Milanezi s Balkana
kako bolje i lipše igraju sa kloseom, svaka čast! a ne ko sa gomezom muče se da dođu u šansu.
Reply
Samo da se "oćitujem"... Mrzim Švabe u svemu pa tako i u nogometu. To je zlo svijeta. Jebeni roboti...
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
(06-23-2012, 02:12 AM)Milanista Mostar Wrote: Samo da se "oćitujem"... Mrzim Švabe u svemu pa tako i u nogometu. To je zlo svijeta. Jebeni roboti...

Onda ćeš ti najviše žaliti kad postanu prvaci Europe Devilol
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
btw, šta je sa gourcuffom, 11 mil.,mislim da ga nema na europskom (ne piše na transfermarktu da je ozlijeđen), možda nije ni bio toliki promašaj šta smo ga dali bordeauxu
Reply
Gourcuff se pogubio u Lyonu skroz, loša forma ga je udaljila se EURA, čini mi se da ga se čak i Lyon odlučio riješiti...
Reply
Gourcuff je očito bezveze igrač...
I IBRAHIMOVIĆ JE ČOVJEK
Reply
jebemti spanjolski catenaccio.....dosada do boli...
Reply
Nekako odlucim pogledat drugo poluvrijeme i samo se razocaram. Dobro kazes Kalla, jadni su do bola. Pa sta im znaci 600 dodavanja kad naprave 1-2 prilike iz toga. Dosada teska. I igraju bez ijednog pravog napadaca. Pa jebote odvratno. Nek Euro osvoji bilo tko samo ne oni. Najvise navijam za talijane.
Reply
kako se penal odma svira Spancima ccccccc
pitam se bil ga svirao Hrvatima ili Ukraini u onom slucaju. Sramota...
mislim, jest penal, al ono moras bas imat muda i bit siguran da ono sviras. jer velike su sanse bile da se samp baci. svaka cast rizzoliu. odlicno osudjeno, nije stedio na kartonima, i zasluzio je da svira finale ako ne prodje Italia.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Rizzolli je na putu da postane očajan, protiv Francuza je za svaki blaži start odnosno naguravanje sviran prekršaj, a Španjolci su par puta skrkali Riberya i M'Vilu, ali Rizzoli je ostao nijem.

Izgleda da samo novinari još svršavaju na španjolsku "kreaciju" ali ništa čudno. Od onog Samovojske ne očekujem ništa više nego da bunca. Nadam se finalu Njemačka-Portugal i njemačkoj pobjedi.
Reply