Milanezi s Balkana
Pa vi ste carevi! Tim vezao 4. pobedu za redom, sa 3 gola razlike, i opet ne valja. Igrali smo loše? Prvo poluvreme se Peskara nije videla. U drugom su dali gol posle prekida i posle toga krenuli da igraju bolje ali opet ništa posebno. Mi smo stvorili dovoljno prilika koje da smo koristili i bez ovih autogolova bi bilo par golova više za nas. Da smo mogli bolje odigrati, mogli smo, ali reći da smo bili loši nema veze s vezom.
Slažem se doduše sa kritikom prekida. Alegri očigledno tu muči muku jer golove iz kornera ne dajemo što nema smisla u današnjem fudbalu. Osim Jepesa niko ne zna da pripreti skokom napred, Pacini od koga se to očekuje danas videli ste kako reaguje. Sa druge strane pola golova koje smo primili su došli posle centaršuta ili prekida. Previše menja odbrane, do 14. kola je bilo 14 različitih igrača postava nazad i iz toga dolaze greške posle kojih primamo golove.
Pa opet i pored toga što nam ne idu prekidi zabili smo puno golova u poslednjih par utakmica. Dok smo bili užasni trebalo je kritikovati sve od reda, ali majku mu i sada kada smo napravili niz dobrih rezultata i približili se 3. mestu opet ništa ne valja.
Devilcool
Reply
Polako sklapamo dobar tim. Treba nam jos mozda jedan odlican stoper i kreativni veznjak. Mislim da bi to bilo sasvim dovoljno za ravnopravnu borbu za scudetto. Ovi mladi momci pucaju od samopouzdanja trenutno, a to nam je trebalo na pocetku sezone. Gledam De Sciglia, momak kao da igra 10 godina na boku. Sta tek reci za Shaarawia? Konacno imamo i jednog sasvim solidnog lijevog beka Constanta. Montolivo je takodje sve bolji, mislim da on jos ima potencijala za kreaativnost i ponekad to pokaze odlicnom asistencijom. Nasa najveca mana je neuigranost stopera, a i manjak kvaliteta. Kad vidim da Yepes sa svojih 36-37 godina odigra najbolje na toj poziciji sve mi je jasno. Nemam nista protiv njeg, naprotiv on mi je uvijek bio veoma drag igrac jer daje srce na terenu, ali njegove godine su upitne.
Reply
Perin je izrazio želju da dođe u Milan, u siječnju sigurno dolaze 3-4 nova mlada igrača, plan postoji, ekipa se gradi ja sam sretan.
(12-16-2012, 10:11 PM)Red and black fan Wrote: Pa vi ste carevi! [undefined=undefined]Tim vezao 4. pobedu za redom, sa 3 gola razlike, i opet ne valja[/undefined]. Igrali smo loše? Prvo poluvreme se Peskara nije videla. U drugom su dali gol posle prekida i posle toga krenuli da igraju bolje ali opet ništa posebno. Mi smo stvorili dovoljno prilika koje da smo koristili i bez ovih autogolova bi bilo par golova više za nas. Da smo mogli bolje odigrati, mogli smo, ali reći da smo bili loši nema veze s vezom.
Slažem se doduše sa kritikom prekida. Alegri očigledno tu muči muku jer golove iz kornera ne dajemo što nema smisla u današnjem fudbalu. Osim Jepesa niko ne zna da pripreti skokom napred, Pacini od koga se to očekuje danas videli ste kako reaguje. Sa druge strane pola golova koje smo primili su došli posle centaršuta ili prekida. Previše menja odbrane, do 14. kola je bilo 14 različitih igrača postava nazad i iz toga dolaze greške posle kojih primamo golove.
Pa opet i pored toga što nam ne idu prekidi zabili smo puno golova u poslednjih par utakmica. Dok smo bili užasni trebalo je kritikovati sve od reda, ali majku mu i sada kada smo napravili niz dobrih rezultata i približili se 3. mestu opet ništa ne valja.

Naravno da im ne valja, pa kako će sad srati po Allegriju????
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Napoli 2-2 Milan
Milan 1-0 Juventus
Milan 4-1 Pescara
Milan 3-0 Reggina
Torino 2-4 Milan
Catania 1-3 Milan

U poslednjih 6 utakmica Serie A, Milan je uzeo 16 od mogucih 18 bodova, s'tim sto je izjednacio protiv Napolija i pobedio Juventus, postignuvsi 17, a primivsi 6 golova. JESU LI OVO LOSI REZULTATI ???!!!

Ranijih godina (pa i onih kada smo osvajali Scudetto), znali smo da izgubimo od "manjih" ekipa poput Catanie, Siene, Cagliarija... itd, a sada ih pobedjujemo, mozda ne atraktivnom igrom, ali ih pobedjujemo, i to ubedljivim rezultatima.
Takodje, imamo najboljeg strelca koji je najbolji iako nije pucao niti jedan penal, sto se u Serie A nije desilo makar tokom zadnje decenije...nije sala.
FORZA MILAN
Reply
Milan nije pobedio u Serie A na dan svog rodjendana jos od 16 Decembra 1973 kada se odigrala utakmica Milan-Verona, akada je Milan pobedio rezultatom 2-1.

Znaci proslo je punih 39 godina od te pobede. U ostalim utakmicama koje su se odigrale na rodjendan Milana, rezultati su bili sledeci: 16 Decembra 1979 Milan-Catanzaro 0-0, 16 Decembra 1984 Milan-Atalanta 2-2, 16 Decembra 1990 Roma-Milan 0-0, 16 Decembra 2001 Roma-Milan 1-0.

Nadam se da ce se istorija promeniti i protiv Rome (vidi zadnja dva susreta) i da cemo ih pobediti, iako se igra na Olimpicu u Rimu. Jos ako se potvrdi vest da smo uspeli da kupimo Chirichesa, kojeg je trazila i Roma, uspeh bi bio potpun.

FORZA MILAN
Reply
Corinthians je ponudio 15 milijuna za Pata. Milan bi ga dao na posudbu, ali Corinthians ga baš želi kupiti. Kažu nammilannews da je ovo prava ponuda u pravo vrijeme i da je Pato blizu izlaznih vrata Milana. Što se mene tiče treba prihvatiti ponudu jer već na ljeto vrijedit će 2 milijuna eura
Reply
I Pato i Robinjo su veoma blizu odlaska. O prvom svaki dan pišu kako hoće da ide i kako stižu ponude a odsustvo Pata očigledno nije samo radi povrede.
Upravo ovo što je Eki stavio sam i ja govorio, prvi smo na tabeli gledajući prethodne mečeve, dobro odigrali sa ekipama sa vrha a ostale lagano dobili, ekipa je napokon u naletu, medjutim opet to ne valja pojedincima. Čak i napokon imamo prave bekove u ekipi koji znaju nešto uraditi napred.
Devilcool
Reply
ma sta ako imamo 4 za redom nek imamo i 20 ako moguuu kat e dzaba sve to prodali su nam Thiaga Silva i tu se ceo svet zavrsva . ( tacka ) i jos nesto Rino Gattuso statistika Sion app. 14 gols (1) :/

http://www.erepublik.com/en/referrer/Bri...rn+Brigate
http://www.soccermanager.com/club.php?ac...7&sid=3628

ko hoce nek se pridruzi na ove igrice tu cemo se druziti ( neko se priklucio iz hrvatske ali nie produzio da igra )

p.s. cestitke Monte Negro totalno zasluzeno , navivao sam kao za moju repku Smile
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(12-17-2012, 10:55 PM)DUCO Wrote: [undefined=undefined]ma sta ako imamo 4 za redom nek imamo i 20 ako moguuu kat e dzaba sve to prodali su nam Thiaga Silva[/undefined] i tu se ceo svet zavrsva . ( tacka ) i jos nesto Rino Gattuso statistika Sion app. 14 gols (1) :/

http://www.erepublik.com/en/referrer/Bri...rn+Brigate
http://www.soccermanager.com/club.php?ac...7&sid=3628

ko hoce nek se pridruzi na ove igrice tu cemo se druziti ( neko se priklucio iz hrvatske ali nie produzio da igra )

p.s. cestitke Monte Negro totalno zasluzeno , navivao sam kao za moju repku Smile

molim te budi ozbiljan
Reply
(12-17-2012, 10:55 PM)DUCO Wrote: ma sta ako imamo 4 za redom nek imamo i 20 ako moguuu kat e dzaba sve to prodali su nam Thiaga Silva i tu se ceo svet zavrsva . ( tacka )

Drug, prebolio se Sheva, pa će se tako nekako i Silva. Tužno ali istinito.
Poslije Shevinog odlaska, nekako drugačje gledam na igrače u timu.
Reply