(02-06-2013, 11:50 AM)DUCO Wrote: SLUŽBENO: Milan otkupio 50% Jorginhovog ugovora,u Milanu od ljeta
kad vec kazes SLUZBENO dodaj i link ??!
No ho visto Superman volare, ma ho visto Super Pippo segnare. I supereroi esistono davvero.
(02-06-2013, 11:50 AM)DUCO Wrote: SLUŽBENO: Milan otkupio 50% Jorginhovog ugovora,u Milanu od ljeta
Drug čitam da još nije službeno te da se i PSG uključio u utrku
Ponovo aktualizirana priča o odlasku malog Pjanića iz Rome, koji bi to samo plus bio kada bi ga doveli, po svim segmentima se idealno uklapa u ono što nama treba. Od godina pa do pozicije i stila igre.
Sinoć u prijateljskoj sa Slovencima gol i 2 asistencije
(02-07-2013, 09:48 AM)MIRZA Wrote: Ponovo aktualizirana priča o odlasku malog Pjanića iz Rome, koji bi to samo plus bio kada bi ga doveli, po svim segmentima se idealno uklapa u ono što nama treba. Od godina pa do pozicije i stila igre.
dobra stvar je to sto ga mozemo dovest (jer ne pripada u NON-EU) al problem je cijena. Preskup je za nase uslove. Tako da ta ideja otpada
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(02-07-2013, 01:01 PM)ensar7 Wrote: (02-07-2013, 09:48 AM)MIRZA Wrote: Ponovo aktualizirana priča o odlasku malog Pjanića iz Rome, koji bi to samo plus bio kada bi ga doveli, po svim segmentima se idealno uklapa u ono što nama treba. Od godina pa do pozicije i stila igre.
dobra stvar je to sto ga mozemo dovest (jer ne pripada u NON-EU) al problem je cijena. Preskup je za nase uslove. [undefined=undefined]Tako da ta ideja otpada[/undefined]
I Balotelli je bio preskup
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(02-07-2013, 05:51 PM)dejo Wrote: (02-07-2013, 01:01 PM)ensar7 Wrote: dobra stvar je to sto ga mozemo dovest (jer ne pripada u NON-EU) al problem je cijena. Preskup je za nase uslove. [undefined=undefined]Tako da ta ideja otpada[/undefined]
I Balotelli je bio preskup
zar mislis da ce ti roma dat pjanica za 20 mil na VISA karticu? Prvo - dajes sjajnog igraca glavnom konkurentu u Ligi, drugo - dajes igraca koji je trenutno dobar, a koji ima mogucnost da ti nosi ekipu, jer mu svi pripisuju veliku karieru, i trece - dat jednog pjanica za 20 miliona (doveli ga za 11) a znas da ako budes radio sa njim, za koju godinu ce ti se javit seici ili Real da ga kupe za 45 miliona. Pa dragi dejo nisu ni oni u Romi sisali veslo
Naravno da bi volio Pjanketa u Milanu, jer bi nam sjeo ko blenti samar, ali to su samo snovi. Balotteli je konj i kreten, koji je samo pravio probleme, i City ga je se htio rijesit. Sva sreca pa se nasao Milan, kojeg ovaj voli pa je pristao da si smanji platu, inace nebi niko pljunuo 35 mil. € za tu budalu. Znaci, i mi i City smo dobro prosli. Jer City je se htio rijesit SuperMaria, a Roma nema sanse da pusti Pjanica tek tako
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
imamo vezisti a i cristane e veliki talenat i fosati dobre partie pokazue u seria B platili smo ga 7 mi ot merda i on e sigurno nes, na leto samo defanzivu da zakrpimo Astori pot hitno i da otkupe Zapata jos sad do dek nie mu cena porasla.
Postoje šanse da ćemo protiv Cagliaria igrati u Torinu.
Mada su ranije gostovanja na Sardiniji bila pravo zanimljiva i vatrena.
Brigate sa transom Furiosa:
http://web.tiscali.it/profetadinonantola...to0246.jpg
Furiosi sa transom brigata:
http://digilander.libero.it/quellidelsit...anea10.jpg
Ne znam priču iza ovoga (jedino što znam da su brigate prve odradile trans), ako neko zna nešto više o tome neka napiše.
Slike su iz zlatne ere talijanske ultra scene, 90te
(02-07-2013, 08:38 PM)DUCO Wrote: imamo vezisti a i cristane e veliki talenat i fosati dobre partie pokazue u seria B platili smo ga 7 mi ot merda i on e sigurno nes, na leto samo defanzivu da zakrpimo Astori pot hitno i da otkupe Zapata jos sad do dek nie mu cena porasla.
Slazem se da je Cristante dobar, a bice i jos bolji, ali za defanzivu vec imamo super igrace, to je Ridrigo Ely, Salomon, De Sciglio, jos ako uzmu tog Antonio Carlosa kojeg vec smatraju za novog Tiago Silvu, onda smo bas super. Jos da se ponovo obnove pregovori sa Santosom (Robinho-Felipe Anderson) i sa realom za Kaku, onda smo bas super. Samo mi je zao sto ce da zrtvuju Krkica, a mozda i Boatenga (Bayern).
Ono sto se meni ne svidja je to sto Inter uveliko pregovara sa Dzekom. Sada ce da prodaju Milita, prodali su Sneijdera, para imaju. Jedino sve zavisi od toga koga ce City da dovede (Falcao, Cavani, Villa), jer ako Dzeko vidi da mu je konkurencija jaka (iako vec ima Teveza i Aguera), onda ce sigurno odluciti da ide, a posto je Bayern vec prebukiran (Mandzukic, Muller, Gomes, a mozda i Milito), onda je Inter vrlo moguca opcija.
FORZA MILAN
|