Milanezi s Balkana
Protiv ntera smo igrali dobro i izgubili ....ja vis evolim pobjede a da igramo lose...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Pescara je ocajna ekipa, dobili su 6 od juveta kod kuce pobogu!

Imaju jednog skakača, Terlizzia, i on nam zabije gol. Ostane potpuno, potpuno sam na 5m. I je li to normalno? Kakva smo mi to momčad?

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(12-16-2012, 06:22 PM)mrki Wrote: [undefined=undefined][undefined=undefined]Pescara je ocajna ekipa, dobili su 6 od juveta kod kuce pobogu!
[/undefined][/undefined]
Imaju jednog skakača, Terlizzia, i on nam zabije gol. Ostane potpuno, potpuno sam na 5m. I je li to normalno? Kakva smo mi to momčad?
Mi smo tog Juveta dobili 1:0 kod kuce. I nadigrali.

(12-16-2012, 06:20 PM)Rosson3r Wrote:
(12-16-2012, 06:15 PM)kakabanja Wrote: Rezultat je pokazatelj igre i tu nema nikakve slucajnosti. Hskde ti meni reci sta je to ustvari bilo tako lose na ovoj utakmici. Odbranu igrali bolje od protivnika, napad također, to ti je sva mudrolija fudbala iz pogleda nas gledalaca. A ove vase pokusaje tipa trebao je igrati 442 umjesto 343 i slicno, to mozete okaciti macku o rep. Odakle (kojim papirima to potkrepljujete), vam pravo kritikovati Alegrija i njegovo postavljanje pozicija igraca na terenu. Imate pravo da budete nezadovoljni rezultatom, Alegri treba da ogovara iskljucivo za (lose) rezultate. Mada su i ti losi rezultatati najavljeni od strane vlasnika kluba.
Znaci siguran budi mi smo danas popodne odigrali dobru ( ne odlicnu) prvenstvenu utalmicu u kojoj smo Peskaru pobijedili 4:1.

tako smo dobro odigrali da je peskara morala zabit sebi 2 gola da bi ih pobjedili =)

Znaci po tebi su oni sami sebi zabili 2 gola zato sto smo igrali katastrofalno. Ne kontam.
Reply
(12-16-2012, 06:21 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Protiv ntera smo igrali dobro i izgubili ....ja vis evolim pobjede a da igramo lose...

naravno podrazumijeva se, ali zar se moze ona igra nazvat dobrom, da strepimo od PeskareSagrin
(12-16-2012, 06:25 PM)kakabanja Wrote:
(12-16-2012, 06:22 PM)mrki Wrote: [undefined=undefined][undefined=undefined]Pescara je ocajna ekipa, dobili su 6 od juveta kod kuce pobogu!
[/undefined][/undefined]
Mi smo tog Juveta dobili 1:0 kod kuce. I nadigrali.

(12-16-2012, 06:20 PM)Rosson3r Wrote: tako smo dobro odigrali da je peskara morala zabit sebi 2 gola da bi ih pobjedili =)

Znaci po tebi su oni sami sebi zabili 2 gola zato sto smo igrali katastrofalno. Ne kontam.
nista ovo nam je bila najbolja utakmica do sad..j***** smo im nane, nisu centra presli kako smo dobro igrali Okmilan
Reply
Mrki pu.... ku... Smile
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
Ništa, najbolje je da ponovo gubimo i svi bi bili sretni.
Reply
(12-16-2012, 06:45 PM)Rosson3r Wrote:
(12-16-2012, 06:21 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Protiv ntera smo igrali dobro i izgubili ....ja vis evolim pobjede a da igramo lose...

naravno podrazumijeva se, ali zar se moze ona igra nazvat dobrom, da strepimo od PeskareSagrin
(12-16-2012, 06:25 PM)kakabanja Wrote: Mi smo tog Juveta dobili 1:0 kod kuce. I nadigrali.

[undefined=undefined][undefined=undefined]nista ovo nam je bila najbolja utakmica do sad..j***** smo im nane, nisu centra presli kako smo dobro igrali Okmilan[/undefined][/undefined]
Vjeruj mi da to više odgovara činjenicama nego kad kažeš da smo odigrali katastrofalnu partiju.
Reply
(12-16-2012, 08:08 PM)Milanista Mostar Wrote: Mrki pu.... ku... Smile

Pa šta da ja sad kažem tebi?

Činjenica je, dobili som PEscaru. Moje zapažanje je da igramo loše. I da smo od lošega još lošije trenirani i postavljeni na terenu nego što možemo biti. Eto gledajte na to ovako.

Ali Niang mi je opet odbar bio! Shaarawy daleko najbolji na terenu uz Yepesa. Boa dobar kada je ušao, Binho s obzirom da je polu igrač odigrao je pola tekme dobro. Montolivo zabijen negdje desno uz aut liniju, Nocerino igra iza napadača a čovjek ne zna puknit prema golu normalno... Meni je to nakaradno.

Nadigrali Juve? Nadigrali Juve 45min, i stajali u svojih 16m drugih 45. Reci kako je bilo stari moj!

Merdu smo nadigrali, to je. Šteta za taj poraz.

Da smo imali normalnog trenera i ne 3X više ozljeda od svih i ne gubili sve moguće u početkusezone sad bi bili u sasvim normalnoj poziciji.

-7 do lige prvaka. To MORAMO uhvatiti, jer inače ce Silvio i Galliani reci: "nema lige prvaka, nema love... jbg. Prodajemo.."
(12-16-2012, 06:25 PM)kakabanja Wrote: Mi smo tog Juveta dobili 1:0 kod kuce. I nadigrali.

A sada odgovori na moju rečenicu. Kakva smo mi to ekipa kojoj jedan jedini skakač iz tako jadne ekipe kao Pescara zabije, sam na 5m. I kojoj svako kolko netko zabije gol iz prekida??! I koja je zabila gol iz prekida - kada? 2010 Cassano na asist Aquilania???

Obrana nam je rupa. A Amelia NIJE u boljoj formi od Abbiattia. Abbiatti je imao grešaka, ali Amelia je lošp vec 2 godine. Njega kao da nema na golu.

Sve se svodi da lopta dođe na krilo, na 20-ak m, i onda ide centaršut na Pazzinia. Tu i tamo neka malo drugačija akcija.

Hvala bogu pa imamo Shaarawya i što De Sciglio igra tako dobro obranu kako igra da ne moramo gledat skakutanje Abatea ili Antoninia.

I PAzzini - on je opet promašio 4 prilike. ČETIRI. I taj asist je ok, MORAO je to dodati jebiga. Isto igrač koji nije za Milan.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Sjajna predstava Milana!!!4-1 to pokazuje, što me briga što je to Pescara. Juventus smo nadigrali, u to nema sumnje, imali su jedan jedini udarac u okvir koji je došao iz nedosuđenog zaleđa
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(12-16-2012, 08:29 PM)mrki Wrote:
(12-16-2012, 08:08 PM)Milanista Mostar Wrote: Mrki pu.... ku... Smile

Pa šta da ja sad kažem tebi?

Činjenica je, dobili som PEscaru. Moje zapažanje je da igramo loše. I da smo od lošega još lošije trenirani i postavljeni na terenu nego što možemo biti. Eto gledajte na to ovako.

Ali Niang mi je opet odbar bio! Shaarawy daleko najbolji na terenu uz Yepesa. Boa dobar kada je ušao, Binho s obzirom da je polu igrač odigrao je pola tekme dobro. Montolivo zabijen negdje desno uz aut liniju, Nocerino igra iza napadača a čovjek ne zna puknit prema golu normalno... Meni je to nakaradno.

Nadigrali Juve? Nadigrali Juve 45min, i stajali u svojih 16m drugih 45. Reci kako je bilo stari moj!

Merdu smo nadigrali, to je. Šteta za taj poraz.

Da smo imali normalnog trenera i ne 3X više ozljeda od svih i ne gubili sve moguće u početkusezone sad bi bili u sasvim normalnoj poziciji.

-7 do lige prvaka. To MORAMO uhvatiti, jer inače ce Silvio i Galliani reci: "nema lige prvaka, nema love... jbg. Prodajemo.."

A sada odgovori na moju rečenicu. Kakva smo mi to ekipa kojoj jedan jedini skakač iz tako jadne ekipe kao Pescara zabije, sam na 5m. I kojoj svako kolko netko zabije gol iz prekida??! I koja je zabila gol iz prekida - kada? 2010 Cassano na asist Aquilania???

Obrana nam je rupa. A Amelia NIJE u boljoj formi od Abbiattia. Abbiatti je imao grešaka, ali Amelia je lošp vec 2 godine. Njega kao da nema na golu.

Sve se svodi da lopta dođe na krilo, na 20-ak m, i onda ide centaršut na Pazzinia. Tu i tamo neka malo drugačija akcija.

Hvala bogu pa imamo Shaarawya i što De Sciglio igra tako dobro obranu kako igra da ne moramo gledat skakutanje Abatea ili Antoninia.

I PAzzini - on je opet promašio 4 prilike. ČETIRI. I taj asist je ok, MORAO je to dodati jebiga. Isto igrač koji nije za Milan.
Mi smo ekipa, sedma na tabeli, koja je fazi transformacije te prema riječima njenog vlasnika treba da se pripremimo na 2-3 godine lošijih rezultata. Gol evo vidim primi i jedna od najskupljih svjetskih ekipa i to predvođena najvećim svjetskim strategom. Primi ga u 90 minuti od prestrašne ekipe Espanjola.
Reply