02-21-2013, 12:49 AM
Nezvanicno, Mario Balotelli: "Ja nisam igrao jer mi UEFA nije dozvolila, ali mi nije jasno zašto Messi nije igrao?"
ppp
ppp
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-21-2013, 12:49 AM
Nezvanicno, Mario Balotelli: "Ja nisam igrao jer mi UEFA nije dozvolila, ali mi nije jasno zašto Messi nije igrao?"
ppp
Konačno noć nas Alegrijevih fanova
![]() Ambrosiniu kapa do poda, u ovim godinama, odigrati na ovakvom nivou, to mogu samo legende. El Sharawi bi po meni bio naš idući kapiten. Niang, zvijer, kako samo nonšalantno odgurnu Puyola kod drugog gola. Njih 3 sam morao posebno da izdvojim, ostalim takođe svaka čast. I još jedna stvar http://i.minus.com/ibcKx36owXsO6H.gif
02-21-2013, 01:13 AM
Ćavi, Valdes i Inijesta imaju ukupno 287 nastupa u LŠ, ceo tim Milana 286. Ruši predstavu o Milanu kao 'staračkoj' ekipi? jos jedna zanimljivost
02-21-2013, 01:53 AM
konacno ekipa e pokazala karakter i odigrali sa srceme bilo e vreme a sad ladne glave i da dobiemo derby
02-21-2013, 02:05 AM
oj jos sam pod uticajem...ja sam prvi Alegrija pljuvo ali nakon ovog veceras povlacim sve sto sam reko(ukoliko ne ukaki na Camp Nou)
sto se tice tima i igraca, ja sam uvijek govorio da imamo jako dobar tim, vecina mi se smijala, ali sta je u je... veceras smo majstorski odigrali i unistili malu barselonu )jedan od viceva koji je meni zapao za oko.. vise nije leo messi, nego leo gdjesi
02-21-2013, 06:58 AM
(02-20-2013, 11:44 PM)kakabanja Wrote: Covjece zato što ste na ovom forumu u proteklim mjesecima toliko izvrjeđali covjeka da je to jednostvano neukusno. On je sasvim dobar trener koji sa napola anonimnim igracima postiže odlične rezultate. Od kad ja to pricam. Kakvim "proteklim mjesecima"? Vecina na ovom forumu pljuju po Allegriu od kad je dosao u Milan. Sve neki veliki strucnjaci, takticari, menadjeri, finansijski strucnjaci, medicinski strucnjaci,... Jedini Dejo i ja smo bili uz Allegria cijelo vrijeme i kad je dobijao i kad je gubio jer smo znali realno sagledati zasto gubi: povrijedjeni igraci, prodaja i kupovina igraca bez njegovog znanja, dovodjenje igraca bez njegovog znanja u poslijednjim minutama prijelaznog roka, petljanje Galliania i Berlusconia pa i njegove djece u sastavljanje ekipe, taktiku,... a sve to je dovelo do gubljenja autoriteta Allegria i kod igraca i kod navijaca, a to je proizvelo nedisciplinu igraca o cemu je pricao Gattuso. Prije samo nekoliko mjeseci svi su (uprava, igraci, navijaci,...) tjerali Allegria i Boga molili da da otkaz sto on nije uradio zbog ugovora (ne bi ni ja) a mislim da je i on (Allegri) Boga molio da mu daju otkaz. Allegri se nista nije pitao. Nadam se da se sada pita.
Per aspera ad astra!
02-21-2013, 08:12 AM
(This post was last modified: 02-21-2013, 08:14 AM by Tiziano Crudelli.)
MAGIČNI MILAN !!
Bio sma napustio forum zbog pojedinaca koji su konsnatno pljuvali po Max-u i moram priznati da me to bolilo poprilično ali iskreno nema ništa slađe od ovakvog demanta Allegrievih kvalieta. Znač pokazao je u praksi koje znanje ima i koju stručnost, ovo se ne može osporiti.. Cijelu utakmicu je komunicirao sa ekipom.. Braco Allegri impresionirao si me.. Od sreće sam skoro zaplakao !! Allegri 8.5: preparing the race with painstaking care, having studied the precedents of the last season. Barcelona never fails to shoot at goal, a sign that the mechanisms are operated to the great team. This victory brings the signature at the bottom of the technical Livorno, too criticized and never really praised for his work with the Rossoneri.
02-21-2013, 10:15 AM
Naravno, u smrdljivom Tutosportu Milan jedva da je na naslovnici.
02-21-2013, 06:54 PM
(02-21-2013, 06:58 AM)Mecong Wrote:(02-20-2013, 11:44 PM)kakabanja Wrote: Covjece zato što ste na ovom forumu u proteklim mjesecima toliko izvrjeđali covjeka da je to jednostvano neukusno. On je sasvim dobar trener koji sa napola anonimnim igracima postiže odlične rezultate. moram priznati u jednom trenutku sam posumnjao i ja u njegove kvalitete, ali kad sam opet dobro razmislio zaključio sam da sam hitro donio neke zaključke. Netko je ovdje već rekao, od onakvog početka da dođemo do toga da imamo 2-0 nakon prve utakmice protiv Barce i svega što ona predstavlja danas u svijetu nogometa, mislim da nitko nije sanjao. A što bi bilo da je transfer politika bila imalo dobra na ljeto?Hoću reći da je jedan Balotelli došao na ljeto, a ne na zimu. Onaj Balog je smećar samo takav, što je sve kenjao na televiziji, mislio sam da Barcelona igra protiv Levantea ili Pro Vercellija, ali je dobro rekao da dolaskom Balotellija, Allegri napokon može odmarati napadače El Shaarawy prije svega jer malom je koljeno načeto što ne čudi kad je dečko u seriji A nosio Milan na svojim leđima dobar dio sezone. Utakmica je bila taktički savršena. Pazzini me iznenadio, odigrao je solidnu rolu, lijepo je primao ispucavanja.Montolivo sazrijeva i to mi je drago vidjeti, samo dan nakon što je Berlusconi javno zažalio prodaju Pirla (možda i namjerno da ga motivira). Barcelona je dovedena da uputi samo 2 (dva) udarca u okvir gola. Milan se vraća. P.S. Nabijem HRT na kurac. MILANO SIAMO NOI!!!!
02-21-2013, 07:32 PM
vrti mi se u glavi cijeli dan a nisam pijan
jebe me se za inter... hahahhaahahha |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|