Milanezi s Balkana
jel se ovo pato opet ozlijedio?

bas me cudi LOL
Reply
...znači Seedorf ostaje i iduće sezone Big Grin
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
[Image: gnk.png]
Reply
pato opet ozljeđen, baš kad pomislim evo ga sad je ušao u top formu i nosiće milan do scudeta on se po 145 put ozljedi, prestiće robena po tom Angry
i abiati se ranije ozljedio, tako da je sad roster tanak skroz, sreća da ide par lakših utakmica.
inače milan ništa posebno nije odigrao, majstorija sedorfa iz slobodnjaka, imaju i posjed lopte ali bez nekih šansi
Reply
To je grozni dio ovog gola :-( ,mislim na Seedorfa koji je pogriješio 100 puta već,ali je dao gol pa eto još 1 godina trpljenja do kraja sezone kad proigra par tekmi da mu produže ugovor!
Reply
Dobro je, vodimo na poluvremenu, u nastavku zabiti jos jedan i gotovo.

Koji je baksuz Pato pa ovo mu je 5-6 povreda ove sezone jos Ibra glupan kupi suspenzije,
tako da sad nemamo pravog napadaca u ekipi.

Reply
Ponovo Sedorf Big Grin
Hehe, lep gol, samo neka nastavi sa ovakvim partijama. Ne puno šansi, ali važno je da vodimo.
Ove povrede baš prave probleme, valjda nisu neke veće, dobro je što sad i posle ove imamo još koju lakšu tekmu.
Inter gubi, odlično, neka tako ostane, neka sutra Napoli kiksa, i bićemo još bliži scudetu, veoma blizu.
Devilcool
Reply
Seedorfa pravo krenulo xD

inter i dalje gubi, za sada nam odgovara razvoj situacije
Reply
zadnja lozha...sam se povrijedio...veoma ozbiljno...a ovaj Binho je Mr.Promasaj...
Reply
3-0
Seedorf,Cassano,Binho

inter gubi 2-0
Reply
Skupo smo platili ovu pobjedu, po svemu sudeci teza povreda Pata
i cisto sumnjam da ce zaigrati do kraja prvenstva.
Mislim da cemo uspjeti da dobijemo potrebne utakmice i bez njega
ali mi je zao momka, taman kad je usao u formu, ponovo povreda, bojim se da ga ovo psihicki ne unisti.

Merda i definitivno otpala iz utrke za scudetto, bivsi juventini presudili.
Reply