Milanezi s Balkana
Eo da se oglasim! Smile

Danas smo ih baš ubili. Ne bih čak ni rekao da nam je sudac pomogao crvenim kojeg nije morao dati jer nije sudio 2 penala prije toga a možda i treći na Pazziniu.

Ja sam se totalno ufurao da mi igramo s Barcom u srijedu! Svašta... Devilol Dobro je onda!

Kakav je to samo igrač Shaarawy! Ljudi ja ovakvoga igrača DUGO nisam vidio. Pa on zabija golove, asistira, izbori se za faulove, penale, igra lijevog beka, radi sprinteve od 50-60m 100 puta na utakmici, osvaja lopte! I to utakmicu za utakmicom. Da je danas zabio ono može dobiti ocjenu 10 slobodno. Šteta za to.

PAzzo odigrao super i svaka u čast, digao je formu. Nianga mi je žao zbog prećke. Boa super ovako u 4-3-3. Čim igra jednostavnije igra i bolje.

Abate bi vrijedio 50mln da samo može DVA puta u 90 min ubaciti. Ali on ne može ubaciti NIKADA, pa da mu i egzistencija ovisi o tom jednom centaršutu. Sve je savršeno, trči sto na sat, uđe u prostor, sve. I onda loptu udari onako ofrlje srednjim dijelom stopala i naravno ona ide ravno i nikako, nisko, neprecizno... Nema feelinga ni 1% čovjek. Kakva šeta... Confused

Sciglio je prejak talent, za god dana bit će naš najbolji bek. A gledao sam i Saponaru i Empoli-u. Nagodinu ćemo se svi radovati potezima tog čovjeka vjerujte mi Okmilan

Goeff dobro kaže, još 3 igrača i možemo osvojiti LP nagodinu.

P.S:
Allegri, tu sam sve rekao sto puta. Sada igramo dobro, do prve promjene sustava i onda opet sve iz početka. Prodali su mu igrače i sve, ok. Ali da ti treba 3 mj da skužiš ekipu, jebo to... I tek kada su svi veliki igrač otišli on je preuzeo tim u svoje ruke. Nije velik trener čovjek pa to svi znaju. Pa Inzaghi se derao na njega u Milanellu pred klincima, Silvio rekao da "ne razumije ni k..." javno...

Sada ih je posložio i svaka mu čast. Samo da ne zajebe Barcu i da budemo među prva 3. Ali onda je sranje što će ostati i ponovo ćemo gledati pretumbavanje, sto formacija, izbora, svega...

No dobro, idemo dalje, sada Genova vani?

E i još ovo: Jednom sam gledao prvo pol finala 2005. Drugo ne... Samo jednom to i nikada više neću ni da me muče! Ono je mogao izgubiti samo Ancelotti i nitko više! Da je moja mama bila trener vjerojatno bi rekla Maldiniu da privede to kraju. Koja momčad... Pa ta ekipa bi sa trenerom kao sto je Cappello osvojila SVE X 3!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
igrao je i capello te godine u lp protiv liverpoola (isti taj liverpool, dakle šmicer & co.) i nije ih izbacio. šta capello nije vodio 3-0 na poluvremenu, imao je 2 utakmice ???!!! igrače koje je imao neću ni navodit, bili su 2. najjača ekipa u europi iza nas
Reply
Zapata je izašao na poluvremenu zbog manjeg problema sa ozljedom, osjetio je zatezanje aduktora..

Niko ne spominje deby Zaccarda, po meni odličan nastup koncentriran, smiren, rutinski.. Sa loptom u nogama bez panike, jako pametna rješenja i postavljanje u fazi odbrane super. Čak je dva puta ispravio grešku Yepesa.

Ja sam mislio da se Flamini nikad neće "dići" ali Allegreto i u tom segmentu očigledno ima način. Solidna partija i defanzivno i ofenzivno.
Reply
Geoff....sve potpisujem sta si napisao....od rijeci do rijeci....
Reply
(03-03-2013, 01:45 PM)kalla1899 Wrote: Geoff....sve potpisujem sta si napisao....od rijeci do rijeci....

Hvala prijatelju. Sada nastojim bas objektivno gledat na sve sto se dogadja oko kluba pa otuda i takve ocjene, koje ce nejad bit tocne, nekad pogresne, normalno.

Allegrija treba kritizirat za pocetak sezone, hvalit ga za trenutno stanje, a ponajvise za utakmicu protiv barce gdje je uspio stvarno napravit odlican posao ( mislim kada ti se napadaci vracaju u obranu zatvarat krila, znas da si uspio ), ali ce ga se isto tako moci hvaliti/kritizirati u odnosu na buduce rezultate.

Mislim, ja bih se klonio ocjene trenera u krajnostima od najboljeg do najgoreg. Sinoc si bio dobar, protiv barce maestralan, sutra kada izgubimo dobivenu utakmicu bit ces uzasan.

Osobno smatram da allegri nije klasa mourinha, sira, del bosquea, ali daleko od toga da je u rangu krune jurcica. Cak bih dodao da je obzirom na kadar, daleko iznad mojih ocekivanja.
Reply
Da se jos nadovezem na allegrija jucer....75.min igrac vise i 3-0 i uvodi robinha.....pa jebo te robinho da te jebo....uvedi mi nekog mladog igraca(12 igraca imas na klupi)....on uvodi veterana...ehh
Reply
(03-03-2013, 03:41 PM)kalla1899 Wrote: Da se jos nadovezem na allegrija jucer....75.min igrac vise i 3-0 i uvodi robinha.....pa jebo te robinho da te jebo....uvedi mi nekog mladog igraca(12 igraca imas na klupi)....on uvodi veterana...ehh

Pa ako već dajemo preko 4 miliona godišnje na Robinha nek i on bude koristan.. Bolje da ga je uveo kad je tekma rezultatski rješena nego kad ganjamo rezultat. Ima još dosta da se igra, svaki igrač nam je potreban pa tako i Robinho.

Bonera se vrati treningu Big Grin
Reply
Nevjerovatno...sta je Catania danas uradila...prvo pol razmontirala Inter i onda prime 3 komada za 30 i nesto minuta...Interu je ova pobjeda drama vazna, mada mislim da oni nemaju sta trazit u borbi za 3 mjesto....vise su nam konkurenti Lazio i Fiorentina...ima jos 11 kola 33 boda u igri ...svasta se moze desiti...Fiorentina je pobjedila,jedva,Chievo...bice zanimljiva borba do kraja...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Svaka cast za jucerasnju pobjedu. Sjajna igra. Bravo Allegri i momci. Jedbostavno smo ih zgazili, ali Rizzolo je djubre nad djubretom. Pa taj covjek je najveci protivnik Milana. Sramota.
Ja ne znam sta pricate, ali Milan sa ovom igrom u ovim zadnjim utakmicama moze uzeti lp i ove godine. Pa covjece ovo je maestralno sta radimo. Svaka cast Pazzu, al je morao. Jer kad je dosao Mario Pazzo je izgubio mjesto. Sad bas stoji da niko nije nezamjenjiv. Znaci nastaveli sa ovakvim radom, borbom i zeljom dokazivanja, mi mozemo stic Juve a i daleko dogurat u Ch. Ligi. Realbo gledajuci ovaj Milan je sjajan. Bolji mi je neho kad smo imali Ibru.
Binho je uveden radi prakse. Trebat ce nam ove sezone i treba mu prakse. Jer nema mjesta u ekipi. A mozda i Santos ipak popusti i pljune 10 mil do kraja marta.
Sad cekaj genovu i Barcu, pa cemo vidjet onda sta dalje
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ne mogu vjerovat da je Inter dobio... gube 2:0, odem malo van, i dodjem na 2-2 i taman gol za par min. Nevjerojatno. Koja je to škart ekipa i šta su oni izvukli ove zadnje 2 utakmice! A trebali smo ih rastavit u prvom pol.

Što se tiče trenera ja svim screm navijam da vidim Gattusa, Pippa ili Nestu jednog dana na našoj klupi Sagrin U to bi bilo ludo!

Pobjeda u Genovi i prolaz Barce. Onda što se mene tiče mogu u LP ispasti od bilo koga. Samo da Barcu prođu i da to proslavim sa nekom bocom nečega! Kasnije mi je svejedno što će biti u LP. Treći MORAMO biti jer ako ne uspijemo ode lova i sve u...

Galliani je izjavio da promatraju Salamona kakav je i da su za sada zadovoljni s njim u Milanellu. I da će na ljeto dovesti još nekih mladih igrača.

U Torinu tvrde da je transfer Ogbonne u MIlan zapravo već dogovoren. Što kažete o njemu?

E i još nešto. MILANOVE PRIPREME! U čemu je tu stvar? Pa zar mi moramo SVAKE godine imat najgori start od svih jakih ekipa i pogubit po 7, 8 bodova bez veze! I još važnije, jel moguće da Milan pod Allegriem ima manje od milion i pol mišićnih ozljeda u godinu dana??!! Ne razumijem. Evo trenutno tri: Constant, Zapata, Balotelli. Prije toga Flamini i Noce, pa prije ovaj, onaj... nevjerojatno. Mišići pucaju kao da ja idem na treninge s njima pa eto nisam fit pa...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply