Milanezi s Balkana
bravo bravo napoli izgubio sad nam je sansa da pobegnemo FORCA MILAN
Reply
spremate li pice po friziderima ja piem od sada pa do utorak kat mi pocinju obaveze oko faksa pa cu produziti naredni vikend opet....
hahah mala koisidencija kako ni se pogodil blagdani ovo oko uskrst slavimo i katolici i pravoslavni a evo pokazalo se kao i mozda ponovo da ce milan se voskresnuti u ITALIII...
FORZA MILAN vincere per NOI...............
andiamo ragazzi .... oghi piu che MAI !!!
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Glupi Lazio...
Reply
E da je Lazio igra baren X.Prije naše utakmice malo se lakše diše, Ajmo MILAN , do kraja samo pobjede.....Okmilan

SALUTATE LA CAPOLISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Smilie_schal6Rossonero
Reply
Masimo previse sansi,nevalja ovo nista...Trba ubacit onog Beretu,mozda on zabije...
Reply
cemu ova izmjena Boateng-Urbi :S
Reply
Kad on misli izbacit ovog Cassana? Pa taj covjke nije napadac i vidi se iz aviona. Daj sansu Beretti. A naravno ne mozemo bez idiota Seedorfa. Pirlo ne igra jer se tjera van kluba, al nek igra Seedorf da mu se produzi ugovor. Uzas. Jebo te koja momcad osvoji Scudetto. Zalosno zalosno zalosno Sad
Na kako niske grane je spala Serie A, kad ovako jadna ekipa Milan je uspije osvojit cccccccc Sad
(04-23-2011, 07:30 PM)Rosson3r Wrote: cemu ova izmjena Boateng-Urbi :S

da bi se produzio ugovor Seedorfu (mora igrat cijelu tekmu) i naravno Allegrijevi naucni eksperimenti.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Branimo se protiv Brese koja je ispala..........Igramo bez napadaca.....U Kurac je sve otislo....RAzvalili su nas sramota velika.....
Reply
jaoooo nemogu da vjerujem da nije fulio....Big GrinDDDDDD
Reply
Navijam z Bresciu. Jebo mu Seedorf mater. Covjek se seta po terenu, metar ne moze potrcat, ovaj ga ne vadi. Allegrije je idiot a ne trener. Da mi je samo znat sta ste vi vidjeli u njemu. Pa vama bi i Cosmi valjao
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply