Milanezi s Balkana
Montolivo je igračina, rasturio je na ovom prvenstvu a ni riječi hvale. Odličan potez Milana što ga je potpisao prije EURA.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Istina, Montolivo ce biti dobro pojacanje ali braco moja nema jebene teorije da je on novi Pirlo. Smijesno. Dabogda pogrijesio, ali po njegovim pokretima i baratanju s loptom nema sanse da bude playmaker kao Pirlo. Nemojmo se previse zanositi.
Reply
Ne očekujem ja od njega da on bude novi Pirlo, ali podjednako je dobar u obrani i u napadu što ovoj ekipi fali. Pirlo funkcionira isključivo kad su dva trkača pored njega, tako je bilo u Milanu sada i u Juventusu i u Italiji. Montolivo će biti pojačanje, možda i bolje nego što očekujemo ali neće biti Pirlo, ali ima i neke prednosti u odnosu na Pirla pored već spomenute igre u defenzivi. Koliko je samo lopti uzeo Njemcima. Iako sam navijao za Njemce bilo mi je užitak gledat Montoliva.
Reply
evo citam na milannews.it, objavili su neki kratki intervju sa gallianijem, u kojem je ukratko potvrdio da Thiago Silva ostaje u Milanu, i da bi mogli dovesti Mattiu Destra, U21 reprezentativca Italije koji je odusevio prosle sezone. Inace, Destro je u vlasnistvu Genoe i Siene, pa bi ga Genoa otkupila i proslijedila Milanu, slicno kao Acerbi, samo skuplje. Prosle sezone za Sienu je dao 12 golova u 30 utakmica, ima 21 godinu.

Cak je i Preziosi potvrdio da je s Gallianijem dogovarao neke prelaska iz Genoe u Milan. Milannews pise i da bi klub trebao napustit Robinho za 'balansiranje knjiga'.

I navodno je Lass Diarra blizu prihvaćanja trogodišnjeg ugovora s Milanom vrijednog 2.2M eura po sezoni.

Ovo bi moglo bit dobro i pametno, ako vec negdi treba srezati troskove, najbolje da prodaju Robinha jer se ustedi na velikoj plaći (6M), a Robinho ionako nije glavni igrač i imaju dostojne zamjene (Pato, Cassano, EL92...). A Lass Diarra moze odigrati odlicno na toj poziciji, i bas je tip igraca slican Van Bommelu.

--------------------Abbiati------------------------
---Abate-----Mexes-------TS---Emanuelson/Vila/Antonini
---------------------Diarra------------------------
------Montolivo-------------------Nocerino------
----------------------KPB--------------------------
---------Pato/Cassano---Ibra--------------------
Reply
(06-30-2012, 12:13 AM)curki Wrote: evo citam na milannews.it, objavili su neki kratki intervju sa gallianijem, u kojem je ukratko potvrdio da Thiago Silva ostaje u Milanu, i da bi mogli dovesti Mattiu Destra, U21 reprezentativca Italije koji je odusevio prosle sezone. Inace, Destro je u vlasnistvu Genoe i Siene, pa bi ga Genoa otkupila i proslijedila Milanu, slicno kao Acerbi, samo skuplje. Prosle sezone za Sienu je dao 12 golova u 30 utakmica, ima 21 godinu.

Cak je i Preziosi potvrdio da je s Gallianijem dogovarao neke prelaska iz Genoe u Milan. Milannews pise i da bi klub trebao napustit Robinho za 'balansiranje knjiga'.

I navodno je Lass Diarra blizu prihvaćanja trogodišnjeg ugovora s Milanom vrijednog 2.2M eura po sezoni.

Ovo bi moglo bit dobro i pametno, ako vec negdi treba srezati troskove, najbolje da prodaju Robinha jer se ustedi na velikoj plaći (6M), a Robinho ionako nije glavni igrač i imaju dostojne zamjene (Pato, Cassano, EL92...). A Lass Diarra moze odigrati odlicno na toj poziciji, i bas je tip igraca slican Van Bommelu.

--------------------Abbiati------------------------
---Abate-----Mexes-------TS---Emanuelson/Vila/Antonini
---------------------Diarra------------------------
------Montolivo-------------------Nocerino------
----------------------KPB--------------------------
---------Pato/Cassano---Ibra--------------------

Neću se iznenaditi ako Acerbi ugrozi Mexesov status u ekipi. Najzanimljivija je ova pozicija lijevog beka. Malo čitam kako će se forsirati mali Španjolac, pa čitam da Allegri sa Tassottijem radi na poboljšavanju Emanuelsonove igre na toj poziciji, a onda čitam kako je favorit za prvu postavu Antonini. Tu neće biti standardnog igrača očekujem da će Allegri rotirati svu trojicu na toj poziciji pa će sukladno pokazanoj formi jedan osigurati startnu postavu
Reply
montolivo je standardan igrac, i izgubio je dosta lopti u zadnje 2 utakmice. sa italianima bas to komentarisemo. previse olako gubi lopte u veznom redu.
abate na desnoj strani, nappmenit cu da je de sciglio u prvkj ekipi, a poznavajuci njegov talenat mislim da abate ce morat dobro da se potrudi na toj poziciji da ne preda mjesto de scigliu.
protiv sam dolaska diarre jer je ne potreban. vec sad imamo ogroman broj veznjaka. po meni ne potrebna investicija i novo razbacivanje para za penzionere.
binho laganini na prodaju, i pokusat uradit zamjenu Ibre s Cityem za Dzeku. sto ne vjerujem da pije vode.
al eto govori se o mogucem odlasku robinha i cassana. veoma lijepo. al u tom slucaju odma dovest rossia ili van persia. i stim bi i napad bio rijesen.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(06-30-2012, 10:15 AM)ensar7 Wrote: montolivo je standardan igrac, i izgubio je dosta lopti u zadnje 2 utakmice. sa italianima bas to komentarisemo. previse olako gubi lopte u veznom redu.
abate na desnoj strani, nappmenit cu da je de sciglio u prvkj ekipi, a poznavajuci njegov talenat mislim da abate ce morat dobro da se potrudi na toj poziciji da ne preda mjesto de scigliu.
protiv sam dolaska diarre jer je ne potreban. vec sad imamo ogroman broj veznjaka. po meni ne potrebna investicija i novo razbacivanje para za penzionere.
binho laganini na prodaju, i pokusat uradit zamjenu Ibre s Cityem za Dzeku. sto ne vjerujem da pije vode.
al eto govori se o mogucem odlasku robinha i cassana. veoma lijepo. al u tom slucaju odma dovest rossia ili van persia. i stim bi i napad bio rijesen.

Montolivo nije nista strasno pokazao na EP...ali nije ni los...upravo standardan...
Robiho mora biti prodan radi para i radi njegove plate...Destro je buducnost Italije i momak je vrlo dobar, bilo bi odlicno njega imati i malog Pharaona...
Diarra je prva opcija momak ima 27 god i ne vidim po cemu je on tebi penzioner???
Nije neka svjetska klasa ali nije ni los samo je izabrao los klub...u engleskoj je bio jedan od jacih igraca...ako ne dodje on zamjena je Cigarini...
Nemamo mi puno igraca u veznom redu koji mogu igrati ispred odbrane zato i jeste potraga za ovim tipom igraca....
Iskreno ja bi najvise volio Sahina radi mladosti i potencijala...ali nema sanse da iskesira Galliani...
Sto se tice desnog beka De Sciglia samo treba pustiti da igra...
Ljevog beka forsiraju Ballzaretia po meni bi to bio promasaj jer je star i ovo je samo njegova dobra partija na Ep nesto slicno kao Grosso 2006 na svjetskom....
Villa i Taiwo su jos uvijek nasi igraci i mislim da ce nekog iskoristiti Galliani za trgovinu obojicu igraca zele i Benfica i Valencia...ja bi licno volio viditi Villu kako igra...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Apsolutno sam za dovodjenje Diare, dobar je to igrac, trci i radi puno za ekipu a nama su takvi uvijek potrebni. Ne kazem da ce oduseviti ali bi ga volio vidjeti u nasem dresu i da dobije pravu sansu. Mozda mu Milan bude potez zivota.

Apsolutno sam protiv dovodjenja Djeke u zamjenu za Ibru. Moze Djeko, ali za 2-3 godine kad Ibra ode u mirovinu ili gdje vec. Ponovit cu i ponavljam opet, Ibra je trenutno najbolji i najkompletniji napadac na svijetu. Pa zasto da ide od nas? Zasto? U zamjenu za zvijezdu koja obecava i koji je vec trebao postati top 10 napadac na svijetu ali nije. Ibra nam je i napad i veza, mozemo mi njega kao covjeka manje voliti ili mrziti ili sta vec ali on je u zivotnoj formi i mora ostati s nama do daljnjega.

Nije losa ideja prodati Robinha i ulagati u mlade snage ali ako on ipak ostane neka ga, mozda se popravi. Pato? Sta s tim covjekom vise? Hocemo mu dati jos jednu sansu? Ajd hocemo. Ali ako opet bude ista prica onda je za mene mrtav.

Sve stoji za Montoliva, dobar je, ima dobrih kvaliteta ali on nije playmaker, ne moze on igrati Pirlovu rolu. Njega cemo ionako koristiti na krilnim veznim pozicijama. Nema on tu tehniku i mekocu s loptom, kao sto kazete, gubi previse lopti i nema on taj okret u mjestu kao Pirlo koji je to radio savrseno i slao loptu dalje. Montolivo mi vise lici na nekog prodornog udaraca koji ce grebat i gore i dolje ali da ce vodit igru, tesko.

Ma ja jedva cekam pocetak sezone. I da, ako bi birao jednog igraca kojeg bi htio vidjeti u dresu Milana a da je raspoloziv izabrao bi Modrica Ne zato jer je moj hrvat vec jer zaista mislim da bi se kod nas dobro uklopio. I ne kazem da ce biti dobar kao Pirlo u najboljim danima ali bit ce blizu. To je jedan od rijetkih playmakera koji je na trzistu donekle raspoloziv.
Reply
joj sorry, ja otisao na onu tarabu iz Barce. nisam skontao odma. my bad. dobar je diarra. dobro nam moze doc, al opet moramo nekog odpustit. ja bi radije verattia iz pescare.
dzeko za ibru iz jednog razloga: 6mil - 24 miliona plata. pa ti skontaj.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
ne slazem se da je diarra penzioner i da takvih imamo... ja ga se jos sijecam iz portsmoutha di je odlicno igrao ovu ulogu zadnjeg veznog, neprelazan, jak i ima dobar pas, idealna zamjena bommelu.

ja bi odmah sutra prodao robinha i doveo destra i diarru, istina bit ce ih puno u vezi, ali tu se treba rijesiti onih koji ne donose nista novo, treba pricekati predsezonu i eventualno se rijesit viska ako netko ne zadovolji...
Reply