Nemoj te da baksuzirate za Pata jos nema prave vijesti i tacne...treba se nadati najboljem...u pitanju je zadnja loza, a vecina tih povreda je posljedica loseg zagrijavanja...
Sto se tice rezultata divna noc...sutra se u Udinese vraca Sanchez a u Napoli Cavani bice prava utakmica...ono sto je dobro da je Palermo dobio Romu jer sljedece kolo je Palermo-Napoli a ti derbiji na jugu su pravo ludi i nepredvidivi...Lazio sutra ako dobije prilazi Interu na 3 boda i onda im dolazi u Milano da ih pokusaju skinuti sa 3 pozicije....
Brescia je pravo zezznuto gostovanje...Ibra i Abbiati su definitivno out...veliko je pitanje kako ce Pato proci...nadam se da ce se Nesta oporaviti...a u cup utakmici u srijedu moze igrat Ibra...tu se najvise treba cuvati povreda...nadam se da Boa Silva Abate nece igrati...kako stvari stoje Cassano i Binho ce nam biti napad sljedecu tekmu, a mali Binho se pod hitno mora uozbiljiti
A Merdi se veceras pocelo vracati za sve one tekme sto su sretno dobili....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
SALUTATE LA CAPOLISTA !!!
(04-16-2011, 10:00 PM)deejaysale Wrote: SALUTATE LA CAPOLISTA !!!
hahahahhahaha
joj ovo je bilo u busu:
Salutate la Capolista hehe !!!
Imas pravo drug, najebacet cemo redi ovog gola Seedorfa. Covjek je djubre da ne moze bit vece. Pa sam predsjednik (onaj nas sto obozava da gleda Intera kad gubi hehe pozdravi mi ga puno kad ga vidis) je rekao da on igra samo kad mora za sebe. Znaci cijelu sezonu ga boli ona stvar zha ovaj klub, i na kraju kad mu treba novi klub koji ce ga placat, on se nadje pokretat i pokazivat da vrijedi. Pa dovoljan dokaz ti je evo da ga ovdje na forumu vec hvale, samo cekam ko ce prvi izjavit: Seedorf obavezno novi ugovor i moranje startera. Sramota 
Al haj. Ja se nadam da su oni pametni, a izgleda da jesu. Cim su voljni dovest Gansa, znaci mora Seedorf napustit ekipu.
Vezano za ovo Ibra - Dzeko. Pa zasto ne. Mislim, Milan je trenutno u plusu. A imajuci lukavog Galliania, on ce to znac unovcit na pravi nacin. City je kupio Dzeku i Balotellia, a pokaali su se kao promasaj. Milan je za male novce dovukao Ibru, kojeg sad sigurno cijene za neki 40 mil.€ za City. Tj. mogu trazit na ljeto i Balotellia i Dzeku zajedno u zamjenu za Ibru! Pa to je sjajno  hehe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
04-16-2011, 11:15 PM
(This post was last modified: 04-16-2011, 11:26 PM by adis.)
Ja ne znam sta vi pricate protiv Seedorfa, on je meni idol.
Frajer prespava cijelu sezonu samo par kola prije kraja doda gascinu i sebi osigura jos koji miloncek,
a ne kao neke budale sto se cijele sezone trude i bezveze trce po terenu.
Cinjenica da nam je dosta pomogao u ovih nekoliko posljednjih meceva ali ga se obavezno treba rjesiti na kraju sezone, dostojanstveno.
Ja bih s Pirlom produzio jer je on trenutno jedini "kreativac" u nasem veznom redu,
normalno da bih vise volio nekog novog kao sto je Poli, Sahin...ali za to trebaju pare, koje mi nemamo.
Jedino da se nadam da ce Samp ispati u seriu b pa bi onda mogli jeftino dovesti Polia.
Seedor = Rui Costa
jeli se secate na utaknicite na Rui ona sezona kat smo osvoili zadno skudeto i on e igrao bas isto sta sad igra Seedorf ... i istu brojku e nosio...
kako neko ko je navijač milana, za jednog od najvećih igrača ikad, čovjeka koji je milan itekako zadužio svojim igrama reći da je đubre?
kad je većina igrača pala u formi on nam je donio skoro sam zadnjih par pobjeda i ako uzmemo scudeto (a sad sam siguran da hoćemo) i sedorf će biti itekako zaslužan za to.
naravno da ne treba da se oko njega pravi tim za sljedeću sezonu, pa ni ove on nije standardan u prvih 11, ali ako se može dogovoriti da ostane još jednu sezonu za manja primanja i da se ne buni što je na klupi zašto da ne?
pa čovjek je tehnički najjači igrač u timu, i u slučaju povreda(a uvijek ih je bilo i biće ih sigurno i u budućnosti) može biti itekako koristan.
isto važi i za pirla, jedan od njih se treba zadržati, jer svi se slažemo da treba dovesti nekog vrhunskog veznog igrača, i ako to bude npr. Ganso koji se spominje najviše, jel treba da mu rezerve budu merkel i straser?
a neće sigurno dovoditi 2-3 nova igrača jer to je preskupo.
kad će pipo biti spreman zna li iko i zna li se šta je sa patom?
Da,treba da mu rezerve budu Merkel i Strasser!! Kad bi mu trebale biti rezerve,kad budu imali 32 godine? Pa bar je Merkel pokazao da potencijala ima,Strassera nismo toliko vidjeli,ali i on je pokazao volju za trkom i trud za razliku od Pirla i Seedorfa.
Neznam ko je rekao da je Seedorf đubre,ali nij,on je za mene govno jer je trebao otići prije 2 godine i svi bi ga gotivili i zauvijek pamtili kao velikog igrača,a ovako ću ga zauvijek gledati ko plaćeničko smeće koje razmišlja samo o sebi,a ne o timu. Ni jučer osim gola nije posebno odigrao,bez tračanja(klasika),gomila pogrešnih dodavanja....
Ja recimo ne mogu razumjet da ga netko opravdava? Pa je li vi gledate cijelu sezonu utakmice Milana? Jer ako gledate onda vam je Tv slika očito jako mutna,slažem se da je odigrao protiv Tottenhama u Londonu i derbi odlično,ali ljudi mi smo ove szone odigrali 50-tak tekmi,a on je odigrao 2 u kojima je bio odličan, 5 prosječnih,15 očajnih,ostale nije ni igrao,pa šta je to statistika igrača za Milan??
Zanimljivo kako se svi riješavaju tih starijih igrača(pričam o velikim klubovima) kad pređu 30-tu i počnu padat u formi,nama Pirlo i Seedorf padaju u formi već 2-3 godine,ali su još tu.Točno me sad više ne čudi što uprava tako razmišlja kad i pojedini navijači to podržavaju pa ćemo slijedeće sezone opet do Dana Žena čekat da Seedorf proigra.
Ok,ja sam još alergičniji na njega jer sam svojim očima gledao kako samo što nije polizao guzicu cijelom Santiagu Bernabeu ove sezone,a nas nije došao ni pozdravit,ali realno NE ZASLUŽUJE novi ugovor i NIKAD mi neće biti jedan od najvećih igrača jer osim svega navedenog nosio je dres od Merde,AMEN!!
Seedorf VAN!!
Pobjeda protiv Sampdorie i još jedan korak bliže smo 18. scudettu...izgleda da "panchina di merda" zna svoj posao, a bilo je sumnjivaca koji su željeli hodgsona ili del nerija....
Ma ima sale pravo, ovaj Seedorf je nakarada postao, vucarao se cijelu sezonu i sad u dve utakmice dao dva gola i sada ga odjednom svi volite,pa što ne odete na youtube pa pogledajte kako je igrao ovu sezonu...OČAJNO!!!naravno da mu trebaju biti zamjene Merkel ili Strasser, Pirlo isto...kada je zabio neki svoj slobodnjak?2007?2008?pitaj Boga...s njime i Seedorfom vezni red nam liči na časne sestre....
kada je dolazio Van Bommel, nije ni loptu taknuo odmah je bio stavljen na stup srama i bijede, a jedino bi njemu zbog igri u ovoj polusezoni produžio ugovor,jedino mu zamjeram jer je skrivio gol protiv leccea,ali i tu je utakmicu osim te greške igrao jako dobro....
 MILANO SIAMO NOI!!!!
Robinho: Napravili smo veliki korak prema naslovu
Nakon subote i odrađenih svojih utakmica 33. kola talijanske Serije A bodovna razlika između nogometaša Milana i Intera se popela na osam, pa se može govoriti da je Inter posustao u lovu na gradskog rivala...
Uvjetovali su to pobjeda Milana od 3-0 protiv Sampdorije, ali i poraz Intera kod Parme 2-0. Sada je Milanu kao jedina prava prijetnja ostao Napoli koji ima šest bodova manje, ali i utakmicu 33. kola za odraditi tijekom nedjelje. Domaćini su Udineseu.
Za Milan su pogotke u subotu postigli Seedorf, Cassano iz penala i Robinho, a ovom potonjem je to bio jedanaesti ove sezone u prvenstvu. I Brazilac je istaknuo da je Milan nakon 33. kola još jedan korak bliže velikom uspjehu.
- Ovu subotu možemo nazvati danom kada smo napravili krupni korak prema "Scudettu". Inter je izgubio i sve manje vjerujem da nas mogu dostići. Točnije, nitko nas ne može stići ako budemo igrali kao dosad. Imamo prednost, znamo kako je treba čuvati i to ćemo napraviti - rekao je Robinho i dodao:
- U subotu je Cassano zabio gol i posvetio ga rođenju djeteta. Svi smo sretni zbog njega, a s obzirom da i ja čekam prinovu vjerujem kako ću i sam uskoro posvetiti vlastiti pogodak u istom smjeru.
|