Milanezi s Balkana
(11-21-2012, 11:11 PM)kalla1899 Wrote: ensar malo si pretjerao.....ipak...

Hahahaha........samo malo. Sta li je mnogo?

Per aspera ad astra!
Reply
(11-21-2012, 11:45 PM)Mecong Wrote:
(11-21-2012, 11:11 PM)kalla1899 Wrote: ensar malo si pretjerao.....ipak...

Hahahaha........samo malo. Sta li je mnogo?
malkice Tongue

Reply
(11-21-2012, 11:44 PM)Red and black fan Wrote:
(11-21-2012, 11:36 PM)MEMO Wrote: Ensara bokte daj ohladi malo. I ja mislim da si pretjerao. Hebote prosli smo dalje juhuuu. Cestitke momcima, dobra partija. Prvi dio losiji malo i onda kad smo bili s igracem vise i skoro smo primili i drugi gol. To nam se ne smije dogadjati. I jos sam jedna stvar, mozda malo osobne naravi, Pato djubre jedno zgadio si mi se jos vise. Faraon mu sve namjesti, pokloni mu gol koji je mogao sam zabiti a ovaj smrad nakon postizanja gola ode u drugom pravcu i ni da ga pogleda a kamoli cestita. Kakva arogancija i bahatost. A vidjeli ste Faraona u iducem kadru sretan kao nova godina, skroman i posten. Faraone na dobrom si putu da postanes ikona kluba! Svaka cast!

Zaboravih ovo na kraju reći Okmilan.
Sad nam sledi Juve, i oni i mi prošli dalje, obe ekipe u dobroj atmosferi i trebalo bi da bude dobar meč. Nema smisla da budemo onako loše plasirani na tabeli, treba krenuti polako ka vrhu.

Atmosfera ce sigurno biti nabrijana zbog onog ponistenog gola Muntarija. Samo nije istina da su oni vec prosli dalje. Ukoliko izgube od Sahtara, oni prolaze, ali u UEFA ligu Tonguepp
Reply
Ne znam šta reći za malog Faraona.
Samo da ne bude povreda.

Već znamo koga na ljeto prodajemo haha (sad znam kako se osjećaju navjači klubova tipa Arsenal, Ajax, isl Big Grin )
Reply
Alexandre Pato has thrown a spanner in the works by suggesting he could leave Milan in January. “I want to play and we’ll see what to do with my agent.

The striker had been expected to start tonight’s match with Anderlecht, but came off the bench to score the third goal in a 3-1 Champions League victory.

“I am happy for the goal and had told the Coach I was going to score,” said the striker on Mediaset Premium.

Milan are doing well and Stephan El Shaarawy is doing well, but I want to play. We’ll see what to do with my agent.”

Ja naprosto ne mogu da vjerujem...poslje utakmice ovakva izjava...prosli smo dalje i on daje ovakvu izjavu ...ON !!!!....DUGO BAS DUGO NIJE IGRAO ZA MILAN NEZAHVALNIJI COVJEK OD NJEGA I VJEROVATNO DUGO NECE... pa sta ti igraci rade...neko mu mora objasniti gdje mu je mjesto...strasno...Ambro je kapiten, dao bi sve na svijetu da ja samo jedan budem trening s njima....jebite vi mene ako ja ga nebi pretukao....kakva PICKA....necuveno...dugo me niko ovako nije iznervirao...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
To ja govorim ljudima stalno! Pato je najveca P...A koja je ikad igrala za AC Milan! MArš iz kluba odmah sada! Pakuj se i idi u 3 ... (znate gdje )!! NEzahvalno razmaženo đubre od čovjeka! nije ni š od šampiona i pravog igrača i pojave kao Čovjeka! Fuj...

On godinu dana nije fit, svi zivi novinari kazu da ne zivi sportski, prima plaću za ništa, IGRA OČAJNO / i danas je bio OČAJAN i na kraju kaze da ce doc njegov agent?

Zamračio sam... Evo bio sam miran, sviram i slusam muziku i onda procitam ovo. Jedva čekam da tog nezahvalnog razmaženog klinca prodamo nekome ako ga jos tko hoce 8 vjerojatno onaj kreten Carletto ) i da uzmemo nekog normalnog napadača. Moze i Pastore, neka igra 10-u. Ja bi ipak Balotellia. Okmilan

Danas jad i tuga sta ces reci. Branili se 80 min protiv Anderlechta na 25m u nekoj zoni. nigdje veze s ničim... Mexes zabio golcinu al i prije toga napravio penal idiot. Postavljanje mu je apsolutna 0. Manje od nule ove sezone.

Constant se pokazuje kao 5 puta jaci od svih lijevih bekova. Stvarno, mozda od njega nesto i bude! Sciglio je mlad i u obrani zuji jos ali on mi je super talent, imam osjecaj da cemo ga gledati u nekom velikom klubu DevilolDevilol Kao i Sharaawy.

15mln za Silvio, juhu! Sad mozemo prodat Binha, Boatenga i nadam se Pata. Pa mozda uzeti 3, 4 igrača: stopera, Balotellia i jednog veznog.

MBiwa, Felipe ( Santos - za ljeto. Strava talent vjerujte mi! Segrinho ga prati za Milan), Strootman ili Pjanic ( ta neka bespla posudba ) i Balotelli. 3 igrača za zimu je MINIMUM. I onda jos 3,4 na ljeto.

KAtastrofa smo. MAx ostaje ocajan i dalje.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(11-22-2012, 01:28 AM)mrki Wrote: To ja govorim ljudima stalno! Pato je najveca P...A koja je ikad igrala za AC Milan! MArš iz kluba odmah sada! Pakuj se i idi u 3 ... (znate gdje )!! NEzahvalno razmaženo đubre od čovjeka! nije ni š od šampiona i pravog igrača i pojave kao Čovjeka! Fuj...

On godinu dana nije fit, svi zivi novinari kazu da ne zivi sportski, prima plaću za ništa, IGRA OČAJNO / i danas je bio OČAJAN i na kraju kaze da ce doc njegov agent?

Zamračio sam... Evo bio sam miran, sviram i slusam muziku i onda procitam ovo. Jedva čekam da tog nezahvalnog razmaženog klinca prodamo nekome ako ga jos tko hoce 8 vjerojatno onaj kreten Carletto ) i da uzmemo nekog normalnog napadača. Moze i Pastore, neka igra 10-u. Ja bi ipak Balotellia. Okmilan

Danas jad i tuga sta ces reci. Branili se 80 min protiv Anderlechta na 25m u nekoj zoni. nigdje veze s ničim... Mexes zabio golcinu al i prije toga napravio penal idiot. Postavljanje mu je apsolutna 0. Manje od nule ove sezone.

Constant se pokazuje kao 5 puta jaci od svih lijevih bekova. Stvarno, mozda od njega nesto i bude! Sciglio je mlad i u obrani zuji jos ali on mi je super talent, imam osjecaj da cemo ga gledati u nekom velikom klubu DevilolDevilol Kao i Sharaawy.

15mln za Silvio, juhu! Sad mozemo prodat Binha, Boatenga i nadam se Pata. Pa mozda uzeti 3, 4 igrača: stopera, Balotellia i jednog veznog.

MBiwa, Felipe ( Santos - za ljeto. Strava talent vjerujte mi! Segrinho ga prati za Milan), Strootman ili Pjanic ( ta neka bespla posudba ) i Balotelli. 3 igrača za zimu je MINIMUM. I onda jos 3,4 na ljeto.

KAtastrofa smo. MAx ostaje ocajan i dalje.

Ja ti ne mogu opisat moju reakciju kad sam ovo procitao...doslovno sam popizdio i probudio sve u kuci...nisam mogo vjerovati da on nesto tako moze reci....umjesto da se sakrije u misiju rupu i suti...od novembra prosle god nije zabio gol u seriji A...GODINU DANA!!!....sta je uradio ove sezone...povrjedio se (naravno) zabio Malagi( i kod proslave gola rugao se navijacima) usro tekmu protiv Fiorentine i ubacio loptu u mrezu veceras...i on daje ovakvu izjavu...ja ne znam kako ga trpe, ne uprava to mi je jasno zasto ga trpe...vec igraci....kako oni nesto ne urade...skakuce na svaki jebeni duel ko zec u glavi je totalno lesh i out ne smije da igra ozbiljan fudbal ali zato smije ovako bezobrazno da lupeta...pa gdje taj Ambro da ga malo razbistri i objasni...eh sad mi je najvise zao Ibre sto nije osto....garantujem ti da bi ga Ibra jebo u dupe zbog ove izjave...

Novinari bliski Milanu nisu dali znacaj ovoj prici, naravno svjesno...kreten i picka se opet stavio iznad Milana i ovako prijeti preko novina treneru i saigracima, poslje tekme kad se kvalifikujemo dalje u CL i pred tekmu za Juve...kako se djecko umislio pa to je strasno...ja sam bio protiv njegovog odlaska radi njegovi god i ogromnog talenta...al ovo je prevrsilo svaki razum....imamo Faraona i mrs u PM iz Milana !!!...klub koji mu je sve dao, koji ga nije htjeo prodat i da zaradi nesto koji ga je trpio i vjerovo u njega kad se povrjedjvao na raznorazne gluposti a pri tome uopste nije zivio sportski....
Molim Boga samo da mu bar neko od igraca ljepo pridje i objasni stvari ili bar Galliani i Allegri da stisnu muda....
Ovo je tako porazno za bilo koji ozbiljan tim a kamoli Milan....totalno sam zgrozen i sad se nadam da ce ga navijaci prebit ko zadnju picku, bas kakv i jeste...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Kakva izjava... Da l' je moguće, toliko ga trpimo i navijači i uprava i on u ovakvom trenutku našao da zajebava. Umislio da je bitan faktor zbog gola sa metra u nebranjenu mrežu, ne dečko, Šaravi je bitan. Ti sa 3, 4 gola za godinu dana možeš samo da mu zahvališ što je prelomio utakmicu i odveo u nokaut fazu tvoj klub, a pred kraj te pogodio u nogu da se i ti upišeš u strelce.
Branio sam ga stalno, nije on kriv zbog povreda, ući će u formu... I onda se on umisli i nadje najgori trenutak da preti treneru i upravi... Ako hoće u prvi tim neka pokaže na treningu, a ne ovako...
Devilcool
Reply
Ma tko još normalan shvaća Pata kao ozbiljnog čovjeka i igrača. Ima 23 godine, u tim godinama Ševa je trpao 24 komada u seriji A. Prodati prodati i samo prodati. Ima klubova kao Betis, Nottingham Forrest i Anži pa neka ode tamo skakutati
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Konacno smo ujedinjeni na ovom forumu. Pato je velika prevara i vec godinama ga kritiziramo, a sad je to i sluzbeno potvrdjeno. Ja bi ga zbog one izjave odmah kaznio novcano i izbacio iz ekipe za iduci mec. Kakvo smece. Ja ne znam dal da vise trosim rijeci na tog kripla. Moram priznati da je sve ovo vrijeme jedan mali dio mene vjerovao da se on moze vratiti u formu, ali sad nakon ovoga sinoc, ma da se i vrati u formu on je za mene mrtav igrac. Neka ide dalje, nek mu je sretno, nek nadje drugi klub gdje ce se hvalisati i sprdati suigrace ali ovdje nece. Covjeceeeee, mi ovog igraca nismo htjeli prodati za 35mil i pogledajte sta smo dobili. Mislim da mozemo zakljuciti da je Pato jedan od glavnih krivaca trenutnog stanja u klubu. Zbog njega smo prodali dva superstara a danas od njega dobivamo poruke zavisti i mrznje. Fuj!
Reply