08-28-2012, 04:16 PM
Sa ovakvim nekreativnim timom i da imamo Sevcenka u najboljim danima, ne bi uspio zabiti 10 golova. Taj mali ako zabije par golova odlicno, mozda ce neki biti znacajan za osvajanje 5-og mjesta...
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-28-2012, 04:16 PM
Sa ovakvim nekreativnim timom i da imamo Sevcenka u najboljim danima, ne bi uspio zabiti 10 golova. Taj mali ako zabije par golova odlicno, mozda ce neki biti znacajan za osvajanje 5-og mjesta...
08-28-2012, 06:20 PM
Milan bez Robinha mjesec dana, stiže Krkić
Talijanski nogometni vice-prvak Milan suočen je s novim problemima što se ozljeda krucijalnih igrača u momčadi tiče... Brazilac Robinho (28) zamijenjen je pred sami kraj utakmice 1. kola Serije A protiv Sampdorije (poraz 1-0), a dodatne pretrage pokazale su da je došlo do jakog istegnuća bedrenog mišića kod brzonogog napadača. Trener Massimiliano Allegri morat će se tako snaći bez svojeg ponajboljeg igrača, nakon odlazaka Thiaga Silve i Zlatana Ibrahimovića u PSG, u naredna četiri tjedna. Recimo i da je Milan krenuo i završnu "ofenzivu" na tržištu igrača, te da je ušao u utrku za bivšim igračem Barcelone, Bojanom Krkićem, današnjim članom Rome. Tijekom dana (utorak) iz francuskog Caena dovedena je francuska nada M'Baye Niang, dok je klubu još prošloga tjedna pristupio i Giampaolo Pazzini iz Intera. ------------------------- čestitam na genijalnom spremanju igrača, već 4. godina je ovo ja mislim
08-28-2012, 06:41 PM
@dejo: kopiras apsolutno iste rijeci koje je onaj eurosport strucnjak izjavio na milannews.it oko poredjenja Njianga i Weah. al apsolutno isto razmisljanje. ne znam da si toliko pratio tog Ganza, posto ja ga nisam bas cuo prosle sezone. a napomenut da je vec par godina u omladinskom pogonu.
@rossonero kako si uspio pratit igraca koji nije odigrao nista tekmi? isto rijeci tog strucnjaka s eurosporta, daj nek odigra 30 tekmi pa cemo sudit a ne neki par utakmica i taj poznati gol lijevicom. Moje misljenje je da je mali potencijal, al vidjet cemo koliki. Dobit ce priliku cim je odma ubacen u prvi tim a i nema vise starosjedioca pa da nema mjesta. Bojan je dobro pojacanje, krilni napadac, i pato, pazo i nijang centralni. treba nam jos neki veznjak i gotovi smo ![]() didac je stavljen u sastav takodjer tako da ce igrat vise ove godine forza milan
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
08-28-2012, 08:08 PM
Dobro pojačanje Krkić, bilo bi lepo kad bi kod nas napokon proradio. Jedino što mi upada u oko je što su nam praktično svi napadači laka kategorija i biće dosta problema sa bunkerom kada treba neko jači, ali šta sad. Sad kad su sredili napadače nek se okrenu već jednom i drugim pozicijama.
(08-28-2012, 06:41 PM)ensar7 Wrote: @dejo: kopiras apsolutno iste rijeci koje je onaj eurosport strucnjak izjavio na milannews.it oko poredjenja Njianga i Weah. al apsolutno isto razmisljanje. ne znam da si toliko pratio tog Ganza, posto ja ga nisam bas cuo prosle sezone. a napomenut da je vec par godina u omladinskom pogonu. Ma netko je ovdje na forumu bacio tu usporedbu Niang-Weah pa sam se ja toga ulovio...nisam primijetio da je netko to rekao na milannews, a za malog Ganza sam čuo još i prošle godine jer su ga bili hvalili kako ima potencijal A uvijek za takve anonimce pogledam statistiku..ruku na srce potrefilo nam se razmišljanje---nisam ja materijal za eurosport
MILANO SIAMO NOI!!!!
08-28-2012, 10:55 PM
hehe
![]() ej jel iko gledao ona govna od Udina? Djubrad jedna, postali su mi novi Bayer Leverkusen i Liverpool: zivotna zelja da ih vidim u drugoj ligi. mater im j.... mjesto Napoli, Lazio, Roma da odu u ch. ligu, a ova govna ispadnu od neke Brage
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
08-28-2012, 11:39 PM
Glupi Udinese...strasno kako naivno ispadose... i taman kad njemci gube jedan klub u CL sada i Italija...
Bojan na rodjendan potpisao za Milan...nije se uklopio u sistem igranja Zemana...sta ja znam mlad je ima talenta ali ga nikad nije pokazao...zamjena za Cassana.... Galliani kaze da je Mercato gotov ali to je cista pila naopako ja mislim....kazu da ce jedan izmedju Diarre i De Jonga doci do petka u Milan, pa cemo viditi....izvor : http://www.gianlucadimarzio.com/ uvijek ima prvu i najbulju informaciju... Mexes, Acerbi, Yepes i Bonera ce ostati na stoperima iz mogucnost da neki stoper dodje u januaru... Spominje se Bendther takodjer, a i kazu da nam je Pool ponudi Carolla... Sve i svasta se spominje ali lijevi bek nikako...rodicu se kad dodje posten ljevi bek...a do tad Antonini i Mesbah
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-29-2012, 12:19 AM
(08-28-2012, 06:41 PM)ensar7 Wrote: @dejo: kopiras apsolutno iste rijeci koje je onaj eurosport strucnjak izjavio na milannews.it oko poredjenja Njianga i Weah. al apsolutno isto razmisljanje. ne znam da si toliko pratio tog Ganza, posto ja ga nisam bas cuo prosle sezone. a napomenut da je vec par godina u omladinskom pogonu. prosle sezone je odigro 20-tak utakmica, a gledo jesam jer sam skoro citavu godinu zbog operacije proveo kuci vezan uz krevet pa nisam imo pamenijeg posla nego pratit utakmice ukljucujuci i francusku ligu, vise od 60% utakmica citave lige sam pregledo, sto direktno sto u snjimcima..
08-29-2012, 01:59 PM
De Jong je vrlo blizu potpisa za Milan...sta mislite ??? 27 god isto kao i Diarra....
Meni se licno Diarra vise svidja zato sto je tehnicki potkovan, ali eto...Sad ce Montolivo igrati blize golu on je kolko tolko dobar u pas-igri...Boateng na poziciji iza dva napadaca je vrlo los...jedino je dobar u presingu i nista vise...Max je iskljucivo trazio dobrog i odbrambenog zadnjeg veznog, radi stopera i bekova koje imamo... Postoji vrlo velka mogucnost da De Sciglio predje na ljevu stranu odbrane...prosle god je par puta tu odigrao...tako da skoro sigurno nece dolaziti ljevi bek do januara...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-29-2012, 02:48 PM
(08-29-2012, 01:59 PM)Maji_TZ Wrote: De Jong je vrlo blizu potpisa za Milan...sta mislite ??? 27 god isto kao i Diarra.... Bolji od svih naših defanzivnih veznih igraca. Bilo bi odlično kad bi došao. Još da potpiše i Kaka pa da se možemo i nadati nečemu... A kako ovi naši uvjek igrače koji dodju stavljaju na neke nove pozicije i izmišljaju toplu vodu, onda ne bi čudilo ni da Krkić postane golman sudeći po njegovim odličnim golmanskim vještinama ![]() http://www.youtube.com/watch?v=QauSLdA5w6A |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|