12-15-2012, 12:33 PM
|
Milanezi s Balkana
|
|
12-15-2012, 05:32 PM
Armero i Kucka navodno dolaze u januaru
Dobro je protiv Reggine bilo to sto smo vidjeli Nianga koji je stvarno vrlo dobro odigrao i našeg Elya. Kazu da je Niang sredio te neke probleme izvan terena sto je imao i sad je ok kao.
NAvodno dovodimo 3 ili 4 igrača na zimu, ispod 23 godine svi. To je nova taktika itd. Acerbi bi mogao na posudbu da igra, u Genovu. A u Milan novi stoper ( zna li netko nesto o onom stoperu Steaue Cririches-u?), jedan vezni ( Strootman ili van Ginkel ) i jedan igrač koji ce zamijeniti Robinha. Raiola je u Brazilu i pregovara sa Santosom. Mozda dodje Felipe Anderson i 6mln za Milan. Sad, neki mi Brazilci kazu da taj Anderson i nije tako bas neki mega-potencijal. Vidjet cemo... Sutra je pobjeda 100% jer oni su ocajni. Onda bod u Rimu ( ali i to ce biti tesko) i pobjeda protiv Siene. A onda neka zatvore Allegria u svlačionicu i šamaraju ga da shvati kako je razj... cijelu sezonu jer ne zna raditi pripreme. JEdva čekam da ode. (12-14-2012, 01:44 PM)Tiziano Crudelli Wrote:(12-14-2012, 01:29 PM)mrki Wrote: Vecina vas je prolupala. Zao mi je ali jeste. Mi na -15, ekipa treba novih 5,6 super igrača da bi bili ok, i dobili smo Regginu! Sto bih ja sada trebao reci? Ne možeš ti menii govoriti takve stvari stari moj. Dobro, prihvaćam kritiku, ali razmisli o onome što i ja govorim. Kako to Allegri prilazi utakmicma? Nije našao formaciju cijelo ljeto i prva 2 mj sezone. Palermo, Lazio, Napoli, Catania, Fiorentina, Sampdoria, Torino itd. SVE te utakmice smo OČAJNO otvorili. Tek se kasnije ekipa sredila i na kraju smo izvukli pobjede ili bod nekakav. Allegrieve pripreme utakmica su bile očajne, a motivacija igrača na nuli dok Berlusconi nije počeo dolaziti u Milanello da porazgovara s igračima itd. Optimizam? To je jako romantično i lijepo, ali nije realno. Ovaj Milan nije smio biti ovako loše plasiran i nije smio biti drugi u skupini u LP. Mi imamo Zapatu, Abatea, Mexesa, Boatenga, Ses-a, Binha, Montoliva, De Jonga itd. To je ekipa koja mora biti u prva 3 uvijek. Da ne govorim o pripremama. Od kada je MAx trener ozljede mišića su porasle za 150%. Je li i to nesreća? To nije slučajno. Ja obožavam Milan, i totalni sam navijač, možda i fanatik pomalo , i ne priznajem -15 bodova ua Lopovima iz Torina kao nekakvo dobro stanje. To je za mene sramota.Sada igramo dobro, da. I neka tako nastave. A sezonu smo sje... u početku.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
Nadam se da će Milan poslušati van Bastena i dovesti Filipa Đuričića iz Heerenvena. Mali je izvrstan igrač!!!!!
MILANO SIAMO NOI!!!!
Cririches je navodno jedan od najperspektivnijih evropskih stopera, znam da je Steua ljetos odbila 10 miliona za njega iz Barselone, tako da sumnjam da ce nasi dati vise, a samim tim da ce doci..
I Rossoneri sretan Vam rodendan danas nam je 113 godina )
12-16-2012, 12:35 PM
(12-16-2012, 12:19 PM)Rosson3r Wrote: Cririches je navodno jedan od najperspektivnijih evropskih stopera, znam da je Steuna ljetos odbila 10 miliona za njega iz Barselone, tako da sumnjam da ce nasi dati vise, a samim tim da ce doci.. Hvala. Zivio! Zivili!
12-16-2012, 01:40 PM
12-16-2012, 01:57 PM
(This post was last modified: 12-16-2012, 02:18 PM by Red and black fan.)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Živeliiiiiiii! Sastav: Amelia; De Sciglio-Zapata-Yepes-Constant; Montolivo-Ambrosini-Nocerino; Robinho-Pazzini-El Shaarawy. Večeras na rodjendan što ubedljivija pobeda.
12-16-2012, 02:44 PM
FORZA MILAN !!!
12-16-2012, 03:06 PM
Kakva akcija
Nocerino ))
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

, i ne priznajem -15 bodova ua Lopovima iz Torina kao nekakvo dobro stanje. To je za mene sramota.
MILANO SIAMO NOI!!!! 

Nocerino