Milanezi s Balkana
Kakav bola ban Big Grin
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
Corriere dello Sport: Nesta ipak nastavlja s Milanom

Iako je na kraju prošle sezone legendarni talijanski nogometaš Alessandro Nesta obznanio kraj suradnje s Milanom, talijanski mediji pokrenuli su priču oko njegovog "povratka" u momčad...

Nesta (36) je svojedobno izjavio da želi igrati u nekoj ligi koja nije toliko kompetativna, a kao idealnu za takvo što vidio je američku MLS. Najviše ga se nakon toga povezivalo s prelaskom u New York Red Bulls, međutim dogovor nije postignut.

Corriere dello Sport prvi se "usudio" nagađati da je Milan navodno spreman ponuditi Nesti novi 12-mjesečni ugovor u kojem bi imao klauzulu da odigra maksimalno 25 utakmica u idućoj sezoni. Prošle je sezone Nesta odigrao u svim natjecanjima 27 utakmica za milanski klub.
Reply
Ti slaviš to sto su nadigrali ENGLESKU?! Boze... pa Englazi nisu odigrali dobrih 20min na ovom prvenstvu. Ocajni su covjece...

A veliki, strasni Balotelli ( to je ono sto ti ja govorim ) na ovom prvenstvu zabio jednu od 15 sansi, i to Ircima u 90min.

Sto se tice Spanjolske sve to stoji sto Efekat ( prorok koji je proreknuo da je Thiago Silva ocajan stoper koji k... pojma nema o nogometu, "ima štakorski pogled" itd.... jer Efekat je ipak genije na razini Tomislava Ivica) kaze. Ali licemjernost "pravog nogometa" je ocita. Sto ljudi to ne kuze to je drugo. Isto tako, nitko nema pravo reci da je cattenacio i kontra napad iz 3 poteza manje vrijedan. Tko si to umislja taj se malo zajebao i to u dubljem smislu.

LEptire, kada ti je toliko grozno tesko i smijesno razgovarati s ljudima. Toliko ispod tvoga shvaćanja svijeta, nogometa, kosmosa, ideje apsolutne znanosti ili cega ne, ja te stvarno molim, ozbiljno molim, da vec jednom odeš i nikada se ne vratiš. Idi pobogu, putuj u miru, plovi... I ne vraćaj se više, ne vraćaj se opet i opet, ponovno, neprestano. Neprestano s istom gorčinom u humoru i kukanjem kako ti je ovdje dosadno. Prestani se sramotiti s tim vraćanjima i odlascima i odi. Pošalji sve u pm... i ciao. aj bok. Ozbiljno, samo idi ako ti je ovo sve glupo. Nisi dobronamjerna osoba, ne sviđa mi se tvoj podcjenjivački ton, stav, ništa u biti. Znaš nogomet i super mi je to, ali prejadan si već.

I mozes ti sad reci da se balkanci zale na suce itd., itd. I da je taj balkanski mentalitet ovo ili ono ( a svasta smijesnoga i losega je, to je sigurno ), ali isto tako cinjenica je da su njih pogurali suci, kao i barcu protiv naseg Milana ( koji je bio slabiji, isto kao i hr protiv spanjolske ). E pa sada... pobjeđuje onaj koji je pobijedio. Ne onaj koji je bolji. Ali kako TV nije tako odlucio onda jbg.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(06-25-2012, 11:21 AM)Mecong Wrote: Hahahahahahaha..........nije mi jasno zasto se prepirete?! Kad ovaj iskompleksirani retard nesto kaze mora biti tako, nema dalje. Ako se slucajno ne slazes sa njegovim misljenjem ti si za "lecenja" i, naravno, on ti odredjuje terapiju. Ma, covjek sve "zna". Jebo mu Mecong retardiranu mamu u picku.
Izvinjavam se ostalim clanovima ovog foruma na ovim rijecima ali sam ovom debilu morao odgovoriti na ovaj nacin sta kosta da kosta. Ban? I to je za ljude. I onako se vrlo rijetko javljam na ovom forumu.

veliki pozdrav za daleki vijetnam i iskrene želje za brzo ozdravljenje

tebi nažalost ne mogu preporučiti terapiju kurvi jer je tvoj slučaj dosta teži, ali zato mogu haloperidol, i to od 5mg, to je trenutno najlepše čedo farmakomafije, koriguje psihozu i sprečava javna sramoćenja.. uz to koristi i artan 2,5mg.. on će ublažiti negativne efekte prvog..

zahvalnicu ne očekujem, iako sam ti besplatno uradio dijagnozu i ispisao recept za koji bi morao da pukneš pozamašnu sumu dongova u duhovnoj postojbini karla marksa

Reply
(06-25-2012, 12:53 PM)Milanista Mostar Wrote: Kakav bola ban Big Grin

Sto da ne? Limebo racku. Medjutim, bilo bi mi zao da ne mogu da citam komentare ovog retardiranog Leptira. Vijetnam. 36 je stepeni (stupnjeva). U bazenu sam sa casom crnog francuskog vina (Bordeauxs, 2004) u ruci. Pokraj mene preplanula u tangicama vijetnamka. Grudi joj malo vece od fildzana a bradavice boje kupina. Ispred mene laptop. Otvaram stranicu Milanezi sa Balkana u nadi da cu naici na Leptirov komentar. Kako bih se drugacije slatko nasmijao? Smijem se, bas slatko, glasno. Pita me vijetnamka sto se smijem? Sta mislite sta sam joj odgovorio?

Momci, smanjite malo dozivljaj. Daleko je 31. avgust. Jos uvijek mogu otici i Silva i Ibra i Boateng, i ...Mi se ne pitamo.

Izvinjavam se svima zbog offtopic-a. Jebiga, sa ovim kretenom se ne moze drugacije razgovarati.

Arrivaderci rossoneri!
Ako sad ne dobijem ban, kad cu? Limebo racku.

Budite sigurni da sam veci navijac Milana od vecine vas. Koliko se razumijem u fudbalsku igru i zbivanja oko fudbala? Nemam pojma. Samo mogu palamuditi kao i vi svi. A, ko je taj ko je danas kompetentan da realno prica o fudbalskoj igri? Nemaga.

Per aspera ad astra!
Reply
(06-25-2012, 08:38 PM)Mecong Wrote:
(06-25-2012, 12:53 PM)Milanista Mostar Wrote: Kakav bola ban Big Grin

Sto da ne? Limebo racku. Medjutim, bilo bi mi zao da ne mogu da citam komentare ovog retardiranog Leptira. Vijetnam. 36 je stepeni (stupnjeva). U bazenu sam sa casom crnog francuskog vina (Bordeauxs, 2004) u ruci. Pokraj mene preplanula u tangicama vijetnamka. Grudi joj malo vece od fildzana a bradavice boje kupina. Ispred mene laptop. Otvaram stranicu Milanezi sa Balkana u nadi da cu naici na Leptirov komentar. Kako bih se drugacije slatko nasmijao? Smijem se, bas slatko, glasno. Pita me vijetnamka sto se smijem? Sta mislite sta sam joj odgovorio?

Momci, smanjite malo dozivljaj. Daleko je 31. avgust. Jos uvijek mogu otici i Silva i Ibra i Boateng, i ...Mi se ne pitamo.

Izvinjavam se svima zbog offtopic-a. Jebiga, sa ovim kretenom se ne moze drugacije razgovarati.

Arrivaderci rossoneri!
Ako sad ne dobijem ban, kad cu? Limebo racku.

Budite sigurni da sam veci navijac Milana od vecine vas. Koliko se razumijem u fudbalsku igru i zbivanja oko fudbala? Nemam pojma. Samo mogu palamuditi kao i vi svi. A, ko je taj ko je danas kompetentan da realno prica o fudbalskoj igri? Nemaga.
Cisti haiku. I ja bi se smijao.
I pusti se budale. To je jedan od onih sto sve zna i nista nezna. Ja sam vec popio ban zbog njega. I nije mi bilo zao.
Reply
(06-25-2012, 07:29 PM)Efekat Leptira Wrote:
(06-25-2012, 11:21 AM)Mecong Wrote: Hahahahahahaha..........nije mi jasno zasto se prepirete?! Kad ovaj iskompleksirani retard nesto kaze mora biti tako, nema dalje. Ako se slucajno ne slazes sa njegovim misljenjem ti si za "lecenja" i, naravno, on ti odredjuje terapiju. Ma, covjek sve "zna". Jebo mu Mecong retardiranu mamu u picku.
Izvinjavam se ostalim clanovima ovog foruma na ovim rijecima ali sam ovom debilu morao odgovoriti na ovaj nacin sta kosta da kosta. Ban? I to je za ljude. I onako se vrlo rijetko javljam na ovom forumu.

veliki pozdrav za daleki vijetnam i iskrene želje za brzo ozdravljenje

tebi nažalost ne mogu preporučiti terapiju kurvi jer je tvoj slučaj dosta teži, ali zato mogu haloperidol, i to od 5mg, to je trenutno najlepše čedo farmakomafije, koriguje psihozu i sprečava javna sramoćenja.. uz to koristi i artan 2,5mg.. on će ublažiti negativne efekte prvog..

zahvalnicu ne očekujem, iako sam ti besplatno uradio dijagnozu i ispisao recept za koji bi morao da pukneš pozamašnu sumu dongova u duhovnoj postojbini karla marksa

Ma znam doktore. Vec u prvoj posjeti vama vi ste mi ustanovili dijagnozu i preporucili terapiju. Hvala vam. Medjutim, moje se stanje pogorsalo. Da vi, doktore, niste mozda pogrijesili? Mozda bi bilo bolje da prvo ja vas preglrdam i ustanovim dijagnozu vase bolesti. Dobro, nece bas biti lako nabaviti lijekove za vas. Ipak ste vi beznadlezan slucaj. Ali, pokusacu kod ovih budistickih svestenika. Imaju oni tih nekih trava, korijenja, cajeva,… Strpite se doktore. Ucinicu za vas sve sto mogu. Vjerujte mi.

Hahahaha.........jebo te, pa ti znas i za dong?! Samo sto se ne kaze "dongova" nego donga.

Per aspera ad astra!
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=t5WRnymOsAg

Ne izlazi mi iz glave
Reply
(06-25-2012, 06:30 PM)mrki Wrote: Ti slaviš to sto su nadigrali ENGLESKU?! Boze... pa Englazi nisu odigrali dobrih 20min na ovom prvenstvu. Ocajni su covjece...

A veliki, strasni Balotelli ( to je ono sto ti ja govorim ) na ovom prvenstvu zabio jednu od 15 sansi, i to Ircima u 90min.

Sto se tice Spanjolske sve to stoji sto Efekat ( prorok koji je proreknuo da je Thiago Silva ocajan stoper koji k... pojma nema o nogometu, "ima štakorski pogled" itd.... jer Efekat je ipak genije na razini Tomislava Ivica) kaze. Ali licemjernost "pravog nogometa" je ocita. Sto ljudi to ne kuze to je drugo. Isto tako, nitko nema pravo reci da je cattenacio i kontra napad iz 3 poteza manje vrijedan. Tko si to umislja taj se malo zajebao i to u dubljem smislu.

LEptire, kada ti je toliko grozno tesko i smijesno razgovarati s ljudima. Toliko ispod tvoga shvaćanja svijeta, nogometa, kosmosa, ideje apsolutne znanosti ili cega ne, ja te stvarno molim, ozbiljno molim, da vec jednom odeš i nikada se ne vratiš. Idi pobogu, putuj u miru, plovi... I ne vraćaj se više, ne vraćaj se opet i opet, ponovno, neprestano. Neprestano s istom gorčinom u humoru i kukanjem kako ti je ovdje dosadno. Prestani se sramotiti s tim vraćanjima i odlascima i odi. Pošalji sve u pm... i ciao. aj bok. Ozbiljno, samo idi ako ti je ovo sve glupo. Nisi dobronamjerna osoba, ne sviđa mi se tvoj podcjenjivački ton, stav, ništa u biti. Znaš nogomet i super mi je to, ali prejadan si već.

I mozes ti sad reci da se balkanci zale na suce itd., itd. I da je taj balkanski mentalitet ovo ili ono ( a svasta smijesnoga i losega je, to je sigurno ), ali isto tako cinjenica je da su njih pogurali suci, kao i barcu protiv naseg Milana ( koji je bio slabiji, isto kao i hr protiv spanjolske ). E pa sada... pobjeđuje onaj koji je pobijedio. Ne onaj koji je bolji. Ali kako TV nije tako odlucio onda jbg.

tebe izgleda baš zabolelo ispadanje nogometne momčadi.. znam kako ti je jbg, i ja sam pre 2 god osećao gnev.. postoje i pisani dokazi o tome.. ipak, slagao bih ako bih rekao da se ne radujem vašem porazu.. sad tako razbijeni, bez selektora, počele već i svađice.. lakše ćemo vas oprati u kvalifikacijama.. pravi problem ostaje hazard i družina, ali dobro.. naći će miha lek i za njih

što se tiče tvoje terapije ona je ipak mnogo blaža.. tebe drma samo težak oblik kompleksa više vrednosti.. zato i ne podnosiš osobe koje poznaju materiju bolje od tebe, zato uostalom i držiš avatar osobe koja je sinonim za alavost.. nije to strašno, s tim se živi bezopasno.. istina u frustraciji, ali ti bar ne trebaju lekovi kao našem drugu koji je već počeo da halucinira da se dopisuje s nama iz bazena dok ga uranijumske vijetnamke oralno zadovoljavaju, i to sve pod vodom.. dakle, preporuka kao i za druga ensara – nek ti vijetnamac pozajmi jednu sa fildžanima za noć i bićeš ok, bar do novog razočaranja..

ipak, vrlo je ružno što si pod uticajem istog počeo da izmišljaš, iznosiš neistine i laži i jeftino provociraš.. ipak, ako uzmemo u obzir da si i ti jedan od zaraženih od dvogodišnjeg zračenja alegrijevskog milana, oprošteno ti je.. um se pomuti, verujem.. s toga ne čudi tvoja parcijalna amnezija

i žao mi je što te moram razočarati, pisaću dok god bude pacijenata koji vređaju logiku, razum, rezon i ovu predivnu vitešku igru.. a usput je uvek lepo malo manipulisati vašim raspoloženjem i pritiskom.. znam da je vrelo leto i da ne bih trebao, ali nije loše malo probuditi i ovaj forumski lokalitet.. ipak ste vi moji dragi milanisti

(06-25-2012, 10:00 PM)trinexx21 Wrote: http://www.youtube.com/watch?v=t5WRnymOsAg

Ne izlazi mi iz glave

Ni meni ne izlazi iz glave.. ali onaj iz 2005. kada ga je dudek napravio budalom i sve navijače crveno-crnih naterao da se stidimo.. uvek me je zanimao taj mentalno mazohistički sklop.. kako je moguće drkati na igrača koji je u zadnje 3 god zavio Milan u crno, a onda uzdignut novcima kao fenkis iz pepela počeo da igra bolje nego ikada za lopovsko-državno preduzeće ofk torino iz fiata.. ne bih se začudio da si infiltrirani navijač istog, ubačen da provocira i da širi hvalospeve o nečoveku koji je umro za svakog istinskog navijača kluba na čijem se forumu nalaziš

Reply
http://source.ba/clanak/563853597737/spo...ref=ostali

Mada mi ni 1% nije žao Francuza,čak naprotiv ....
Nemože ni njima pakšu Platini uvijek pomagati...
Reply