pa treba da nam bude najveci koeficien posot cemo biti eleminirati. nadam se da to vam e jasno na svi ovde , nazalost :/
abate los , pa bar se on samo trudio i flamini i sta znam ali igrali smo citavo prvo polu samo po desnu stranu :/
baloteli tralaa lala kao da e dosao is holywood dobro e izglumio penal i uzima slobodnjak ot 40 m i sutira na gol , a pricne zbogatio svoju statistiku jos 5 6 udara na gol i se priblizio do 70 ukupno :  a robinjo kao da mu e mozak odletio u rio na karneval a ovde e prisilen da sedi na klupi i uzima lagani 4 mil i protrca 10 min . trbali smo se resiti ot parazita a mi smo i jos kupili baloteli za mene nie igrac ali necem da uzlazim u razlaganje posto vecina od vas gledaju nadu u njega
Baloteli je mlad i igra srcem za klub. Ima jos vremena za napredak. Ne kazemo da je on nas spasitelj, prije cemo reci da je on prva karika u stvaranju novog jakog Milana. Uostalom, jel bolje imat u napadu njega ili Pazinija ili kao nekam Pata? Jos jedna stvar. Na danasnjoj utakmici bilo je nekoliko katastrofalnih nabacaja i dodavanja u sesnaesterac prema Baloteliju. On je zapljeskao i vratio se u formaciju. To je pravi primjer igraca. I ako si gledao utakmicu vidio si da su ga par puta zestoko skrsili. Muski je to podnijeo i bez prigovora i osvete nastavio. Na kraju moram priznat da me Mario Balotelli ugodno iznenadio a samim time cak i impresionirao.
(02-11-2013, 01:20 AM)MEMO Wrote: Baloteli je mlad i igra srcem za klub. Ima jos vremena za napredak. Ne kazemo da je on nas spasitelj, prije cemo reci da je on prva karika u stvaranju novog jakog Milana. Uostalom, jel bolje imat u napadu njega ili Pazinija ili kao nekam Pata? Jos jedna stvar. Na danasnjoj utakmici bilo je nekoliko katastrofalnih nabacaja i dodavanja u sesnaesterac prema Baloteliju. On je zapljeskao i vratio se u formaciju. To je pravi primjer igraca. I ako si gledao utakmicu vidio si da su ga par puta zestoko skrsili. Muski je to podnijeo i bez prigovora i osvete nastavio. Na kraju moram priznat da me Mario Balotelli ugodno iznenadio a samim time cak i impresionirao.
Hahahahahaha........................ cuj, impresionirao te!? I to, kako vidim, impresionirao te i kao covjek i kao fudbaler. Hahahahahahahahahaha.......Boze sacuvaj.
Mario Balotelli je u Interu ucio od Ibrahimovica koji mu je bio idol (vjerujem da mu je idol i danas). Mario Balotelli se ponasa (pokusava da se ponasa) kao Ibrahimovic i svakim danom ce biti gori. Ibrahimovic ima koliko-toliko mozga i srca, ovaj divljak iz Gane (Balotelli) nema ni malo. Previse on ima kompleksa, sujete i divlje africke krvi u sebi. Ibra je za njega malo dijete (ucenik prevazisao ucitelja). Polako, samo da postigne jos koji gol ili rijesi utakmicu. Da postane jos malo vazniji. Pocece lajati na zvijezde, svima oko sebe jebati mamu i sastavljati ekipu. Na zalost, El Shaarawy, jedan divan momak, veliki talenat (mozda veci od Balotellia), momak koji je sa samo svojih 20 godina nosio Milan u prvom dijelu prvenstva vec se izgubio pored divljeg, bezobraznog, bezobzirnog, iskompleksiranog, nevaspitanog, neodgojenog, nedoraslog, nasilnog,… divljaka iz Gane ciji vanserijski talenat ni jednopg momenta ne osporavam. El Shaarawy-u, svim srcem, preporucujem da sto prije bjezi iz Milana jer ce pored divljeg Balotellija izgubiti tek steceno pouzdanje i svoj enormni talenat dovesti u pitanje. Milanu nije trebao Balotelli. Milanu je trebao Kaka, Sneijder,…
Per aspera ad astra!
Koliko sam ja vidio u prve dvije utakmice ponasao se normalno, pokazao je da moze biti uzor. Nek je ucio od Ibre, imao je sta nauciti. To sto ti ne vjerujes u njega i ne volis ga je tvoj problem. Ne moras se meni podsmjehivati jer imam drukcije misljenje. 3 gola je vec zabio i donijeo nam 4 boda. Mislim da je to dobar pocetak. A ti ga dalje vrijedjaj, mrzi itd...od tebe sam navikao to. Spadas u one na forumu koji su laki na jeziku kad treba vrijedjat igrace Milana. Stoga samo deri ako ce ti biti lakse. Al u jednom si djelomicno u pravu. Za Faraona. On bi mogao biti kolateralna zrtva, ali ne bi da ode od nas vec da se nadje rjesenje i da imamo koristi od obojice zajedno.
02-11-2013, 03:32 PM
(This post was last modified: 02-11-2013, 04:17 PM by ensar7.)
Da bi imao koristi i od sharawia i od supermaria, treba ti pravi ofanzivni vezni. Evo verratti je izjavio da bi se vratio u italiju, kad mu istekne ugovor sad na ljeto, to nije slucajno izjavio. Mora da je menager mu nesto govorio, i mali izletio. Milan bi trebao imat pare za njega, i na ljeto bi mogao pokusat dovuc njega ili gansa kao igraca koji ce znat hranit ovu dvoicu naprijed. Ponavljam, nama treba opasan ofanzivni vezni, nesto kao sto je kaka nekad bio, da ga protivnici uvijek pokrivaju jer je u stanju sam zabit gol, a to ti omogucava da oba dvoica naprijed inaju vise prostora za sebe. Eh kad to nabavimo onda ce i mario i sharawi proradit. Al za sad tesko nam se pise.
Svi govorite da ce nas Barca razbit, to bi ija rekao. Ali onog panchina di merda ne mozes procitat, znaci covjek iznenadi sa svojim potezima cak nas navijace i upravu kluba. Pa tako se kontam mozda budala opet izvede neku svoju glupost pa mi kojim slucajem i prodjemo. Znaci njega svako cita od trenera jer je prejednostavan sa taktikom, al nekad zna iznenadit i samog sebe
Al eto, vidjet ćemo
I Erkisen iz Ajaxa. Zaboravi na njega. I on je sjajan
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
02-11-2013, 08:56 PM
(This post was last modified: 02-11-2013, 08:58 PM by mrki.)
Pa nama sad da daju onog starog Maldinia, Rui Costu, Shevu i Nestu mi ne bi dobro igrali jer imamo tako lošeg trenera da je to vec za nepovjerovat covjece. Ja nisam nikada trenirao nogomet u klubu, ali sam se bavio ao dijete sportom, moj brat je igrao nogomet do kraja juniorskih selekcija i cijeli život evo do skoro 30-e sada pratim sport, i kako je to kod nas uobićajeno ponajviše nogomet. Pa sam od ljudi i sam nesto i naucio jbg. Moras biti budala da ne kuzis. A ovo kako nas ovaj Allgri vodi je dobro opisao Berlusconi nazalost. Apsolutno nema pojma tip. Tipicni trener za biti 10. s nekim manjim klubom.
Mi izasli na teren protiv CAGLIARIA i povukli se kao... moj boze. To je bio horor za gledat, ne vjerujem sam sebi da sam gledao 90 min toga.
A za Maria, ne znam. Ja ga bas i ne volim, ali evo treba mu dati priliku da pokaže može li. Ne treba sada otpisat covjeka odmah. Pogotovo ne zato jer je Afrikanac! Pa to su i Eto'o, Drogba, Yaya Toure itd itd. I pola Francuza...
Steta sto Abate ne moze ni jednu ubaciti jer da mu ona nije presla gol liniju, kou je Boa vratio glavom, Mario bi i jucer zabio 2 komada i to volejem drugi! Igra VRLO DOBRO, a 90min nije odigrao od 11mj u Cityu!
Shaarawy je malo pao jer igra špicu, veznog i beka odjednom u tom kaosu našem od taktike i sada se umorio! Nema veze to s Mariom. I svejedno, kako god Mario to odradio ovdje, Shaarawy je naš najbolji igrač i treba biti budući kapetan.
(02-11-2013, 03:32 PM)ensar7 Wrote: Da bi imao koristi i od sharawia i od supermaria, treba ti pravi ofanzivni vezni. Evo verratti je izjavio da bi se vratio u italiju, kad mu istekne ugovor sad na ljeto, to nije slucajno izjavio. Mora da je menager mu nesto govorio, i mali izletio. Milan bi trebao imat pare za njega, i na ljeto bi mogao pokusat dovuc njega ili gansa kao igraca koji ce znat hranit ovu dvoicu naprijed. Ponavljam, nama treba opasan ofanzivni vezni, nesto kao sto je kaka nekad bio, da ga protivnici uvijek pokrivaju jer je u stanju sam zabit gol, a to ti omogucava da oba dvoica naprijed inaju vise prostora za sebe. Eh kad to nabavimo onda ce i mario i sharawi proradit. Al za sad tesko nam se pise.
Svi govorite da ce nas Barca razbit, to bi ija rekao. Ali onog panchina di merda ne mozes procitat, znaci covjek iznenadi sa svojim potezima cak nas navijace i upravu kluba. Pa tako se kontam mozda budala opet izvede neku svoju glupost pa mi kojim slucajem i prodjemo. Znaci njega svako cita od trenera jer je prejednostavan sa taktikom, al nekad zna iznenadit i samog sebe
Al eto, vidjet ćemo
I Erkisen iz Ajaxa. Zaboravi na njega. I on je sjajan
Istina, samo bojim se da ce on u Juve. A i on je juventino. Makar se pricalo da bi Milan prodao Boatenga i Abatea za njega. Super veznjak, mlad i nevjerojatno talentiran. Ali mogu se kladiti da je 90% igrač juveta.
Samo neka Berlusconi prvo promjeni trenera prije nego baci novce.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
Ode i Felipe Anderson u Lazio...neka Braida i Galliani jos malo razmisljaju, dok Lotito kupuje novog Hernanesa kojeg mi kobajagi jurimom vec drugi prelazni rok.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mer...html#par18
LAZIO: ANDERSON
La Lazio ha messo a segno il colpo Felipe Anderson. Lotito, secondo il 'Corriere dello Sport', ha finalizzato il colpo sfumato nelle ultime ore del mercato invernale. La mossa decisiva è stata l'offerta di 10 milioni complessiva al Santos e al fondo inglese che detiene il 30% del cartellino del calciatore. Il centrocampista brasiliano, classe '93, arriverà a Roma in estate.
Mozda nam sada prodaju Hernanesa za 15 miliona???
FORZA MILAN
Zna li neko gdje i kako se može nabaviti ovakav šal
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak...8041_n.jpg
neki online shop isl?
(02-12-2013, 01:35 PM)MIRZA Wrote: Zna li neko gdje i kako se može nabaviti ovakav šal
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak...8041_n.jpg
neki online shop isl?
Ja imam takav šal, i fuck inter isto  kupio ih na san siru doduše. Pa pogledaj na ebay-u ili tako negdje.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
http://scsport.ba/vijest/50356
evo gledam Juve, i nazalost navijam za njih (radi koeficijenta Italije), i primjetim ovo. Svaka cast za gol, ali me sad zanima ovo ponasanje celnika UEFE.
Znaci i dalje ono djubre kraj gola nista ne radi, vec dobija platu da stoji 90 minuta (po meni trenutno najbolji posao na svijetu, nista ne radis a stize ti plata), i naravno beskoristan pri golu. niti se makeo niti je ista signalizirao, znaci za njega nije gol. OK, ali Marchisio zabije gol i prizna se. Uredu, sve uredu. Ali odakle onda pravo UEFI da pogleda video snimak i ipak prizna gol Matriu????????? Znaci posto imaju pravo to da rade, onda bi se to moralo priznat i u utakmici. Da tv kompanija pogleda i zakljuci da je bio gol.
Pa to je vise smijesno sta izvode na utakmicama. Jebo ih peti sudija u supak, ni jednom nisam vidio u utakmici (koju sam licno gledao) da je on ista pametno uradio ili pravedno osudio. Dosta puta vidim da pokazuje na penal, kad je to cist penal iz satelita se vidi, ili sudija vec svirne i krene prema tacki. Mislim, sramota. Uzas
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|