Milanezi s Balkana
(07-19-2012, 07:30 PM)deejaysale Wrote: Neloš članak koliko god nas bolio u ovom trenutku ;-)

http://www.nogometni-magazin.com/newspro...o_ita_news

Waooo, clanak je izvanredan. Sve je objasnjeno tako dobro da bi cak i netko tko nema pojma o nogometu shvatio sve. Ako je ovo u clanku sve apsolutna istina a vjerujem da je onda mislim da mi je jasno zasto je doslo do prodaje Ibre i Silve. Jer dobro kaze clanak, Silvio bi mogao kupiti citavu talijansku ligu i vise od toga ali sto to vrijedi ako izgubimo pravo nastupa u Europi. Vjerujem u bolju buducnost, mada ce ova godina biti teska ali doce stvari na svoje. Mislim da ova ista stvar ceka i druge klubove. A jedva cekam da red dodje na Real i Barcu koji su po nekoliko stotina milijuna u dugovima.

Sale svaka cast za clanak. Sad sam malo manje razocaran. Smile
Reply
bojim se da je to članak za previše naivne.. FFP je samo plašt i validno opravdanje za glavni razlog trenutne politike kluba.. mislim da je pravi link ipak ovaj

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=627258

nije silvio ni lud ni glup.. zna matori pedofil da je vlast ipak najrentabilnija funkcija, i svestan je da bez iste ovaj klub predstavlja samo jednu preskupu igračku.. milan je npr samo prošlu god završio sa 95milki minusa.. i ma koliko da si bogat, takvi izdaci ti ne trebaju u životu.. za razliku od milana, arsenala i merde kojih vode klasični preduzetnici, iza drugih top timova stoje ili države (real, juventus, utd, bayern) ili neiživljeni šeici (psg, city) ili bankarski konzorcijumi (liver, barca) koji upumpavaju svež novac debljajući crveni minus bez bilo kakvog pokrića..

doći će i to jednog dana na naplatu ako platini bude čvrsto stajao iza ideje o FFP, pa će biti katanaca i selidbe u niže rangove.. treba takodje istaći da ovaj klub nema sopstveni stadion i da je to još jedan ogroman oportunitetni trošak.. sve to zajedno je nateralo gazdu da povuče i izvuče što je moguće više novca iz kluba i pokuša da se vrati na jedino mesto koje bi mu obezbedilo da se bori sa gore pomenutim aždajama

svaki klub, bez obzira na okolnosti, ima svoj tranzicioni period.. za crveno-crne, taj period je upravo počeo.. ovog leta se radja nova dinastija milana.. kakva će biti to u mnogome zavisi od narednih parlamentarnih izbora, festerovih akvizicija i platinijevog FFP plana..ali ono što je najbitnije da je seme Zla odstranjeno.. radujte se tome.
Reply
Ja mislim prije da je ovaj drug clanak Leptira realniji....ali treba sacekati 31 august....u napadu ima raznih igraca koji donekle mogu pokriti Ibru, mislim slican tip igraca...od Dzeke pa dalje...
Sto se tice Silve njega ce biti najteze zamjeniti u zadnji 10 god plus bez Neste, znaci glavna dva stopera...mnogo se igraca spominije ali ja samo molim za Kyriakos Papadopoulos mali je 92 god vec 3 pune sezone u Bundesligi standardan...samo je po meni on neka zamjena za Silvu ovo ostalo je sve krpljenje
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(07-20-2012, 11:46 AM)Efekat Leptira Wrote: bojim se da je to članak za previše naivne.. FFP je samo plašt i validno opravdanje za glavni razlog trenutne politike kluba.. mislim da je pravi link ipak ovaj

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?..._id=627258

nije silvio ni lud ni glup.. zna matori pedofil da je vlast ipak najrentabilnija funkcija, i svestan je da bez iste ovaj klub predstavlja samo jednu preskupu igračku.. milan je npr samo prošlu god završio sa 95milki minusa.. i ma koliko da si bogat, takvi izdaci ti ne trebaju u životu.. za razliku od milana, arsenala i merde kojih vode klasični preduzetnici, iza drugih top timova stoje ili države (real, juventus, utd, bayern) ili neiživljeni šeici (psg, city) ili bankarski konzorcijumi (liver, barca) koji upumpavaju svež novac debljajući crveni minus bez bilo kakvog pokrića..

doći će i to jednog dana na naplatu ako platini bude čvrsto stajao iza ideje o FFP, pa će biti katanaca i selidbe u niže rangove.. treba takodje istaći da ovaj klub nema sopstveni stadion i da je to još jedan ogroman oportunitetni trošak.. sve to zajedno je nateralo gazdu da povuče i izvuče što je moguće više novca iz kluba i pokuša da se vrati na jedino mesto koje bi mu obezbedilo da se bori sa gore pomenutim aždajama

svaki klub, bez obzira na okolnosti, ima svoj tranzicioni period.. za crveno-crne, taj period je upravo počeo.. ovog leta se radja nova dinastija milana.. kakva će biti to u mnogome zavisi od narednih parlamentarnih izbora, festerovih akvizicija i platinijevog FFP plana..ali ono što je najbitnije da je seme Zla odstranjeno.. radujte se tome.

Slazem se u potpunosti s tobom, Silvio koristi Milan za ocuvanje neke slike pobjednika koju je o sebi stvorio, i neće ga se tek tako odreći... Skupio sam malo podataka o trenutnom stanju plaća u Milanu u usporedbi sa prošlom sezonom. Naravno da ovo nije realna slika, jer bi se trebalo dogoditi još nekoliko transfera, što ulaznih što izlaznih, ali u brutto izdatcima Milan je gotovo prepolovio plaće u odnosu na prošlu sezonu. Kažem, vjerojatno će se ta brojka popeti još malo do prijelaznog roka, no sadašnje stanje dovodi trošak na plaće do 95 milijuna eura godišnje u odnosu na prošlogodišnjih 160 milijuna (!). Podatci naravno nisu službeni, ali može se steći neka okvirna slika o trenutnom stanju...

[Image: milanwages.jpg]

Reply
Inače sutra je onaj kup, Inter, Juve i Milan, pa ko ima volje...
Devilcool
Reply
Sve mi se čini da će se merda brzo oprostit od europe hehe
Reply
(07-20-2012, 05:48 PM)Papanešto Wrote: Sve mi se čini da će se merda brzo oprostit od europe hehe

za milan je bolje da igraju sto duze u europi.....da ih izmori.....ipak su nam konkurenti za 2. mjesto...
Reply
Džeko nije igrao niti minute na drugoj pripremnoj utakmici protiv Besiktasa ! U prvoj mislim da čak nije bio ni među pozvanima..
Reply
gledao sam jucer onaj turnir.....iako su pripremne utakmice, bez dosta igraca su svi igrali.....ali onaj traore veze o nogometu nema
bez obzira na skrivljeni penal.....postavljanje,dodavanje....katastrofa....izgubljen na terenu....
Reply
(07-22-2012, 01:11 PM)kalla1899 Wrote: gledao sam jucer onaj turnir.....iako su pripremne utakmice, bez dosta igraca su svi igrali.....ali onaj traore veze o nogometu nema
bez obzira na skrivljeni penal.....postavljanje,dodavanje....katastrofa....izgubljen na terenu....

Treba vremena za adaptaciju to je evidento, prerano je još za davati zaključke. Taiwo me je ugodno iznenadio, teren je bio užasan, dobro je da nam se nitko nije ozljedio..
Reply