Dobra vijest je da Zapata počinje u prvoj i koliko sam shvatio Allegri ga je počeo smatrati našim prvim stoperom. Uz njega će igrati Bonera koji je realno gledano, po formi daleko ispred Mexesa

MILANO SIAMO NOI!!!!
Od kada je Max dosao kao trener mi imamo takve startove u sezonu kao da su bili na Ibizi do 1.9. i onda došli igrati.
MExes je toliko nespreman da ne može pas odigrati, i zadnji tekmu je bio loš. Da ne spominjem Udinese. Bonera standardno odrađuje jos od sredinje zadnjesezone kada je igrao vrlo dobro.
Zapata je naš sada najjaci igrač i to je eto tako, cudno ali tako je. Acerbi? Novi Nesta...
Montolivo nespreman, Boateng nespreman i ne znaju gdje da ga igraju, Binho nespreman, Pato je gotov opet, Abate nespreman za igrat 2 za redom... Eto pripreme Milana.
Danas igra Bojan naprijed i valjda ce pokazati vise od Pazzinia koji je zadnje 3 za 0. Da barem sa pobjedom uđemo u derbi.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
Po mom mišljenju MExes je uvijek bio igrač druge klase koji je znao imati dobrih razdoblja jer ima izniman talent. Ali kako mu je koncentracija i psiha katastrofa na momente tako je on uvijek bio jedan obicni kikser, što se pokazuje i u milanu.
Nadajmo se da ce se Zapata vratiti na razinu kada je igrao u Udinama.
Silvio je sve zeznio. Prvo sto nije mijenjao Pata za Teveza + 10mln Milanu a onda sto je odlucio sam sebe financirat preko kluba. Gledam Bayern i kako igra Shaqiri ( ili kako se piše), a dosao ih je oko 15mln, ili MAndžukic koji je bio slobodan igrač. Ili Destro za male novce, Pogba itd.
A najveci talijanski talent je kostao 15mln i zavrsi u PSG-u. A za 3 godine ce kostati 45!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
koji je k.... sopcastu u zadnje vrijeme? sad i rusi prenose preko torrentstreama. popizdio sam, jedva sam ga instalisao. i sto je najgore torrentstream koci

jebote ne mogu na miru tekmu pogledat
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Faraooooooooon, toooooooooo...