Milanezi s Balkana
Dodajte na ove povrede i Pazzinia, jer je danas napustio trening reprezentacije zbog povrede koljena. Da mi je docekat sezonu da uvezemo 5 utakmica a da se niko ne povrijedi. Izgleda da je to nemoguce.
Reply
Isprika sto pricam nesto sto je nemoguce ali pricam ono sto je moglo biti. Mrkijev me post dirnuo. Kakva bi to sad bila ekipa sa svim ovim novim igracima, plus da se Kaka vratio i da smo se rijesili Pata a i Robinha ako treba i onda bi i Ibra i Silva ostali. Jebote imali bi spektakularnu ekipu. Sve sto je trebalo jest malo mozga u upravi i malo hrabrosti. Daj nek posjete ovaj forum pa mozda nesto i nauce. Heh. Abbiati, Abate, De Sciglio, Zapata, Silva, De Jong, Montolivo, Boateng, Nocerino, Kaka, Ibrahimovic. Waooo! Placem kad vidim sta smo mogli imati. I to za nikakve pare. E da je babi k...c
Reply
golema greska e napravena kod transfera ibrahimovica , kako to on da kosta samo 21 mil a mi smo ga kupili za 30 mil.
ima mozda neke klauzule ili dogovor mu e bio pri kraju ?? posto nemoze hazard witsel hulk modric carol da su skupi od njega.

znaci mi smo mogli da prodamo pata na zimu i ibra da smo se resili sad na leto i imamo plus od 40 mil opet i da smo doveli damiao za 20 mil pre olimpijadu posto sad mu e cena skocila.

oko pazini sve e ok lagana povreda ostae sa repku i bice ok za u pekat. Acerbi povikan za repku umesto Astoria a i De Sgiglo e povikan mislim
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
daj te ba, kolko god da je Ibra bio dobar i sjajan, 31 !!!!!!! mu je. Mislim halo?! Kao prvo, primao je ogromne pare, a kao drugo isticao mu je ugovor 2014. Posto on prima 10,5 mil. € godisnje, kako onda da Milan objasni ostalim igracima da im je maksimum 4 mil.€ ? Kako ces rec jednom Boatengu, Binhu ili Thiagu e momci vi cete imat maksimum 4, a ti Thiago 6. A Ibra jedino smije imat 10,5 jer je on najbitniji. To ne ide. Upravo radi toga je i poslan Kaka. Trazio ogromnu gazu gdje bi razlika od stali bila 3-4 mil. Drugo, slijedece godine mu MORAS produzit ugovor, inace ga gubis besplatno, a i sama prodajna cijena bi mu pala (zadnja godina ugovora). Znaci i Ibra i Thiago su prodani u najboljem mogucem trenutku - kad su dostigli najvecu cijenu. Zajeb je bio Pato, jer je one zime bila najbolja ponuda za njega.

Zalosno je samo sto nismo nista napravili od svega ovoga. Ali, uvijek ima ali Wink sa trenutnim stanjem imamo cemo sjajan plus na ljeto sto se tice finansija i onog usranog fair-playa, a od ovi igrace ce se rasbistrit najbolji koji mogu ostat. Ostalo prodat ili dat na posudbu, i dovest igrace na pozicije koje nam fale. I tadaaaa rijesen problem.
Naravno to donosi u obzir da cemo se pravo namucit za izlazak u ch. ligu, a naravno i ispadanje u osmini (daj Boze u cetvrtini finala) Ch. lige.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=90161

u detalima oko finansie...

Reply
Pogledajte listu igraca koji nemaju ekipu (nezaposlenih).
Koliko dobrih imena, a ima i mladih igraca dok mi uzimamo neke anonimuse...

Par njih sam naznacio, cisto radi lakseg raspoznavanja.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mer...lati.shtml

Riccardo Allegretti, Ioannis Amanatidis, Luigi Anaclerio, Francesco Antonioli, Luca Ariatti, Thimothée Atouba, Simone Barone, Fabio Bazzani, Marco Bernacci, Alessandro Bettega, Isaac Boakye, Davide Bombardini, Riccardo Bonetto, Antonino Bonvissuto, Artur Boruc, Breno Vinícius Borges, Viktor Budjanskij, John Carew, Jairo Castillo, Lampros Choutos, Matteo Ciofani, Bruno Cirillo, Cláudio Caçapa, Alberto Comazzi, David Connolly, Nicolò Consolini, Kewullay Conteh, Nicolás Córdova, Fábio Costa, Franco Costanzo, Daniel Cousin, Matías Cuffa, Daniele Daino, Simone Dallamano, Simone Del Nero, Alessandro Del Piero, Alfonso Delgado, Luís Delgado, Daniele De Vezze, Derlei, Mahamet Diagouraga, Aimo Diana, Kaba Diawara, Nicola Donazzan, Isah Eliakwu, Amdy Faye, Simone Farina, Daniele Ficagna, Mikael Forssell, Carlos Fumo Gonçalves, Massimiliano Fusani, Gianluca Galasso, Matteo Gianello, Cris Gilioli, Alessandro Grandoni, Vincenzo Grella, Fabio Grosso, Matteo Guardalben, Eidur Gudjohnsen, Gianni Guigou, Tomás Guzmán, Labinot Harbuzi, Owen Hargreaves, Thomas Hitzlsperger, Iezzo Gennaro, Vincenzo Italiano, Thomas Job, Richard Kingson, Ivan Klasnić, Per Krøldrup, Antonio Langella, Lavecchia Luigi, Leandro Amaral, Simone Loria, Peter Luccin, Albert Luque, Stephen Makinwa, Alexander Manninger, Alberto Marchesan, Marco Marchionni, Luigi Martinelli, Gilberto Martínez, Nicolás Mazzola, James McFadden, Fernando Meira, John Mensah, Mozart Santos, Émile Mpenza, Kiki Musampa, Massimo Mutarelli, Antonio Narciso, Gustavo Nery, Shabani Nonda, Alessandro Noselli, Goran Obradović, Michael Owen, Paco Soares, Gabriele Paoletti, Matteo Paro, Alex Pederzoli, Alessandro Pellicori, Martin Petráš, Mirko Pieri, Ânderson Polga, Nicola Princivalli, Andrea Rabito, Nigel Reo-Coker, Juan Román Riquelme, Claudio Rivalta, Fausto Rossini, Erminio Rullo, Francesco Ruopolo, Salvatore Russo, Hasan Salihamidzić, Tuncay Şanlı, Mirko Savini, Francesco Scardina, Alessio Scarpi, Matteo Sereni, Florent Sinama-Pongolle, Euzebiusz Smolarek, Gonzalo Sorondo, Mariano Stendardo, Lorenzo Stovini, David Suazo, Michele Tardioli, Emiliano Testini, Machado Toledo, Marco Turati, Anthony Vanden Borre, Grégory Vignal, Leandro Vitiello, Rey Volpato, Francesco Volpe, Adewale Wahab, Gianluca Zambrotta, Pietro Zammuto, Cristiano Zanetti, Boudewijn Zenden, Damiano Zenoni, Michele Zeoli.
FORZA MILAN
Reply
Tuncay Sanli, David Suazo, Hargreaves, Hitzlsperger, Marchionni, Owen...Isuse.....
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
BOLOGNA-MILAN 1-3 /1 September 2012 / 10 ITALIANS
STARTING 11: Abbiati; De Sciglio, Bonera, Acerbi, Antonini; Montolivo, Ambrosini, Nocerino; Boateng, El Shaarawy, Pazzini.

e ovo e za pohvala sad sam procitao na oficialnu stranu a veruem da niko nie obratio paznje na ovo.

zambrota sam mislio da e otisao u penzii , pa zasto nismo ga zadrzali on e i dale jaci od nasih anton i mezbah, a ovaj lik mezbah neg da suspendiraju posto nie zelio da odlazi iz ekipe tako su juventus uradili sa jakinta martinez.

Reply
(09-05-2012, 08:52 AM)dejo Wrote: Tuncay Sanli, David Suazo, Hargreaves, Hitzlsperger, Marchionni, Owen...Isuse.....

ovo na kraju isuse nadam se da je bio sarkazam....

to su svi igraci koji su bili po bolnicama 5 puta vise nego pato....da i to je moguce..

Reply
(09-05-2012, 03:49 PM)kalla1899 Wrote:
(09-05-2012, 08:52 AM)dejo Wrote: Tuncay Sanli, David Suazo, Hargreaves, Hitzlsperger, Marchionni, Owen...Isuse.....

ovo na kraju isuse nadam se da je bio sarkazam....

to su svi igraci koji su bili po bolnicama 5 puta vise nego pato....da i to je moguce..

to ti je bilo više kao nevjerica..zaboravio sam da ti dečki postoje Devilol
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply