08-28-2012, 11:02 AM
Bojan Krkić dolazi u Milan
MILANO SIAMO NOI!!!!
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-28-2012, 11:42 AM
Ej moj Maji, zenu nista ne zanima oko nogometa. Osim kad dobijem neke pare na kladionici.
Hvala jos jednom na cestitkama i tebi i svim ostalim. Niang? Tko zna, mozda je to novi Weah. Kaka? Neznam sta da kazem. Al srce zaigra na pomisao da bude ponovno u nasem dresu. Jos par dana i gotov mercato a nama treba vise igraca a pogotovo lijevi bek koje je najteze nac a da su dobri. Pomirimo se s cinjenicama i to je to. Ubi nas ova financijska kriza. Unisti!
08-28-2012, 11:57 AM
Meni nikako ne ide u glavu zasto mi dovodimo samo napadace!?!?
(08-28-2012, 11:57 AM)maharaja Wrote: Meni nikako ne ide u glavu zasto mi dovodimo samo napadace!?!? Baš prije dva sata sam pričao sa jednim Milanistom koji kaže da bi jedan obrambeni igrač bio korisniji od napadača. Napad se lako uigra, ima Robinho koji može probiti stranu, Pazzini koji može zabiti samo im treba vremena da se prokuže. Ali obrana je racku, jedino je mali de Sciglio pokazao da zna i po meni bolji je već sada od Abatea.Yepes i Zapata sa slomljenim nogama su korisniji od Bonere. Stoper ili lijevi bočni naravno kvalitetni igrač bi donio više samopouzdanja ovoj ekipi. Ja sam protiv tog Nianga. Dva milijuna su dali za anonimca. Mogli su mladog Ganza gurnuti u prvu ekipu ili bilo koga drugoga iz Primavere. MILANO SIAMO NOI!!!!
08-28-2012, 01:08 PM
(08-28-2012, 12:08 PM)dejo Wrote:(08-28-2012, 11:57 AM)maharaja Wrote: Meni nikako ne ide u glavu zasto mi dovodimo samo napadace!?!? dejo malog sam ja pratio prosle sezone, vjeruj mi mali je zvjer i komotno moze konkurisat za prvi tim, brz, jak, krupan, igra sa obadvije noge, zavidnu tehniku ima, ako ga povrede zaobidu bit ce jedan od najboljih napadaca na svijetu za koju godinu..
08-28-2012, 02:08 PM
Ovaj Niang veliki talent na FM-u, nadam se da će to i u stvarnosti opravdat
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
![]() (08-28-2012, 01:08 PM)Rosson3r Wrote:(08-28-2012, 12:08 PM)dejo Wrote: Baš prije dva sata sam pričao sa jednim Milanistom koji kaže da bi jedan obrambeni igrač bio korisniji od napadača. Napad se lako uigra, ima Robinho koji može probiti stranu, Pazzini koji može zabiti samo im treba vremena da se prokuže. Ali obrana je racku, jedino je mali de Sciglio pokazao da zna i po meni bolji je već sada od Abatea.Yepes i Zapata sa slomljenim nogama su korisniji od Bonere. To sudiš po 5 golova u 30 nastupa prošle sezone?Ne možeš znati hoće li biti toliko dobar kao što ja ne mogu znati da će biti loš. Također to vrijedi za Gallianija.Zato kažem da je mali anonimac. Pardon 2 gola u 23 nastupa prošle godine, a 3 gola u 7 nastupa pretprošle. Po statistici bliži smo novom Zigoniju nego novom Weahu. Mlađi Ganz je i dalje za mene bolji izbor. MILANO SIAMO NOI!!!!
08-28-2012, 02:36 PM
U Milan su poceli da dolaze igraci koji nemaju mjesta u Romi....Kako smo jadni...Uhhh...
Rossonero Per Sempre...
08-28-2012, 03:00 PM
(08-28-2012, 02:26 PM)dejo Wrote:dejo ja sudim po onom sto sam vidio na terenu, nije ni Caen zabio nesto puno vise golova(08-28-2012, 01:08 PM)Rosson3r Wrote: dejo malog sam ja pratio prosle sezone, vjeruj mi mali je zvjer i komotno moze konkurisat za prvi tim, brz, jak, krupan, igra sa obadvije noge, zavidnu tehniku ima, ako ga povrede zaobidu bit ce jedan od najboljih napadaca na svijetu za koju godinu.. ) vidjet ces, zapamti sta sam ti reko, mozda vec ove sezone ![]()
08-28-2012, 03:24 PM
(08-28-2012, 03:00 PM)Rosson3r Wrote:(08-28-2012, 02:26 PM)dejo Wrote: To sudiš po 5 golova u 30 nastupa prošle sezone?Ne možeš znati hoće li biti toliko dobar kao što ja ne mogu znati da će biti loš. Također to vrijedi za Gallianija.Zato kažem da je mali anonimac.dejo ja sudim po onom sto sam vidio na terenu, nije ni Caen zabio nesto puno vise golova nadam se da ćeš biti u pravu
MILANO SIAMO NOI!!!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|