Milanezi s Balkana
govna su izgubia nisam se nikad radovo pobjedi intera ko sad, nisu stigli nas rekord i dalje imamo najvise utakmica bez poraza Smile
Reply
pa dobro de pobedli smo " solidnu " ekipu chieva i sta sad ... i dale zaostaemo 14 boda iza prvog na tabeli ali smo se doblizili do nasu prava cel do 41 bod
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Kad sam došao kući i video pobedu Intera toliko mi je bilo drago! Neka su dobili jebeni Djubrentus, i dalje držimo rekord, ne možete ni uz sudije! Pošto će verovatno lagano uzeti skudeto ovo je jedna od retkih situacija u kojoj dobijaju šta zaslužuju, uz eventualnu našu pobedu u derbiju i kada ispadnu iz lš. LOPOVI!

A što se tiče nas, meni je bitno da sam napokon uživao u našoj igri bez ikakve brige osim do 3. gola. Alegri se napokon dozvao pameti i izveo dobar sastav i napunili smo mrežu Kijeva, ima tu još par izmena ali ovo je neki model po kojem treba igrati.
Bojan je bio vrlo dobar, najveštiji je s loptom kod nas i ima dobar pas (poslednji gol), obavezno u prvih 11.
Urbi takodje sjajno igra, odličan večeras.
Boatenga bi bilo glupo odreći se tako lako, svi znamo šta može taj uraditi, danas i nije bio tako loš kao što neki kažu.
I moram na kraju stvarno da pohvalim Abatea, 3 asistencije za 3 meča i od toga čak 2 u korist naše ekipe. Ko se tome nadao? Smile .
Devilcool
Reply
Ljudi šta kažete sinoć na igru Constanta ??
Reply
4-2-3-1 !!! ... Ova formacija koliko god imala propusta nazad, jednostavno godi igracima koje Max ima i treba da je forsira...Pogledajte Bojana za primjer u ovoj formaciji i u onim ostalim nebo i zemlja...Max hoce nazor da Boa igra isto kao Bojan sinoc, ali za to jednostavno nema sanse...
Sad treba sto vise uigravati ovu formaciju i poboljsati kretanja u odbrani jer se zna desiti velike rupe nazad...ono sto je najbolje je da ova formacija nudi dosta varijanti i postavki u napadu....
Abbiatia ja licno ne gotivi, ali on se za razliku od Amelie pokusa svaki put baciti za loptom i kad poludi tesko mu je dati gol...
Zapata je ispao par puta pravi debil, ali to sve treba uzeti sa rezervom, jednostavno ne igra konstatno i prvi put igra sa Mexesom ... isto tako vazi za Mexesa....
Constant nije neki igrac nije neki bek pogotovo, ali sta smo sve gledali na LB ovo je kakvo takvo osvjezenje...
Abate se polako vraca u formu, pocinje da asistira jos da popravi kretanja i postavku u odbrani bilo bi super, mislim da 1na1 sa bilo kojim igracem moze igrati ali zato njegova kretnja i pomoc suigracima je upitna...
Ambro je zeljan igre i to se vidilo oduzeo je dosta lopti...
Montolivo postaje najvazniji igrac ovog Milana ne samo radi golova nego radi igre...navijaci su pozelili jednog vezistu koji ima muda da odigra dugu loptu da nesto proba ne samo da dodaje prvom do sebe...
Bojan odlican kako se samo lagano krece, definitivno ako jos uvjezba ovu poziciju treba da krece od prve min...ono sto mora da radi je da u ovoj formaciji pomaze odbrani tj dva zadnja vezna....
Urby najbolja tekma ove sez iako ne igra na prirodnoj poziciji...gol i dvije asist...samo nikako da premosti u glavi neke driblinge i glupe poteze...
Pharaon je Pharaon....konacno jedan igrac koji ima mogucnost da stigne i prestigne Shevu...navijaci su mu juce pjevali Shevine pjesme Smile
Pazzini kolko god on bio debilan i sve ostalo...njegove kretnje i ono cuvanje lopte ledjima u ovoj formaciji nam dosta znace, mozda ovo necu vise nikad izgovoriti ali bar nije picka ko onaj Pato igra gura se i smije u duel...pogledajte kretnju njegovu kod gola El Shaarawy juce i protiv Genove...prava skolska sto se tice napadaca i odvlacenja protivnickih igraca...

Sto se tice Max-a nadam se da je prestao sanjariti neke ljeve formacij...u ovom Milanu se pokazalo da gode dvije to je ova od sinoc i 3-4-3 pa se nadam da ce svu svoje znanje i snagu na to uloziti i potruditi se da to jos bolje izgleda...
Ako im ova jucerasnja pobjeda ne digne samopouzdanje ne znam sta hoce....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(11-04-2012, 11:00 AM)Tiziano Crudelli Wrote: Ljudi šta kažete sinoć na igru Constanta ??

Bio je najbolji od svih lijevih bekova koji su igrali ove sezone tu poziciju
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(11-04-2012, 11:29 AM)dejo Wrote:
(11-04-2012, 11:00 AM)Tiziano Crudelli Wrote: Ljudi šta kažete sinoć na igru Constanta ??

Bio je najbolji od svih lijevih bekova koji su igrali ove sezone tu poziciju
Potpisujem..

Reply
Samo ove sezone? Ja bi rekao od svih zadnjih 3-4 sezone ;-) .

Ako slučajno netko želi u utorak na Milan-Malaga neka mi se javi,mjesta u busu i karata ima ,kreće se iz Rijeke u 9 h ujutro u utorak,a povratak je poslije tekme ,u Rijeci smo oko 6-7 ujutro drugi dan(srijeda) .Komplet (karta+put) košta 600 kn ili 80 E
Reply
Na kraju će ovaj Constant postati novi Serginho Devilcool
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Dobili smo Chievo. Ja kao navijač ac milana ne mogu biti euforican sada...

NAjvise me razveselila pobjeda Merde kod Lopova. COvjecxe ukradu im gol i crveni jedan i opet izgube 3-1! Ali zabrinjava to sto je izgleda ova sezona namjestena po dobrom starom obicaju!

I kako oni misle da ce Milan igrati protiv jakih ekipa sa Bojanom, Shaarawyem, Patom i Binhom/Urbyem. Pa iza imamo 2 vezna onda? To mi je nekako neozbiljno.

I ne treba Boatenga otpisati tako lako, ipak on moze puno dati!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply