(06-30-2012, 12:55 PM)ensar7 Wrote: joj sorry, ja otisao na onu tarabu iz Barce. nisam skontao odma. my bad. dobar je diarra. dobro nam moze doc, al opet moramo nekog odpustit. ja bi radije verattia iz pescare.
dzeko za ibru iz jednog razloga: 6mil - 24 miliona plata. pa ti skontaj.
Pare ne smiju biti problem kad je u pitanju najbolji napadac na svijetu. Al ajd neka mi dovedemo Djeku ali nek Ibra ostane, ili jos bolje, dajte nam Balotellija.
(06-30-2012, 12:55 PM)ensar7 Wrote: joj sorry, ja otisao na onu tarabu iz Barce. nisam skontao odma. my bad. dobar je diarra. dobro nam moze doc, al opet moramo nekog odpustit. ja bi radije verattia iz pescare.
dzeko za ibru iz jednog razloga: 6mil - 24 miliona plata. pa ti skontaj.
Ma Ibru ja nebi diro nema sanse...Dzeko tek treba da postane neko slican Ibri...takodjer i Cassana 
Mislim da u veznom redu nece niko biti odpusten...ja bi cak volio i da Aqua ostane onda Urby ide na LB uz rad sa Tassotijem moze postat neko vrlo slican Serginhu...
U veznom redu za sad imaju Ambro, Traore, Montolivo, Nocerino, Urby, Flamini tako da kad dodje novi vezni nema razloga da neko bude odpusten, bar ja tako mislim...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
(06-30-2012, 12:47 PM)MEMO Wrote: Apsolutno sam za dovodjenje Diare, dobar je to igrac, trci i radi puno za ekipu a nama su takvi uvijek potrebni. Ne kazem da ce oduseviti ali bi ga volio vidjeti u nasem dresu i da dobije pravu sansu. Mozda mu Milan bude potez zivota.
Apsolutno sam protiv dovodjenja Djeke u zamjenu za Ibru. Moze Djeko, ali za 2-3 godine kad Ibra ode u mirovinu ili gdje vec. Ponovit cu i ponavljam opet, Ibra je trenutno najbolji i najkompletniji napadac na svijetu. Pa zasto da ide od nas? Zasto? U zamjenu za zvijezdu koja obecava i koji je vec trebao postati top 10 napadac na svijetu ali nije. Ibra nam je i napad i veza, mozemo mi njega kao covjeka manje voliti ili mrziti ili sta vec ali on je u zivotnoj formi i mora ostati s nama do daljnjega.
Nije losa ideja prodati Robinha i ulagati u mlade snage ali ako on ipak ostane neka ga, mozda se popravi. Pato? Sta s tim covjekom vise? Hocemo mu dati jos jednu sansu? Ajd hocemo. Ali ako opet bude ista prica onda je za mene mrtav.
Sve stoji za Montoliva, dobar je, ima dobrih kvaliteta ali on nije playmaker, ne moze on igrati Pirlovu rolu. Njega cemo ionako koristiti na krilnim veznim pozicijama. Nema on tu tehniku i mekocu s loptom, kao sto kazete, gubi previse lopti i nema on taj okret u mjestu kao Pirlo koji je to radio savrseno i slao loptu dalje. Montolivo mi vise lici na nekog prodornog udaraca koji ce grebat i gore i dolje ali da ce vodit igru, tesko.
Ma ja jedva cekam pocetak sezone. I da, ako bi birao jednog igraca kojeg bi htio vidjeti u dresu Milana a da je raspoloziv izabrao bi Modrica Ne zato jer je moj hrvat vec jer zaista mislim da bi se kod nas dobro uklopio. I ne kazem da ce biti dobar kao Pirlo u najboljim danima ali bit ce blizu. To je jedan od rijetkih playmakera koji je na trzistu donekle raspoloziv.
zar smo toliko losi da bi nam modric bio pojacanje? dati 37 milijuna za precijenjenog gnoma? ne budite smijesni....kakav modric
(06-30-2012, 02:33 PM)kalla1899 Wrote: zar smo toliko losi da bi nam modric bio pojacanje? dati 37 milijuna za precijenjenog gnoma? ne budite smijesni....kakav modric
Oprosti djecace ali pojma ti nemas o nogometu. I kako ti nije neugodno tako ga nazvati? Ti neki hrvat. Jesi li uopce? Strasnooooooo.
ali zato je montolivo pojačanje, vođa ekipe koja je završila 13. u seriji a i koja je otišla sa sp 2010 u grupnoj fazi...
Pa da, ma jebes Modrica, igraca koji je Italiji i Spanjolskoj sakrio loptu kad je htio i vise puta ih provozao kao malu djecu. Ma to svatko moze Talijanima i Spanjolcima, e da, oni sutra igraju finale Europskog prvenstva? A jebote, ma to je nista. Ma jebes igraca kojeg Mourinho cijeni i zanima se za njega, a tako i Man Utd i Chelsea. Ma oni nemaju pojma, on je precijenjen, sta oni znaju. Kalla zna bolje. Po njemu je transfermarkt.de fake stranica, ne vrijedi on 30-tak miliona. Modric nije Xavi, Iniesta ili Pirlo, ali je trenutno jedan od najboljih raspolozivih veznih igraca na trzistu. I dajem ruku u vatru da je puno bolji od Montoliva kad ga vec spominjemo.
06-30-2012, 03:56 PM
(This post was last modified: 06-30-2012, 03:57 PM by dejo.)
(06-30-2012, 03:45 PM)MEMO Wrote: Pa da, ma jebes Modrica, igraca koji je Italiji i Spanjolskoj sakrio loptu kad je htio i vise puta ih provozao kao malu djecu. Ma to svatko moze Talijanima i Spanjolcima, e da, oni sutra igraju finale Europskog prvenstva? A jebote, ma to je nista. Ma jebes igraca kojeg Mourinho cijeni i zanima se za njega, a tako i Man Utd i Chelsea. Ma oni nemaju pojma, on je precijenjen, sta oni znaju. Kalla zna bolje. Po njemu je transfermarkt.de fake stranica, ne vrijedi on 30-tak miliona. Modric nije Xavi, Iniesta ili Pirlo, ali je trenutno jedan od najboljih raspolozivih veznih igraca na trzistu. I dajem ruku u vatru da je puno bolji od Montoliva kad ga vec spominjemo.
E sada malo pretjeruješ. Nije Modrić sakrivao loptu baš kad je htio, a u te dvije utakmice pamtim par njegovih bljeskova. Bio je očit pad u njegovoj igri u utakmicama sa Talijanima i Španjolcima u odnosu na onu s Ircima. Dobar je Modrić, ali slažem se da je malo precijenjen jer po meni taj ne vrijedi više od 20 milijuna. Ali ne bi se bunio da ga vidim u Milanu.
Diarru neka dovedu jer poznavajući Flaminijevu igru u ove zadnje 4 godine od njega najvjerojatnije neće biti ništa, a Ambrosini je blizu pedesete godine i srcemmu može stati svaki tren.
(06-30-2012, 03:28 PM)trinexx21 Wrote: ali zato je montolivo pojačanje, vođa ekipe koja je završila 13. u seriji a i koja je otišla sa sp 2010 u grupnoj fazi...
A koje su Modrićeve preporuke?Što je to Tottenham napravio u Engleskoj otkad je Modrić stigao tamo?Ili u reprezentaciji na velikim natjecanjima?
 MILANO SIAMO NOI!!!!
pazi modric jest igracina, al mi nemamo te milione za modrica. ako cemo dat tolike pare, onda za neko zvucno ime radi prodaje dresova. jbg. politika kluba.
drugo mora se otpustit jedan veznjak jer je naredjenje maksimalan broj igraca: 25-26
i trece: "pare nisu problem. para nema" hahahaha Nele Karajlic je kralj hahahaha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
modric ne vrijedini blizu 37 milijuna eura koliko se za njega trazi...samim time je precijenjen igrac...
sta je modric napravio u svojoj karijeri znacajno?
montolivo vjerojatno nije bolji od modrica........ali izabrati izmednju besplatnog montoliva i 37 milijunskog modrica?????da ne govorim razliku u placi(montolivo oko 2 mil,modric oko 5 milijuna)
uvijek bi izabrao montoliva....uvijek
Ne pretjerujem. Zato i kazem da je sakrio loptu kad je htio. Nisam rekao da je to radio cijelu utakmicu. Prva poluvremena su bila nesto losija ali u drugim je covjek vodio igru. Ne mora on stalno imati extra poteze ili bljeskove da bi ga se upamtilo, bitno je da je bio siguran sa loptom i nije ju puno gubio, skoro pa nimalo. I ja mislim da ne vrijedi preko 35mil ali 30 vrijedi. Valjda ljudi koji prate englesku ligu i igru pojedinih igraca znaju sta rade. Covjek je vodja igre Tottenhama koji je prosle godine bio odlican, ove nesto losiji jer se nisu pojacali i odmah se primijeti. Pa ne moze Modric sam, ali u Milanu bi imao s kim igrati ili u bilo kojem vecem klubu pa sam zato uvjeren da njegovi najbolji dani tek dolaze.
Koje su preporuke Montoliva? 2-3 solidne utakmice na Euru i solidne igre u Fiorentini i to je to. Ali ne zelim sad umanjivati vrijednost Montoliva. Dobar je igrac i zelim da postane jos bolji kod nas.
Cuj Kalla, Modric mozda za talijanske okvire ne vrijedi 37 ili 40 miliona ali za engleze i spanjolce vrijedi. Te se cifre spominju i Tottenham ga nece pustiti ispod toga. I tu prica zavrsava. Realno gledajuci Milan nema tolike pare jer nismo mi rastrosni kao neki. Al neki feeling mi kaze da bi se Modric dobro uklopio kod nas. Pa ubijte me ali to mislim.
|