Milanezi s Balkana
5:1 Napoli
4:0 Inter
Sa po 4 gola ukupno ispratili smo trenutno dvoje najbližih.
Odlična utakmica, svi su odlično odigrali, i Sedorf (odlična partija, svetlosnim godinama bolja od onih prošlih), Abate, Pato odličan, dao dva gola, robi sjajan, i Kasano takodje (i gol i crveni, s obzirom koliko je igro čovek je stvarno skoro sve što se može uradioBig Grin) , Boa, Abiati(kakve odbrane), ma cela ekipa.
Velika pobeda, i za tabelu i skudeto, i rezultatski gledano.
Forza Milan!
Devilcool
Reply
Ne mogu da vjerujem da smo ih ovako razbili,
svi su bili odlicni veceras...bravo momci.

Alegri tata za utakmice proiv merde
Reply
Abiati je ko KINESKI ZID haahahahahah MAJSTOREEEEE No.1 - golman
sve je bilo fenomenalno , ovo je mozda najbolja tekma na nasoj sredini pa braco nisu mogli 2 pasa da povrzu bravo majstori produzili ste mi zivot za 10 godina jaoooooooooo idem da SE NAPIJEMMMMMMMM

3bandiera3bandiera3bandiera3bandiera3bandiera3bandiera3bandiera3bandiera3bandiera3bandiera

[size=xx-large]FORCA MILANNNNNNNNNNNNNNNNNN
Policija uhitila naoružanog huligana uoči milanskog derbija

Talijanska policija uhitila je jednog Milanovog navijača uoči velikog gradskog derbija između Milana i Intera koji se igra večeras (subota) u sklopu 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva...

Talijanska novinska agencija ANSA javlja da je riječ o 35-godišnjem Marcu Righettu koji je zaustavljen u svom automobilu u blizini stadiona San Siro u Milanu. Naknadnim pregledom njegovog automobila pronađen je eksploziv iz kućne radinosti, četiri noža, bejzbol-palica, kao i suzavac.

Righetto je vođa ekstremističke skupine Milanovih navijača koja se naziva Ultra Tiger Commando group, a uhićen je zbog ilegalnog posjedovanja eksplozivnog materijala i oružja.
ITA: Milan na krilima Pata srušio Inter

Odigran je 275. po redu gradski derbi između Milana i Intera. U sklopu 31. kola Serije A slavio je Milan s uvjerljivih 3-0, dvama golovima Alexandrea Pata i jednim Antonija Cassana...

Put do 108. pobjede (Inter je upisao 95 pobjeda, op.a.) u popularnom derbiju "della Madonnina" Milan je trasirao već u prvoj minuti susreta. Akciju je započeo Pato dodavanjem za Gennara Gattusa, čije proigravanje za Robinha u sredini kaznenog prostora nije dobro raščišćeno. Situaciju je iskoristio Pato i ničiju loptu pospremio u mrežu istrčalog Julija Cesara već u 42. sekundi susreta. Bio je to Patov 12. ovosezonski prvenstveni gol, a 13. je zabio u 62. minuti nakon akcije koju je pokrenuo Clarence Seedorf. Nizozemski veteran proigrao je na desnom krilu Ignazija Abatea, a njegovo je ubacivanje lijepim naklonom realizirao mladi Brazilac. Valja reći da je u tim trenucima Milan već igrao s igračem više na travnjaku budući je u 52. minuti isključen Cristian Chivu nakon što je kao posljednji igrač obrane oborio upravo Pata.

Posljednji gol na susretu i točku na i na veliku pobjedu "rossonera" stavio je u 90. minuti "džoker" s klupe Antonio Cassano, koji je sigurno realizirao jedanaesterac koji je prethodno sam izborio nakon što ga je u kaznenom prostoru oborio Javier Zanetti.

Od početka susreta Milan je bio bolja momčad na susretu, te je iskoristio svoje prilike, a Inter može žaliti posebice za stopostotnom prilikom Samuela Eto'a iz 43. minute. Naime, tada je Kamerunac neometan s neka dva metra udaljenosti uspio promašiti prazna vrata.

U svakom slučaju, Milan je pobjedom došao do velikih pet bodova prednosti nad drugoplasiranim Interom sedam kola prije kraja sezone i napravio veliki korak ka osvajanju 18. prvenstvenog naslova i prvog nakon 2004. godine.
Reply
bitka je dobivena ali rat i dalje traje.....imamo 6 bodova fore ispred intera ali i dosta tezi raspored od njih......fiorentinu, romu i udinese u gostima , a oni od tezih utakmica samo gostovanje u napulju.....ako ste pomislili da smo veceras osvojili scudetto samo se sjetite nasih partija protiv barija i palerma......

postava intera prakticki bez veznog reda (samo 2 trkaca + snejider) omogucila je nasem veznom redu u kojem smo uvijek imali covjeka viska da se razmase (zato je i seedorf dobro igrao jer ga niko nije pritiskao) i naravno rani pogodak odlucili su pobjednika.

sad slijedi 7 utakmica protiv 7 trenera od kojih je svaki za leonarda mourinho sto se tice taktike i bit ce nam puno teze dobit te utakmice nego ovu veceras......
vjerujem da cemo osvojit scudetto ali bit ce jebeno do kraja..... sljedece kolo fiorentina u firenzi..........bit ce svega
Reply
jedan i jedini Tiziano Crudeli

http://www.youtube.com/watch?v=1qkQ-Cf1e...r_embedded
Reply
sinoć se dogodila lagana škola nogometa...Pato je sinoć bio fantastičan,dva gola,iznudio crveni,Abate napreduje sve više i više,Boateng je srce i duša našeg veznog reda,Robinho je bio dobar bez obzira što ga se podcjenjuje,Van Bommel isto,ma svi svi pa čak i Seedorf Devilcool

Mirza a jesam se nasmijao na tvoj link,taj Crudelli je legenda OkmilanDevilol

bez obzira na ovo,sad treba pobijediti u Firenzi inače će se ova pobjeda uprskati...ali imam osjećaj da će Liga prvaka odmoći Interu i da će kiksati on još koju utakmicu,jer derbi je nama donio važnu psihološku prednost,jer odlučen je bez Ibrahimovića,pokazali su da mogu pobijediti i bez njega velika je to stvar...

što kažete na koreografiju?
https://lh4.googleusercontent.com/_TdZkJ...erista.jpg
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Allegri: Pato je odigrao sjajno, Seedorf izvanredno

Milanov trener Massimiliano Allegri hvalio je nakon velike 3-0 pobjede nad Interom u sklopu 31. kola Serie A svoje nogometaše, posebice Alexandrea Pata i Clarencea Seedorfa...

- Nije to bila utakmica kojom se osvaja "scudetto" iako nam je donijela veliki poticaj na ljestvici. Nakon nekoliko posljednjih tjedana ovakav uspjeh može biti psihološka prekretnica – rekao je Allegri nakon susreta kojim je Milan pobjegao Interu na velikih pet bodova razlike sedam kola prije kraja. Bila je to ujedno i prva pobjeda "rossonera" u zadnja tri kola nakon remija s Barijem (1-1) i poraza od Palerma (0-1).

- U prvom poluvremenu bili smo prespori,a li u drugom smo bili bolji. Mislim da je pobjeda na kraju i više nego zaslužena i cijela momčad je odradila odličan posao. Pato je odigrao sjajnu utakmicu i bio je vrlo dobar u napadanju Interovih centralnih braniča. Seedorfova izvedba bila je izvanredna, pokazao je svu svoju kvalitetu, dok je Robinho isto odigrao dobru utakmicu iako nije iskoristio nekoliko dobrih prilika.

Kritički se trener "rossonera" dotaknuo strijelca posljednjeg gola Antonija Cassana koji je od ulaska u igru u 80. minuti do kraja uspio zaraditi isključenje. Prvu javnu opomenu dobio je zbog skidanja dresa prilikom proslave gola, a drugog nakon prekršaja nad Ivanom Cordobom u sudačkoj nadoknadi.

- Šteta zbog Cassana. Nažalost, postoji ta neugodna navika skidanja dresa kod proslave gola. Antonio je znao kakve su posljedice i to se moglo izbjeći, kao i kasniji prekršaj.
prednost nam je 5 nije 6 boda , tako da moramo da budemo ovako sigurni u svaku tekmu sta sledi
Reply
@ludiot Prednost nam je 5 ,ali je to ustvari 6 jer ako na kraju mi i Merda imamo isto bodova mi smo prvaci zbog medjusobnog omjera ;-) ,objasnio sam to u par postova ranije
Reply
ok tako je

Leonardo: Nećemo se predati, ali pet bodova je velika razlika

Trener aktualnoga talijanskog nogometnog prvaka Intera, Leonardo Araujo, priznao je nakon uvjerljivog (3-0) poraza od Milana u gradskom derbiju 31. kola Serije A da je njegovu momčad poljuljao rano primljeni gol...

- Njihov rani gol natjerao nas je na promjenu plana igre, a prvih 20 minuta uopće mentalno nismo bili u igri. Da smo uspjeli zabiti do poluvremena, bila bi to drugačija utakmica – rekao je Leonardo, čija je momčad kapitulirala već u prvoj minuti kada je mrežu zatresao Alexandre Pato.

- Pokušali smo se vratiti u utakmicu i nadali smo se boljem drugom poluvremenu, ali isključenje Cristiana Chivua raspršilo je sve naše šanse u povratak. Mučili smo se u fazi napada i nismo nalazili prostora za stvaranje prilika. Premalo smo se kretali i nismo bili dovoljno aktivni.

Sada Inter za gradskim rivalom Milanom zaostaje velikih pet bodova samo sedam kola prije kraja.

- Nećemo se predati, ali pet bodova zaostatka samo sedam utakmica prije kraja je puno. Ipak, sve je moguće.

Na kraju je brazilski strateg Intera komentirao i uvrede Milanovih navijača koji su ga nazivali "Judom". Bivši igrač i trener "rossonera" kaže da se trudio da ga one ne smetaju.

- Poštujem Milanove navijače. Znao sam što me očekuje i ponosan sam na ono što sam radio prije i ono što radim sada. Nema se to previše što analizirati. Čuo sam i osjetio Milanove navijače, ali ja poštujem svakoga.
Reply
pozzz ekipi koja nije bila na derbiju....krcat stadion ...kakva noć u Milanu...kakav filing,onaj ko je bia zna kakav je kad padne gol još se nije dim od bengalki razišao kad Pato u 47 sec zabija nakon odbijanca..Okmilan.kakva explozija na stadionu ljudi moji...kakav delirij...urnebes na tribinama....ludilo brale......NEPROCJENJIVO iako sam s puta stigao prije kojih sat vrimena nema spavanja i umora...Igra Milana sve za 5, samo šta je Robin živcira cili stadion sa svojin falingama i promašajima, pogotovo kad je iša iznuđivati penal(jebalo te padanje kad si proša igrača).Imalo bi se pisati do sutra.... Atmosfera veličanstvena, koreo za 10...Scudo sve bliže!

MILAN 4 EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply