Milanezi s Balkana
ITALIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

KOLIKO ŽIVACA

FORZA AZZURI

i drago mi je da su prevare zvane grupa a i grupa d u potpunosti eliminirane sa prvenstva
Reply
(06-24-2012, 10:15 PM)dejo Wrote: Ensar prijatelju ne razumijem te, na 515. stranici si pričao da Španjolska igra najbolji nogomet na prvenstvu, a onda 3 reda niže (ali pretpostavljam pola dana ili dan kasnije si napisao da Španjolci nemaju pojma (to si napisao nakon utakmice sa Hrvatskom). Naravno da razumijem promjenu razmišljanja ali me interesira otkud tako nagla i drastična promjena ploče.

nazalost dejo, ja sam to napisao kad su odigrali protiv irske. shvati koji sam ja idiot, da ocjenujem igru spanije protiv jedne jadne irske hehe Sad zalosno...
tek kasnije sam shvatio da oni nemaju pojma, i da ce ga popusit od njemacke, ako ne cak i portugala.
al onda dodje italia, za koju ste svi rekli da ce igrat 0:0 i da ce to bit najdosadniji nogomet. A u stvari ovo se ispostavi kao najbolja tekma ovog Eura. Ovo veceras je bilo Finale ovog Eura! Najbolja utakmica ikad odigrana i to cak prirezultatu 0:0. Nijedna ekipa se nije stedila, nijedna ekipa nije htijela na penale, samo je jedan bio cilj, kontrolisi igru i gledaj da napravis sansu. Jebem ti Spaniju i onako dosadnu tekmu sa Francuskom. Gdje si Leptire? Sto sad sutis? Jel? Jebala te Spanija i njihovih 500 dodavanja!!! Evo ti veceras Italia napravila 700 dodavanja i pokloniliti 120 minuta ludila, nervoziteta, skakanja, urlikanja, emocija, suza, i svega moguceg... ni jedan igrac ni je pao na teren bezpotrebno kao sto to tvoji usrani spanci cine. ni jedan nije trazio nepostojuci faul, kao sto tvoj pedro, xavi i jebeni fabregas non stop padavicari cine... jebala te Spanija i njihov fudbal. Zato Leptire, idi brzo u banju, i izdrkaj na taj tvoj sugavi fudbal, jer vam skidamo titulu u finalu...

Sorry za ovakve rijeci, al mrzim kad mi neko ovako izcupa zivce... Spanija i fudbal, ala Barca. Puknes im kontra taktiku i oni su izgubljeni. Al njihovi navijaci i dalje vjeruju da je to mehlem za oci. E pa LEptire sine,ako ti ovo zoves najboljom igrom svijeta, ono sranje protiv Francuske, e pa neka tvoja djeca prime moje saucesce za nacin na koji ces ti njih ucit fudbalu... Italia i Njemacka su ti pokazali na ovom Euru sta je EKIPA sta znaci boriti se, i sta znaci pravit sanse, a ne bezvezno se samo dodavat...

Joj veceras je bilo ludilo... kad je Montolivo profula mislio sam da je gotovo. Al kad smo vratili rezon, onda Ashley, i samo vicem Giggi Giggi ( a da gledao sam na public Viewing, jos od 110 minute pocela kisa padat, vecina se sklonila, samo pravi navijaci i dalje na mjestu). I onda znao sam da ce ga skinut. Jer ova tekma zavrsava na 5 penala. Diamanti na ziceru, ja se okrecem i gledam sestru. Cekam njenu rekaciju...
iiiiiiiii VOLIM TEEEE!!!!!!
nema mi ljepseg trenutka kad sam vidio nju i raju kako skace! hehe jebali smo opet engleze hahahahhaa
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
ma ostajte to. mi nemoramo da kupuemo niko ovo leto jer Pirlo Sad ce izgurati jos jednu fantasticnu sezonu u Juventus.
i ja cu govoriti u buducnost za PIrlo a ne o Inesti ili xavi
Italia sampion. 90 % bilo bi 99 da ne igra baloteli
p.s. i spanolci twitaju o Prilo naravno i englezi Sad hocu da se samozapalim.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Tako je, nek su prošli. Bili su apsolutno bolji, samo sam se plašio da Englezi nekako ne umuvaju šugavo ili prodju na penale jer obično ti što ih žele i prodju na njih, al ipak Italija je to i na golu jedan Bufon. Po meni ovo je bila najbolja utakmica, jeste da nije bilo golova ali puno šansi i uzbudljiva penal završnica. Na kraju u polufinalu i najbolje ekipe, sad svako može uzeti pa čak i Portugal ako poludi Ronaldo. Svidja mi se ovakva igra Italije i možda mogu iznenaditi Nemce, koji su opet najviše pokazali i bio bi red da osvoje taj pehar posle toliko 2. i 3. mesta što Bajerna što repke.
Što se tiče Španije, lepota je u oku posmatrača. Nekom se svidjaju ta pas igra, dominacija u sredini, meni lično ne i dosadno mi ih je ponekad gledati, lepši mi je fudbal ostalih polufinalista i brojnije prilike koje stvaraju.
Devilcool
Reply
Italia nije nikad izgubila od Njemca u velikim turnirima!!!
Znaci, u cetvrtak, u Becu, na Hermann Parku cu da si narucim veliku pivu, zapalim cigaru, i uzivam u izbacivanju Njemaca hahaha
zgazit cemo ih. Al ako je moguce ovaj put u 120' da mi bude jos draze hahahha Smile
da ih boli do kosti... hahahahaha

a onda Portugal...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Još nešto, Rosoneri danas odlični.
Italijani uopšte ne liče na sebe, čak i u realizaciji, pre svaka veća prilika gol a sad su mogli razbiti a prošli na penale. Niti se žale na sudija, simuliraju, ko će ga znati šta im se desilo Big Grin
Devilcool
Reply
(06-24-2012, 11:18 PM)ensar7 Wrote:
(06-24-2012, 10:15 PM)dejo Wrote: Ensar prijatelju ne razumijem te, na 515. stranici si pričao da Španjolska igra najbolji nogomet na prvenstvu, a onda 3 reda niže (ali pretpostavljam pola dana ili dan kasnije si napisao da Španjolci nemaju pojma (to si napisao nakon utakmice sa Hrvatskom). Naravno da razumijem promjenu razmišljanja ali me interesira otkud tako nagla i drastična promjena ploče.

nazalost dejo, ja sam to napisao kad su odigrali protiv irske. shvati koji sam ja idiot, da ocjenujem igru spanije protiv jedne jadne irske hehe Sad zalosno...
tek kasnije sam shvatio da oni nemaju pojma, i da ce ga popusit od njemacke, ako ne cak i portugala.
al onda dodje italia, za koju ste svi rekli da ce igrat 0:0 i da ce to bit najdosadniji nogomet. A u stvari ovo se ispostavi kao najbolja tekma ovog Eura. Ovo veceras je bilo Finale ovog Eura! Najbolja utakmica ikad odigrana i to cak prirezultatu 0:0. Nijedna ekipa se nije stedila, nijedna ekipa nije htijela na penale, samo je jedan bio cilj, kontrolisi igru i gledaj da napravis sansu. Jebem ti Spaniju i onako dosadnu tekmu sa Francuskom. Gdje si Leptire? Sto sad sutis? Jel? Jebala te Spanija i njihovih 500 dodavanja!!! Evo ti veceras Italia napravila 700 dodavanja i pokloniliti 120 minuta ludila, nervoziteta, skakanja, urlikanja, emocija, suza, i svega moguceg... ni jedan igrac ni je pao na teren bezpotrebno kao sto to tvoji usrani spanci cine. ni jedan nije trazio nepostojuci faul, kao sto tvoj pedro, xavi i jebeni fabregas non stop padavicari cine... jebala te Spanija i njihov fudbal. Zato Leptire, idi brzo u banju, i izdrkaj na taj tvoj sugavi fudbal, jer vam skidamo titulu u finalu...

Sorry za ovakve rijeci, al mrzim kad mi neko ovako izcupa zivce... Spanija i fudbal, ala Barca. Puknes im kontra taktiku i oni su izgubljeni. Al njihovi navijaci i dalje vjeruju da je to mehlem za oci. E pa LEptire sine,ako ti ovo zoves najboljom igrom svijeta, ono sranje protiv Francuske, e pa neka tvoja djeca prime moje saucesce za nacin na koji ces ti njih ucit fudbalu... Italia i Njemacka su ti pokazali na ovom Euru sta je EKIPA sta znaci boriti se, i sta znaci pravit sanse, a ne bezvezno se samo dodavat...

Joj veceras je bilo ludilo... kad je Montolivo profula mislio sam da je gotovo. Al kad smo vratili rezon, onda Ashley, i samo vicem Giggi Giggi ( a da gledao sam na public Viewing, jos od 110 minute pocela kisa padat, vecina se sklonila, samo pravi navijaci i dalje na mjestu). I onda znao sam da ce ga skinut. Jer ova tekma zavrsava na 5 penala. Diamanti na ziceru, ja se okrecem i gledam sestru. Cekam njenu rekaciju...
nema mi ljepseg trenutka kad sam vidio nju i raju kako skace! hehe jebali smo opet engleze hahahahhaa

au druže, nije tebi lako..

verujem da bi ti i mecong pozavideo na ovom postu.. definitivno

ovde lekovi ne pomažu, plati neku kurvu, to je jedina terapija.. i samo opušteno, to je ipak samo fudbal.. ili nogomet iliti loptanje.. kao što bi veliki nemački filozof boris beker rekao - it's not a war, nobody dies... drži se ti edina, zmaja od bosne , mani se ovih agresorskih sranja.. još za njih živce gubit
Reply
Nije mi jasno... Uzeli ste jednu Italiju, Španjolsku, Njemačku i međusobno, u raspravi oko spomenutih rep. se koristite izjavama da je bilo koja od ove dvije u neku ruku, u nekom trenutku - "sranje" ? Ja to baš i ne kopčam. Nešto kao... ajmo vidit ko je bolji - Tesla, Einstein ili možda Newton. Ja navijam protiv Švaba i Španjolaca jer su najbolji a najbolje ne volim. Poštujem al u dubini duše definitivno ne mrzim. Al već kad se volite svađat onda slobodno. Svakako je ovaj forum ko BiH - nit ima vlasti nit se zna ko pije a ko plaća.
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
(06-25-2012, 01:04 AM)Milanista Mostar Wrote: Nije mi jasno... Uzeli ste jednu Italiju, Španjolsku, Njemačku i međusobno, u raspravi oko spomenutih rep. se koristite izjavama da je bilo koja od ove dvije u neku ruku, u nekom trenutku - "sranje" ? Ja to baš i ne kopčam. Nešto kao... ajmo vidit ko je bolji - Tesla, Einstein ili možda Newton. Ja navijam protiv Švaba i Španjolaca jer su najbolji a najbolje ne volim. Poštujem al u dubini duše definitivno ne mrzim. Al već kad se volite svađat onda slobodno. Svakako je ovaj forum ko BiH - nit ima vlasti nit se zna ko pije a ko plaća.

Što ajmo vidjet tko je bolji? Pa Tesla zna se...svjetski, a naš!! Wink

BTW nisu Španjolci sranje, ali ne briljiraju kao nekad ima nešto i u ovome što Leptir kaže, ali opet Španjolce je od nekih poraza na ovom Euru spasio pobjednički mentalitet i nedovoljna koncentracija protivnika (npr. Rakitić)..i neću reći da su suci za njih ukrali, ali nema ujednačenog kriterija to definitivno..

Montolivo će biti solidno pojačanje, valjda će ga Allegri znati uklopiti u sustav kao što to čini Prandelli u reprezentaciji
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(06-25-2012, 12:30 AM)Efekat Leptira Wrote:
(06-24-2012, 11:18 PM)ensar7 Wrote: nazalost dejo, ja sam to napisao kad su odigrali protiv irske. shvati koji sam ja idiot, da ocjenujem igru spanije protiv jedne jadne irske hehe Sad zalosno...

au druže, nije tebi lako..

verujem da bi ti i mecong pozavideo na ovom postu.. definitivno

ovde lekovi ne pomažu, plati neku kurvu, to je jedina terapija.. i samo opušteno, to je ipak samo fudbal.. ili nogomet iliti loptanje.. kao što bi veliki nemački filozof boris beker rekao - it's not a war, nobody dies... drži se ti edina, zmaja od bosne , mani se ovih agresorskih sranja.. još za njih živce gubit

Hahahahahahaha..........nije mi jasno zasto se prepirete?! Kad ovaj iskompleksirani retard nesto kaze mora biti tako, nema dalje. Ako se slucajno ne slazes sa njegovim misljenjem ti si za "lecenja" i, naravno, on ti odredjuje terapiju. Ma, covjek sve "zna". Jebo mu Mecong retardiranu mamu u picku.
Izvinjavam se ostalim clanovima ovog foruma na ovim rijecima ali sam ovom debilu morao odgovoriti na ovaj nacin sta kosta da kosta. Ban? I to je za ljude. I onako se vrlo rijetko javljam na ovom forumu.

Per aspera ad astra!
Reply