Milanezi s Balkana
Gotovo je Pazzini u Milanu, Antonio u Interu...Pazzini je potpisao na 2,5 miliona godisnje 4 god...
Sta reci za Cassana...za mene veliko razocaranje...Nikad ni jedan klub mu nije dao kao Milan u ovu god i pol...stvarno je njemu zbrka u glavi...od toga sto je dosao iz Samp debeo jer mjesec i pol nije trenirao, pa onda nesretna povreda srca...Milan ne dovodi igrace i ne samo to vec kad je Antonio mogao igrati bar 20 min El Shaaway i Maxi koji su tad drzali napad odmah idu na klubu da on udje u formu prije Evropskog...kad se sjetim navijaca i podrske kad je bio u bolnici kao da je nas igrac vec 10 god...on je meni i dalje strasan igrac jer je atipican od ostalih napadaca...njegovim odlaskom izgubili smo napadaca koji zna dati dobru asistenciju sto je bilo veoma vazno...

On je zatrazio transfer a Galliani ga je iskoristio da zamjeni u Inter...znaci Cassano nije trazio da ide u Inter...postoje dvije price prva je da je nezadovoljan igracima i ekipom i prodajom zvjezda i da je to poslje poraza od Reala najvise pokazao, a druga je da je vidio da moze sad biti vodja u ekipi jer nema Ibre ali Allegri ga nije vidio kao takvog...

Evo njegove izjave iz januara na prvom treningu poslje operacije: "It 's the last chance and I will not betray the trust of the people who believed in me - Cassano said - if I'm wrong or I do something wrong with this team, means are to be locked up in the asylum."
A evo i poruka navijaca Intera u zadnjem derbiju... http://www.oasisblues.com/2012/01/ac-mil...bitch.html

Poslje svega samo pokazuje kakv je los covjek...Milan je vjerovao u njega poslje svega...kad su ga svi otpisali(evo vidite vrijdnost njegovu pazzini+7mil samo radi te nesretne povrede) a on je zatrazio transfer...cisti ciganluk...zelim mu mnogo zdravlja i sto manje uspjeha u fudbalu....

Pazzini je igrac profila koji nam je falio...medjutim mi sad nemamo igraca osim Montoliva i mozda Robinha koji mogu dati asist...a Pato i Pazzo su igraci koje morate stalno "filovati" loptama...
Mesbah ide u Palermo sad smo na ljevoj strani samo s Antoninijem...vise ne mogu ni prebrojati kolko je igraca otislo ...
Poslje one tekme s Juventusom ocigledno je da treba lijevi bek, kreativac, stoper i napadac(tzv.2nd striker)....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(08-21-2012, 01:05 PM)Milanista Mostar Wrote: Čujem da Messi ipak neće u Milan..

i ja sam to cuo. Navodno okrenuli smo se Cristiano Ronaldu koji je nezadovoljan u Realu. Pa cemo vidjet da ga uzmemo na pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=88811

sta je ba ovo????
klupa od 12 igraca??? hahahahahahahaha
pa oni nisu normalni
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_no...canje.html

Joj jedan dobar mladi perspektivni lijevi bocni ode za nikakve pare u Englesku, a mi cemo i dalje sa Antoninijem. Jel postoji nasa skaut sluzba, jel itko radi u AC MILANU? Kao da su se svi urotili protiv nas.
Reply
Sad čitam na indexu da smo mi dobili Pazzinija i 7,5 miliona za Cassana pa mi nije bas jasno,šta nije prvo bilo da mi dajemo pare i Cassana za Pazzinija,a ne obratno? Zna li tko detaljnije?
Reply
Milan I miss, it is normal that I miss. I lived a dream for 13 years at Milan, believe me when I say that I can not watch AC Milan play, I get a stomach ache and I have to change the channel, it's stronger than me. "

Rino me ubija sa ovim superlativima. posledni mohikanac ,sad nemamo bandieru Undecided
Abbiamo dato all inter anche 7,5 milioni oltre che
evo od neki info. mi smo dali nima
m gladbah - dinamo kiev 1- 3
sutra udine protiv braga , moramo da podrzimo udine sutra , jednu nemacku ekipu manje sad moraju udine da prodze bragu tu su negde po kvalitetu.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(08-21-2012, 09:58 PM)deejaysale Wrote: Sad čitam na indexu da smo mi dobili Pazzinija i 7,5 miliona za Cassana pa mi nije bas jasno,šta nije prvo bilo da mi dajemo pare i Cassana za Pazzinija,a ne obratno? Zna li tko detaljnije?

nemoj čitati index Devilol
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Hehehe. To sam i ja vidio na Indexu. Evo da se nakon dugo vremena slozim s Dejom, poslusaj ga, nemoj citati Index. Smile Njihov novinar je krivo prepisao ili napisao tekst sa Gazette. Smeće od portala. A i drugi su portali to pisali. Za nepovjerovat.
Reply
Mislim da svako normalan sada moze shvatiti da je italijanski fudbal postao sprdnja i sa razlogom predmet ismijavanja. Cuj da dva najveca rivala razmjenjuju igrace. Hahahah. Pa toga nema ni ovdje kod mene - 4. liga republike srpske zapad Big Grin Jos kad se uzme da Italija vise nije interesantna mladim i talentovanim igracima iz Juzne Amerike, a niti igracima iz bilo koje druge ozbiljne fudbalske zemlje, dolazi se do zakljucka da cemo iz godine u godinu gledati sve losiji i losiji fudbal.

Sto se transfera tice mislim da ne treba puno ocekivati. Mozda kao i prosle godine neki last minute transfer, al tesko da ce to biti neko kvalitetan. A i to nema nikakve logike, dovesti igraca na kraju prelaznog roka, nije odradio pripreme i privikao se na klub, i onda treba cekati danima i mjesecima da se uklopi. To samo kod nas moze. Smile
Reply
(08-22-2012, 01:55 PM)MilanezBL Wrote: Mislim da svako normalan sada moze shvatiti da je italijanski fudbal postao sprdnja i sa razlogom predmet ismijavanja. Cuj da dva najveca rivala razmjenjuju igrace. Hahahah. Pa toga nema ni ovdje kod mene - 4. liga republike srpske zapad Big Grin Jos kad se uzme da Italija vise nije interesantna mladim i talentovanim igracima iz Juzne Amerike, a niti igracima iz bilo koje druge ozbiljne fudbalske zemlje, dolazi se do zakljucka da cemo iz godine u godinu gledati sve losiji i losiji fudbal.

Sto se transfera tice mislim da ne treba puno ocekivati. Mozda kao i prosle godine neki last minute transfer, al tesko da ce to biti neko kvalitetan. A i to nema nikakve logike, dovesti igraca na kraju prelaznog roka, nije odradio pripreme i privikao se na klub, i onda treba cekati danima i mjesecima da se uklopi. To samo kod nas moze. Smile

to samo u Milanu moze. Svi klubovi svoja pojacanja dovode vec ranije, cak i Juve i Inter, samo mi cekamo zadnji trenutak jer imamo reputaciju pa mozemo sve te igrace privuc frazom: igrat ces za Milan!
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ova Genoa kao nasa podruznica, citam da nam dolazi neki Ze Eduardo na posudbu
Reply