Šaravi, Montolivo i Krkić dobri. Boa, osim što je napravio 2 jebeno glupa faula, popravio našu igru od ulaska. Treba da igra, ali samo u sredini, ne iza napadača. Odbrana nam je toliko jadna da je posle svakog prekida bilo problema, skok igra slaba.
Ovo liči na užasnu sezonu.
Nisam gledo utakmicu, neznam sto sam mislio da je veceras, sad doso sa vikendice i vidim rezultat, mozel mi neko reci ko je gledo ko je igro kako i vidim Zapata crveni, kako je odigro ?
Ma prosjecna utakmica, gdje nas je sudija pomalo nagrizo dok nam nije dosudio penal. Jos dva crvena, da mi je samo docekat da Juve na jednoj utakmici dobije dva crvena. To se nikad nece desit. Oni su protiv Udina dobili penal i iskljucenje za udine nakon 15 minuta. Taj njihov penal je bio vise nego sumnjiv tad. Jesu oni mnogo bolji od nas, al vec dvije sezone imaju ogromnu pomoc od sudija. Evo vec u 4 utakmice imaju 3 penala. Jebga pritisak zbog Calciopolia se pocinje isplacivat. Inter je svoje naplatio. Tako da je najveci gubitnik Milan od ovog sranja u Italiji.
Znao sam da ce biti lose ali ovako gadnome se nisam nadao. Ne sjecam se kad smo imali 3 poraza u prva 4 kola. Zalosno je gledat ovakav Milan. Nije da sam gledao danasnju utakmicu ali i slijepcu je jasno sta se dogadja. Morat cemo ovo istrpiti, nekako izgurati ovu sezonu i onda se nadam da ce se nesto promijeniti u klubu. Mozda ovo nije toliko lose, mozda jedna katastrofalna sezona otvori oci nasoj upravi pa dodje do promjena. Nitko ne zeli ovakav Milan, ni mi navijaci niti citav ostali nogometni svijet. Trebat ce koja godina da se vratimo u vrh ali takav je zivot. Moramo i mi jednom pasti, ali samo zato da bi se opet digli.
ma ovo e kriminallll kako e mogao da pokaze drugi zuti na boateng.
neko drze sudije u saku :/
Ljudi, pre toga je Boa skršio čoveka sa ledja bez ikakvog razloga. Čak je sudija sekund ranijie dosudio faul za nas. Možda je bilo prestrogo tada mu dati crveni ali mu je sudija to zapamtio i prvi sledeći glupi faul kaznio drugim žutim.
A Zapata je bio solidan ali je sve sjebao sa kartonima, oba zaslužena.
sudac je zasro tekmu skroz. krenuo bi od samog penala koji je po meni sumnjiv (svejedno bi bio gol i da ga nije sudio), zapati za taj start nije trbalo pokazat drugi zuti (ne znam dal je to neko novo pravilo da za napravljen penal moras dobit zuti ili?), nakon toga je bilo evidentno povlacenje pazzinija na rubu sesnaesterca koje nije ni sudio a bio je metar od njega. zatim boatengov drugi zuti takoder smjesan (za takve startove se kartoni ne daju ni u 3. zupanijskoj ligi). Gledajuci na kraju milan je ostecen. A bilo je tu jos prelako podjeljenih kartona i milanovim i udineseovim igracima. Sudija kartone nije ni drzo u dzepu. ljudi ne naprave ni faul a on ga vec pokaze igracu. Toliko o sudenju.
Sto se igre tice prvih 10 minuta odlicno, a kasnije jad i bijeda. Sto se igraca tice definitivno najgori je bio Mexes koji je odigrao ispodprosjecno, imao je kikseva, zakasnjelih skokova i da ne nabrajam dalje. Nakon njega mogao bi izdvojiti Abbiatia zbog kiksa iako nije lose branio i Mesbaha koji ima centarsut ko moja baba. Od boljih izdvojio bi Montoliva, Shaaravija i Zapatu.
nemoj te zajebavat, sad ispada sudija nam kriv. de ba. svaki zuti opravdan. Boateng je dobio drugi zuti samo zato sto mu je ovaj oprosti onaj krkanski start za crvenog. boli me briga sto se izvinjavas pinziu (to je i bio odlucujuci trenutak da mu neda crveni), al na drugom nemoze stic do lopte i gura igraca. Faul jest, ali gurao ga je, i posto maloprije nije dobio crveni, sad ce bit dupli zuti.
A na Zapati je zuti jer je faul u sensestercu namjeran. Cisto sudacko pravilo za namjeran faul ide odma zuti. Nije takticki. A posto je vec imao karton, jbg...
Ja jedino ne mogu da shvatim davanje penala i crvenog. To mi nikad nece ic u glavu i nadam se da ce to jednog dana promjenit.
A o igri ne pricam, nemam sta da komentarisem. Sretno im
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!