10-30-2012, 10:31 PM
(This post was last modified: 10-30-2012, 10:32 PM by ensar7.)
moze li mi neko rec sta radi Pazzini?
jel on ista ucinio od kad je usao? bolje pitanje, jel uopce pipnuo loptu? hahahaha nemam rijeci... koga mi platimo 12 miliona (7 mil + cassano)
(10-30-2012, 10:24 PM)kalla1899 Wrote: bravo allegri...ti si najzasluzniji za preokret......jebem te glupa
sudac me nervira....
state in ima nervirat? covjek strastveni navijac juventusa. 100 puta pokazao da ce svirat protiv nas
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
10-30-2012, 10:38 PM
(This post was last modified: 10-30-2012, 10:39 PM by trinexx21.)
i šta je nama trebala zajebancija sa flaminijem i nocerinom? u početku sezone sam allegriju tolerirao ove stvari jer je dobio pojačanja kasno, pa ajde nek uigra, ali kraj je 10. mjeseca on i dalje radi pizdarije
Ako je Urby smece onda je Nocerino katastrofa, lopta poluvisoka i on samo treba prebaciti obranu i uposliti naseg igraca u gol sansi i on tako mlitavo doda da se ja zapitam jel on jebeni amater? Ni sjenka onog Nocerina od prosle godine. No medjutim, ja zadovoljan, drugo poluvrijeme smo bili donekle dobri, mozda i vise od toga, mogli smo i do tri boda ali valja biti zadovoljan. Bravo momci kako god to smijesno zvucalo. Idemo dalje.
FORZA MILAN!
Na kraju moramo biti zadovoljni bodom. Ali koliko bi to značilo da smo na kraju i dobili...
Opet se budimo tek posle velikog zaostatka. Najveću promenu uveo Krkić ali je drugačija postava ekipe na kraju donela ovaj bod. Sjebao je potpuno Alegri prvo poluvreme i valjda je shvatio da više ne može ovako počinjati.
Emanuelson nezasluzuje ni 2 minute da provede na terenu,nema pojma sa zivotom unistio 5 odlicnih sansi...Kurac od igraca.........
Sudija je srao cjelo vrijeme,ostetio nas je barem 3-4 puta....
Pazzini nemoze igrat,bolje da nema nikog nego da on smeta po terenu...
Constant koga ste pljuvali je odigro bolje od vecine igraca...
Bojan dobar,ali fali mu konstantnost previse se odbija lopta od njega i previse je nesiguran,morao je barem 2 puta ici do kraja...
Amelia nikakav golman...
Bojim se da nam je ovom utakmicom sao produzena agonija sa Maxom...
Rossonero Per Sempre...
E da, Bojan je imao par super poteza, on mora igrati stalno da dobije na sigurnosti, on i Faraon moraju biti konstantni, Pato je dno dna, proslost.
mozemo igrati 3-5-2 ali urby mora igrati lijevog wingbacka....a ne desno naprijed....i ne smije pazzo igrat...
10-30-2012, 10:50 PM
(This post was last modified: 10-30-2012, 10:56 PM by Maji_TZ.)
Boze sacuvaj... pa svi smo ludi i blesavi samo nije Allegri i Galliani...Nije bilo dosta ona blamaza i brukanje protiv Lazia, pa je gospodin odlucio da to ponovi...
On je veceras pokazao da je samo jedan mali trenercic koji nesto kao hoce i da je nedorastao velike ekipe...Zasto???
Vrlo jednostavno dvije formacije koje su se za ovu ekipu pokazale kao odgovorajuce su 4-2-3-1 i 3-4-3 ali gospodin na klupi ne zna u tim formacijama sta ce sa igracima tipa...Antonini Flamini Nocerino Boateng i Muntari...i da umjesto kao svaki iole normalan trener nastavi forsirati jednu od te dvije formacije...NE...ON RADI OBRNUTO !!!....
On se prilagodjava igracima, mjenja formacije kao na igricama da bi neki igraci mogli igrati....ALO?!?!...Ma da je C.Ronaldo ako nije se uklopio u formaciju ima da sjedi na klupi ili da navija i caoooooo....ne igraju imena nego igraci i to je glavno u ovom Milanu....kakav Pato??? klasicno forsiranje da se kao vrati u formu...pa Bojan i onaj onakav Pazzini su bolji...a prvi 11 treba da budu samo oni koji su u najboljoj formi trenutno...a ne da se samo ali ponavljam samo u Milanu dogadja da igraci ne igraju po mjesec i onda uskoce u prvi 11 (citaj Flamini,Constant,Zapata,Acerbi) ....
Ako stvarno dvije utakmice protiv Lazia i Palerma nisu dovoljan pokazatelj da je ocigledno Max pogrjesio i nije dobro pripremo igrace i formaciju onda ja vise necu u zivotu pogledat utakmicu Milana...
Ovo stvarno ali stvarno vrijedja i navijace i nekog ko bar malo shvata fudbal...Ova utakmica je samo jos jedan pokazatelj da Milan ima bar nekih dobrih igraca i da se moze igrati nogomet za prva tri mjesta, samo treba znati dobro pripremiti tu ekipu...sta to znaci?...motivisati ih da ginu i bore se, izvesti pravu formaciju i staviti u tu formaciju igrace koje su psihicki i fizicki spremni da to sve iznesu...
P.S. Ako je iko zasluzio u ovom Milanu 10-tku na ledjima onda je to Montolivo, ne radi danasnjeg gola nego radi zalaganja u utakmicama opcenito...Ako je Pharaone nositelj igre u napadu on je def u sredini terena....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...