Milanezi s Balkana
Samo onaj tko je izrazito inteligentan kao ti može zaključiti na osnovu avatara sa mr.Burnsom ono sto si ti zakljucio ( ne sprdam). Ali jednako tako i trebao bi barem sumnjati da stvari nisu tako jednostavne i ne idu uvijek na isprobanu prvu, što bi se reklo. Uz ostale zakljucke koje tu iznosis, koje moram priznati poštujem iako mi se gade.

A isto tako svatko samo razumije onoliko koliko je. Pa tako ti ne razumijes nepotrebnost svojih izjava i načina. Ali to je vec stvar neceg drugog počevši od odgoja, životnih okolnosti itd. Uostalom ti izvrsno čitaš ljude pa tako vjerujem da znas i sebe donekle.

Sam si rekao vec nebrojeni broj puta da odlaziš. Nisam ja to potencirao. Zato napominjem da budes karakter i covjek pa da odeš. Što naravno nisi nego inteligentni drk...ija. Postoje nijanse jbg.

Ako nas Srbija razvali sa Mihajlovicem na klupi ja cu sportski cestitati. Jer mi nacionalizam ne spada o ono sto bi mi cinilo život ljepšim. Ali stvarno stvarno sumnjam da ce Miha nesto uciniti s tom ekipom. A sto ces, neuspjesni se raduju neuspjesima uspješnijih, tako je to ne samo u sportu zar ne?

Ali s obzirom da ti ne držiš svoje riječi necu te ubuduce shvacati ozbiljno. A ako mi zatreba kakva psiho-analiza vjerujem da ima i dubokoumnijih od tebe.

NEma ljetne vrucine stari dok ima maestrala Okmilan ali ako nema onda je jebada...

Još da dodam, nemoj me optuzivati da iznosim neistine i laži. U nemoci pocinje izmisljanje znam, ali ipak... Za Thiaga si rekao, i tocno sam te citirao. Tako je bilo. A da znas neku "materiju" bolje, to se ima dokazati jos. Do sada NIJE. Sto se tice Allegria, taj tip je Milan razjebo 2 god za redom a sada slijedi treca.

Ja sam te molio da se ponašaš kontroliranije jer smisao nije osobno vrijeđanje vec rasprava o nogometu. Ali kako ti ( ne ja ) imas potrebu biti bolji od drugih ( pri tome umisljajuci da imas neku valjda osebujnu mudrost ) tako to ispoljavanje te potrebe ne prestaje. Psi laju na one koje ne poznaju jbg. tako je to.

Zato molim jos jednom da se rasprave okrenu cisto na tematike rasprave, jer ovaj ostatak pripada na forum psihologije ili neke druge znanosti a ne ovdje. Aje stari moj, ili idi doma ili ostani ovdje normalno.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Leptiru lijepo si mi objasnio da ja ne znam mnogo o nogometu osim osnova i ja to prihvaćam, ali me interesira koje je tvoje nogometno iskustvo pa te ovim putem molim da ga navedeš?Interesira imaš li pokriće ili ne?Evo moje iskustvo je jedan nogometni trening u prvom razredu osnovne Big Grin

Inače, kakav god Allegri bio sljedeća sezona, ako ne bude ozljeda, a on ostane bez naslova, treba mu dat nogu. Uglavnom kao i svi treneri i on ima svojih pozitivnih i negativnih strana.Trenutno me više brine Milanova transfer politika, uostalom dobro je rekao Mecong daleko je još 31.8. može Milan ostat bez Ibrahimovića i Silve bez ikakvog problema.

Mecong, što će ti Vijetnamke pa bijelo meso je najzdravije Wink

I Leptir ja ne bi bio toliko siguran u srpsku reprezentaciju u narednim kvalifikacijama. I meni su oni korijenima bliži, ali trebaju se ugledati u Hrvate kad govorimo o kultu reprezentacije, a da ne spominjem slavne dane i poraze od Estonije i Azerbajdžana. Hrvatskoj se to nikad neće dogoditi da se blamira i rasprodaje ugled, zato nemaš ama baš nikakvih osnova da budeš toliki optimist. Kužim oprao te nacionalni zanos, Siniša je postavljen za selektora, tjera Ljajića da pjeva himnu i te fore, ali daleko je to još od ideala. Iako definitivno ima bolje pojedince u reprezentaciji, ti isti su igrali rukomet na prvenstvima (Vidić) ili su djelovali indisponirano (svi napadači), zato mislim da će, ukoliko se nešto radikalno ne promijeni, i Makedonija predstavljat problem
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
O čemu vi pišete, opušteno...
Nego ne treba potceniti ni Belgiju, nećemo se samo vi i mi klati, imaju i oni jaku ekipu. Biće to zanimljiva grupa, na kraju možda i odluče mečevi sa slabijim repkama. Mi pravimo novu ekipu, tek treba izabrati igrače koji će biti osnova pa tek onda da vidimo kako će to izgledati.
Devilcool
Reply
Mrki je sve lijepo objasnio.. svaka čast. Krivo mi je što je Leptir izabrao baš ovaj stil komunikacije, tipično "pobednički".
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
Nas thread visestruko nadmasuje sve ostale u nivou podjebistike i kolicinama proizvedene verbalne dijareje.

Ponosan sam a i oce mi suza na oko kada citam.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Kakav tata: Sina nazvao Zlatan Ibrahimović

Sportski fanatici često znaju djeci davati imena po idolima, a jedan od takvih je jedan Brazilac čija je obitelj očigledno luda za nogometom

Nema samo Njemačka legendarnog nogometaša Franza Beckenbauera. Njegov imenjak i prezimenjak se nalazi u Brazilu. Nije poznato na koji način je dobio ime po slavnom Kaiseru, ali je jasno kako je riječ o nogometnom fanatiku.

Potvrda je stigla i nakon što mu se rodio sin, a Franz ga je odlučio nazvati po Zlatanu Ibrahimoviću. Stvar je zapela na sudu, jer se čeka odobrenje vlasti, ali tata vjeruje u sretan rasplet.

'Žena u matičnom uredu je rekla kako moram sačekati odobrenje suca. Ako sam ja Franz Beckenbauer, zašto on ne može biti Zlatan Ibrahimović?,' upitao se ponosni tata.

koji bog
Reply
e jel mi moze neko rec koliko ima istine u ovome sto citam u novinama?
znaci, agent Thiaga je rekao Gallianiu posto su odlucili da ne zele prodavat Thiaga, da mu onda ponudi isti ugovor koji mu je nudio PSG a to je 7,5 mil. € do 2016. Naravno, Galliani odbio, i sad se opet sastao u via Turatti sa Leonardom oko Thiaga. I ovoga puta se ceka opet odgovor Silvia da dopusti "tratativu".
Znaci, evo nas opet na strahovanju da ce otic Thiago. Ali s druge strane odakle onom pravo da trazi tolike pare za Thiaga? Mislim, sta treba neko doc i ponudit Thiagu 12 mil. € godisnje a Milanu 20 mil.€ ovi naravno odbiju, i onda dodje taj imbecil i trazi za svog klijenta isti ugovor od 12 mil.€ jer su ga htijeli zadrzat??? Pa sta je ovo, pijaca???
Ako nastave ovako, ma nek se goni u 3 p.m. sa tim svojim Thiagom. Drag mi je momak, al ako mu je draze da ga manager unisti nego da dostigne slavu u Milanu, e pa onda ajde ti laganini u Francusku sa Gourcoufom. I daj nam odma Dedé-a, kakav ba Silvestri. Navodno smo blokirali transfer Silvestria, ceka se rijesenje Thiaga. Koji kretenizam. Meni se Silvestri nikad nije svidja, cak ni kad je igrao u Lazio, kad si ga mogao imat djabaluka, al eto sad je on igracina. E koji debili sve sjede u tim foteljama u via Turati.

I navodno se spominje moguca kupnja Verattia iz Pescare. Posto je Juventus otkazao prelazak, jer su kupili Islu i Asamouhu, i vratili si Giovinca, sad smo mi zagrizli za mladog Verattia.

Bit ce ovo ludo ljeto sa transferima. Ibra dobio 10, ko ti ga zna. Mozda nekog Sheika poodi ludi san pa baci 35 mil.€ za Ibru, i onda covjek opet ne dobije 10. Sem, da ga zamjene za Dzeku, e onda mu ide 10. ludo ljeto, nema sta...hehe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(06-26-2012, 10:31 PM)ensar7 Wrote: e jel mi moze neko rec koliko ima istine u ovome sto citam u novinama?
znaci, agent Thiaga je rekao Gallianiu posto su odlucili da ne zele prodavat Thiaga, da mu onda ponudi isti ugovor koji mu je nudio PSG a to je 7,5 mil. € do 2016. Naravno, Galliani odbio, i sad se opet sastao u via Turatti sa Leonardom oko Thiaga. I ovoga puta se ceka opet odgovor Silvia da dopusti "tratativu".
Znaci, evo nas opet na strahovanju da ce otic Thiago. Ali s druge strane odakle onom pravo da trazi tolike pare za Thiaga? Mislim, sta treba neko doc i ponudit Thiagu 12 mil. € godisnje a Milanu 20 mil.€ ovi naravno odbiju, i onda dodje taj imbecil i trazi za svog klijenta isti ugovor od 12 mil.€ jer su ga htijeli zadrzat??? Pa sta je ovo, pijaca???
Ako nastave ovako, ma nek se goni u 3 p.m. sa tim svojim Thiagom. Drag mi je momak, al ako mu je draze da ga manager unisti nego da dostigne slavu u Milanu, e pa onda ajde ti laganini u Francusku sa Gourcoufom. I daj nam odma Dedé-a, kakav ba Silvestri. Navodno smo blokirali transfer Silvestria, ceka se rijesenje Thiaga. Koji kretenizam. Meni se Silvestri nikad nije svidja, cak ni kad je igrao u Lazio, kad si ga mogao imat djabaluka, al eto sad je on igracina. E koji debili sve sjede u tim foteljama u via Turati.

I navodno se spominje moguca kupnja Verattia iz Pescare. Posto je Juventus otkazao prelazak, jer su kupili Islu i Asamouhu, i vratili si Giovinca, sad smo mi zagrizli za mladog Verattia.

Bit ce ovo ludo ljeto sa transferima. Ibra dobio 10, ko ti ga zna. Mozda nekog Sheika poodi ludi san pa baci 35 mil.€ za Ibru, i onda covjek opet ne dobije 10. Sem, da ga zamjene za Dzeku, e onda mu ide 10. ludo ljeto, nema sta...hehe

vjerojatno mijenjas desnog beka bez mozga i tehnike(silvestrija iz lazia) i stopera silvestrea iz catanie.....

Xavi je dodao loptu do Inieste, ovaj je prvim dodirom vratio Xaviju, a Xavi je odmah potom proslijedio do Inieste. Iniesta je primio loptu, profinjenim je potezom školovana veznjaka gurnuo ispred sebe u namjeri da napravi korak ili dva, no brzo se predomislio i vratio je do Xavija, koji se pod pritiskom protivnika brzo snašao i vratio je do Inieste.

U djeliću sekunde potrebnom da lopta od Xavija pronađe put do Inieste, dvojica su čarobnjaka već imali plan. Čim se lopta vrati u posjed Inieste, on neće oklijevati niti trena. Vješt dodir vanjskim dijelom kopačke poslao je loptu natrag prema Xaviju, čiju koncentraciju nije mogla narušiti niti prijeteća prisutnost francuskih veznjaka.

Sitna varka tijelom, korak lijevo, protivnik lijevo, lopta desno. U noge Iniesti. Ovaj se solidno snašao, prvim dodirom kompenzirao neravninu na travnjaku, ukrotio okrugli predmet i vratio ga Xaviju. Xavi je loptu dodao do Inieste, ovaj odmah vratio do Xavija, a Xavi smirenim, rutinskim dodirom još jednom uposlio Iniestu.

Čim se Iniesta dokopao lopte, instinkt je nalagao povrat do Xavija, no francuska su tijela zapriječila put i valjalo je smisliti plan B. Okret na peti, lopta do Busquetsa, potom do Xavija i odmah natrag do Inieste. Korak ili dva naprijed, još nekoliko natrag, Iniesta dodaje Xaviju, a Xavi odmah gura do Inieste.

Zamijetivši ponešto travnate površine na kojoj nije bilo francuskih igrača, Iniesta je povukao loptu, dokopao se šesnaesterca i podigao pogled ka francuskim vratima. Namjestio je loptu hineći udarac, a potom nasamario svoje čuvare i vratio je Xaviju. Xavi je dodao do Inieste, Iniesta odmah vratio Xaviju, a Xavi proslijedio do Inieste.
Reply
hahahahahahahaha
a sto kalla analizira igru Spanije hahahahaha
pa upravo to i jest igra Spanije. Boze dragi ja dosadnosti. al sta ces, takav nogomet danas dobija. sjedi nazad, dodaji se i cekaj na gresku protivnika.
zalosno...
ako italia ne prodje, navijam za Njemce. oni barem dostojno brane naziv: fudbal, a ne pasomet.

i da, imas pravo. zamjenio sam tu dvoicu. sorry Wink
al ostalo ostaje isto. radije hocu dede-a nego tog stalonea
sutra navijam za nikog. oba tima su mi mrska. jedni cigani prostacki koji zvizde na himne a nikad ne budu sankcionisani, a drugi dosadni do zla Boga, i sve pobjedjuju jednim gol razlikom. ispad je bio irska jer je sofer stavio ppgreskom torresa a ovaj zabio 2 gola. pa covjek odma skonto nije to igra spanije. oni ciljaju na passa e control a ne postizanje golcina Smile
stavio sam 5 piva u hladnjak da mogu podnijet dosadu hehe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Upravo ovakve rasprave su razlog zasto ne zalazim na ovaj thread. Balkanci se ponasaju balkanski Smile Mrki, sto te nema na Summer mercatu, nekad si bio puno aktivniji Smile
Reply