(04-17-2011, 09:43 PM)adis Wrote: Gotovo, odnese Udine, bez Sancheza i Di Natale, sva tri boda sa San Paola.
Da Cavani nije promasio penal opet bi se iscupali.
Nije jos sve gotovo, 5 kola do kraja, ali je ovo ogroman korak ka tituli.
@Maji TZ mislim da Inler ima sve dogovoreno s Napolijem za sljedecu sezonu,
veceras se cak nije ni radovao kod gola.
To nisam znao...ali kazem definitivno nam treba neki dobar i mlad DM...a Inler definitivno moze to biti...Sto se tice karateristika vec sam napisao gore...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
NEcu reci da smo prvaci da mi kasnije ne bi Sale pokucao na vrata pa odsjekao prste kojima sam tipkao ako se nesto dogodi  Ali smo lbiiiizu... 
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(04-16-2011, 08:35 PM)senna_cro Wrote: ...znači Seedorf ostaje i iduće sezone 
(04-17-2011, 08:50 PM)senna_cro Wrote: (04-17-2011, 06:34 PM)deejaysale Wrote: Još jednom vas svih pozivam na Cagliari,put+karta je oko 70 E,fešta je zagarantirana po svemu sudeći kako sada izgleda.Ide se busom iz Ri.Ko želi neka mi se javi. Jao što bih dao da vam se pridružim. Mislim da bi mi mogao proći sve za nekih 1000 kn, pare mi stvarno nisu trenutno problem. Stvar je u tome šta ne mogu nagovoriti nikog od prijatelja da mi se pridruži, ili imaju neke obaveze ili nemaju para... stvarno mi je tlaka sam se zaputit iz Splita do Vrata Jadrana... ako uspijem iskemijat nešto javim ti se preko facebooka, u najgoru ruku nadam se posjetiti San Siro barem početkom iduće sezone dok ne krene faks i obaveze 
Vjerovatno će ići dečki iz Zadra pa ako hoćeš spojit ću te s njima.
@mrki ne brini,i ja mislim da je to BR 18 ,sad slobodno možemo izgubiti dvije tekme i još uvijek ćemo biti prvaci.Stvarno nam se osmjehnula sreća!!
SALUTATE LA CAPOLISTA!!!!
koje kolo, pa ovom se niko od nas sigurno nije nadao, da i inter i napoli (protiv oslabljenih udina) izgube a mi dobijemo, e sad ni da nas leonardo vodi nebi ovu prednost ispustio
Moj nogometni uzor je Fabio Cappello... Kada sudac odsvira kraju one utakmice gdje se bude čekao scudetto, gotovo je tada!
Treba dobiti sljedece dvije gdje igramo protiv realno dosta slabijih ekipa i to je kraj.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
skripip po kuci i frendovi da pozajmim novcici imam nes zaskripano ali to nie puno mora da se ima i za bira moreti
ANDIAMO RAGAZZI.................................
(04-17-2011, 07:06 PM)Mecong Wrote: (04-17-2011, 12:00 PM)kakabanja Wrote: Vratio se je !!!
Sedorf nije igrac koji nam spasava sezonu, vec je u zadnje od zadnje 3-4 utakmice 2 odigrao dobro a dvije pristojno. Za ovu sezonu, do sada, po meni u prvom redu moramo biti zahvalni Alegriju (citavu sezonu, osim mozda u 2-3 utakmice) je odradio izmedju vrlo korektnog i odlicnog. Dalje mozemo biti zahvali Ceribaši (koji nas je vukao citavu polusezonu), Princu (koji je kljuc vecine nasih pobjeda - dok je bio zdrav), Robinju i Patu (prvi je mogao biti zlatna kopacka Evrope samo da je mirniji pred golom ali koji sa mene igra vrhunsku sezonu a drugi je nastavio gdje je Ceribaša stao), Jepesu (koji je povremeno odsustvo Neste i ponekad T.Silve apsolutno nadoknadio) i onda ostalim igracima koji se povremeno bljesnuli - medju kojima je i Sedorf (ponekad Kasano , ponekad Sedorf, ponekad Rino i u zadnje vrijeme pocesto Abate).
A sto se izjava tice - sjeti se Del Nerija.
I ako si se necim nasao uvrijedjen osjećaj se slobodnim prijaviti me moderatoru (radi bana) kao i prosli put.
Fališ čovjeće
A ko je, dijete, spasio sezonu? Da nije Pato ? Sedorf dijete, Sedorf je spasio sezonu. Ti to, naravno, ne vidis, ako ikad budes mogao vidjeti. Da Sedorf nije odigrao poslijednje utakmice ovako kako je odigrao, mi bi bili i ispod Napolia i ispod Intera.
(04-17-2011, 12:58 PM)deejaysale Wrote: Ok @alberto ,nismo mi Real ili Inter pa da tjeramo,ne mi smo u stvari još gori jer dopuštamo svim tim igračkim veličinama da iskorištavaju taj klub koliko god mogubez obzira na trenutnu formu,snagu......
Koliko god to bilo lijepo za ko fol neki imidž gospodskog kluba to nas košta poprilično već desetljećima.Mislim meni su Baresi i Costakurta skupa sa Maldinijem najveće legende ovog kluba,ali su ta dvojica svoje karijere uprljali sa izvedbama zadnjih 2-3 sezone. Seedorf ne može s njima u rečenicu zato što jednostavno ne poštuje navijače Milana koliko bi trebao,gleda samo svoje dupe i ne ostavlja srce na terenu.Nekad je ostavljao i zato ga se cijenilo,a sad kad mu se uredno svako toliko zviždi jer se ne oznoji onda on glumi uvrijeđenu zvijezdu i još ironično plješće na taj postupak,a kažem doživio sam na Santiago Bernabeu da je napravio 2-3 počasna kruga i ljubio guzicu cijelom stadionu pa se potpisivao im na majice i kojekakve postere,a nama jadnim 3000-4000 koji smo potegli do Madrida ( i koji smo NJEGOVI NAVIJAČI (WTF??) da bi gledali kako se vuče po terenu nije došao ni mahnut.I vi sad meni govorite kako mogu reći da je smeće,govno,đubre i slično,pa jebote kod nas igra 10 godian,a u Madridu je proveo neznam ni ja točno,ali 1-2 sezone,znači njima lizanje guzice,a meni niti jednostavno dizanje rukom!!
Pirla neću u istu rečenicu s njim,taj čovjek nikad nije napravio nikakvu lošu gestu i uvijek je znao cijenit to što igra u Milanu i za njega bez obzira na njegove loše partije prošlih 2-3 sezone nikad neću reći da je govno nego ću ga cijenit kao legendu milana za razliku od ove debeloguze nezahvalne svinje sa velikom kurčinom i još većim egom!!
Točka,više se nečću uvlačit u raspravu oko njega.AMEN
Kako je Maldini ispracen sa San Sira? Ovo je moje veoma kratko pitanje, a ako hoces, mozemo uci u mnogo siru diskusiju. Zasto bi Sedorf koji je bio svjedok sramnog ispracaja Maldinija imao bilo kakvog respekta i sentimentalnosti prema klubu (navijacima) koji na takav nacin ispracaju svoje legende. Boli ga kurac za Milan, jer zna da nista bolje nece biti ispracen od Maldinija. I, nemoj mnogo palamuditi i praviti se pametan, takog ti Boga. Nemas ti pojma o fudbalu.
Hvala ti starče što si mi otvorio oči. Hvala ti na svemu.
Titula je na dohvat ruke  ))))))
http://www.youtube.com/watch?v=260WYmWzn...re=related ako ganso dođe i bude upola dobar imati ćemo genijalca u ekipi
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Ovaj vikend za Milan je bia ka iz snova,svi bi bili zadovoljni i sa x Napolia, kad ono Udinese uzme sva 3   .Udinese zakuhao veliku borbu čak i za drugo mjesto(malo nerealno ali) sve je moguće.Sad se lakše diše, bez obzira na sve do kraja idemo na sve pobjede.
i za kraj u ovo lipo sunčano jutro iz zadra, Sale NARAVNO da se vidimo na Cagliari-u.
SALUTATE LA CAPOLISTA
|