Milanezi s Balkana
Milan sutra dobija. Taman da ovi dezurni hejteri mogu prozivat Alegrija jos koje vrijeeme Tongue
Reply
Sastav prema SportMediasetu, ipak nije 4-3-2-1 nego dosta ofanzivniji 4-3-3 ! Dvojba Allegria između El Shaarawya i Bojana. Po meni najbolje čime raspolažemo! Iako mislim da će De Jong krenuti od početka iako ni on nije briljirao, dobro dođe malo rotacije..

Milan (4-3-3): Abbiati, Abate, Mexes, Zapata, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini, Nocerino, El Shaarawy, Pazzini, Emanuelson.
Reply
Ponovno samo isprobani i talijani igraju. A kako je ovo 4-3-3, imamo 2 napadača i Urbya koji je VEZNJAK.

Vidjt cemo, samo 3 boda su bitna. Ali mi s enikako ne sviđa taj kukavicluk, opet.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(09-23-2012, 10:26 AM)Tiziano Crudelli Wrote: Sastav prema SportMediasetu, ipak nije 4-3-2-1 nego dosta ofanzivniji 4-3-3 ! Dvojba Allegria između El Shaarawya i Bojana. Po meni najbolje čime raspolažemo! Iako mislim da će De Jong krenuti od početka iako ni on nije briljirao, dobro dođe malo rotacije..

Milan (4-3-3): Abbiati, Abate, Mexes, Zapata, De Sciglio; Montolivo, Ambrosini, Nocerino, El Shaarawy, Pazzini, Emanuelson.

Odbrana Okmilan .
Po meni bi u veznom trebalo da igra De Jong ali ajde videćemo već kako će biti. Nije ni Udineze u nekoj formi, možemo ovo dobiti.
Devilcool
Reply
MILAN: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Mesbah, Montolivo, Ambrosini, Nocerino, Emanuelson, Pazzini, El Shaarawy.

UDINESE: Brkic, Benatia, Danilo, Coda, Faraoni, Allan, Pinzi, Pereyra, Pasquale, Ranegie, Di Natale.
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
evo poceo derbi u englesku , bice zanimlivo Wink
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Ovi su toliki škart da ne mogu 3 pasa odigrati, loptu dodati na 5 m...
Pravi naš korner. Ocajno izveden, kontra + zuti + gol is toga napada. Fantasticna organizacija momcadi! Okmilan
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Dok su naši pritiskali i Udine nije mogao da izbaci loptu igrali smo lepo, najbolje do sad. Ali samo 10 minuta. Od tada slabo, jako slabo, reakcija odbrane kod gola užasna.
Devilcool
Reply
ako postoe ULTRASI milana ovo bi se resio samo sa BEZBOLNIMA PALICAMA !!! ovo e ne prihvatlivo...
sta e alegri kriv kat ne mogu da dodaju loptu , abmro ne moze da stopira loptu , abiati izlazi van peterac da bi boksao loptu...
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
koji je djavo ovom San Siru? Pa covjece ni Inter ni Milan nisu u stanju da pobjede. Evo Inter ga popusio 0:2 od Siene. Ne mogu da vjerujem hehe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply