10-04-2012, 05:11 PM
(This post was last modified: 10-04-2012, 05:13 PM by dejo.)
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(10-04-2012, 05:11 PM)dejo Wrote: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/spo...-City.html
http://www.transfermarkt.de/de/mancheste..._2012.html
nema ni na transfermarktu da je zabilježen transfer tako da ne znam otkud ti informacije
Procitao sam jos prije 20ak dana, sad nisam tacno siguran gdje... Uglavnom pisalo je da je transfer odobren i da je on sledece godine igrac City-ja.
I ja bih strasno volio da nekom ludom srecom predje kod nas, ali ako cemo realno, ako ga bude trazio City i mi, mislim da mi nemamo nikakve sanse... Viola trazi za njega 35 milona...
ako fiorentina pristane na posudbu i placanje 12 mil. u 3 rate i pola kartona nekog djeteta iz podmlatka, onda JOvetic moze kod nas. I naravno ugovor od 3,4 miliona godisnje.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(10-04-2012, 09:58 AM)MEMO Wrote: Ni ja ne kontam zasto se pojedinci nerviraju oko nasih utakmica? Ovu sezonu treba ispratiti strpljivo i s ne previse ocekivanja. A onda jos kad pobijedimo u gostima u Ligi prvaka i to ekipu jacu od nase mi opet se svadjamo i to medjusobno. Pa kru te jebo dokle vise? Jeste vi normalni bokte? Jel postoji ista sto vas zadovoljava u potpunosti sto se tice naseg kluba? Kad bi osvojili Ligu prvaka dajem ruku u vatru da bi se nasao netko ko bi popljuvao igru ili igrace. Nevjerovatno!
Kad sam ja to reko. Zato i ne pišem više..
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
10-05-2012, 10:40 AM
(This post was last modified: 10-05-2012, 10:41 AM by eki111.)
Upravo citam clanak iz Tuttosport.com, o tome kako je Moratti uz pomoc privatnih njuskala i naravno "svoga" Telecom-a, ilegalno prisluskivao i spijunirao ne samo Vierija, vec i mnoge druge, i da je uz pomoc tih podataka, "nahuskao" tuzilastvo protiv mnogih u slucaju Calciopoli.
Naravno, rezultat svega je poznat, radio je na sistemu ZAVADI PA VLADAJ!!!
Spijunirani su Luciano Moggi, Antonio Giraudo, Massimo De Santis, Gea World, to jest Alessandro Moggi, i tadasnji predsednik Reggine, Pasquale Foti.
Tekst je prilicno dugacak i na Italijanskom ali vredi ga procitati.
Prevescu vam samo jedan manji deo, cisto da vam dam volju da ga procitate u celosti.
Juce je u sudnici bio i Luciano Moggi, koji je dosao da prisustvuje izjavi bivseg njuskala Emanuele Cipriani. Moggi je dosao iz znatizelje da bi saznao kako i na koji nacin su ga spijunirali. iz sudnice je izasao zbunjen: «Ovo je ludost, spijunirali su i mene i moju porodicu. kontrolisali su nam telefone i pratili i nas i druge. Calciopoli je rodjen u Milanu, inspirisan od strane Intera. Oni su sve drzali pod kontrolom», bio je komentar koji je bivsi celnik Juventusa dao putem telefona, koji je rekao da ce Interu uputiti zahtev za obestecenje, kao sto su to uradili Vieri (koji je dobio 1 milion) i De Santis o kojem zahtevu ce se diskutovati 24 Oktobra.
IMA DA LETI PERJE!!!
Evo i link:
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a...zioni+choc
FORZA MILAN
Čekaj da li to znači da se kompletan proces Calciopolija vodio zbog informacija koje su dobivene ovim ilegalnim špijuniranjem?Jer ako je tako zar ne postoji mogućnost da se kompletan proces odbaci?
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(10-05-2012, 11:00 AM)dejo Wrote: Čekaj da li to znači da se kompletan proces Calciopolija vodio zbog informacija koje su dobivene ovim ilegalnim špijuniranjem?Jer ako je tako zar ne postoji mogućnost da se kompletan proces odbaci?
Tacno na tu kartu igra advokat De Sanctisa, jer zeli da ocisti ime svoga klienta.
Izgleda da nije bilo njega, ove informacije nebi nikad izasle na videlo. Ako se secate, onaj radnik obezbedjenja Telecom-a (prezivao se BOVE), koji je prisluskivao razgovore za Moratti-ja, a te su informacije dalje trebale do dodju do tuzilastva, one je ubijen u Napoliju u vrlo cudnim okolnostima, kobajagi je izvrsio samoubistvo.
A sad ako uspe njemu da ispravi krivu Drinu, ne znam sta ce biti.
mozda se te informacije sluzile samo da se istraga zapocne, nakon cega je istraga mogla biti i legalna.
FORZA MILAN
ma ovdje je upleteno vise cinjenica. Mislim, ne mozemo mi niko rec da je Juve nevin. Nema sanse. VIdjelo se to tih godina. Utakmica i utakmica su dobili u zadnjim minutama iz nekog cudnog penala. Moggi se trenutno bavi tim da opere ime, ali stim da uvrsti i Inter kao krivog. Naravno da i Inter ima tu svog dijela, Fiorentina, Milan, cak i Roma se spominje kao mali igrac. Sve u svemu dosta je toga tu umijesano, i iskreno neda mi se sad ponovo citat, jer za to ti treba cijela sedmica da skontas. Ali sta i ako okrive Inter? Sta onda? Izgubit ce 2 titule, pa sta? CH. Ligu su igrali te godine, znaci zajebi to. Juve i Milan su svoje ispusili, ustvari Milan izvukao najbolje i osvojio Ch. Ligu. Ali siguran sam da se Inter mora kaznit. Ne moze mi niko rec da su oni cistog obraza izasli iz afere Calciopoli.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Tuttosport je glasilo Juventusa, ne budite smijesni. Kada je Milan osvajo evropske titule na pocetnoj strani tog istog Tuttosporta je bio intervju s Del Pierom ili nesto oko njihove uprave, negdje u uglu malenim slovima naslov kako je Milan prvak Evrope. Eto kakve vi novine analizirate
10-06-2012, 02:50 PM
(This post was last modified: 10-06-2012, 03:03 PM by Rosson3r.)
Pato i Gabriel igraju za primaveru..Gabriel imo par jako dobrih intervencija, Pato zabio iz slobodnjaka....
evo zabio jos jedan isto iz slobodnjaka
|