Hrvatska je trebala proci skupinu i to smo zasluzili, ali Spanjolska ne moze ispasti jer donosi ocito previse love. Stark je poslan kuci jer nije zadovoljio. Tocnije, on je potpuno zadovoljio i napravio ono sto je trebao napraviti. Da je sudio normalno Spanjolci bi ispali i sutra bi mi igrali sa Francuzima.
Hr je odigrala slabo samo prvih 45min sa Azzurima, takticki krivo smo stajali. KAd su promijenili Talijana nije nigdje bilo u drugom pol.
Talijani trebali dobit Spanjolce? U kojem to akcijskom filmu? Spanjolci kad su uveli spica bili 2 puta 1 na 1 na Buffona... objekvitnost silna ti opada kad se radi o tvojima ha??
Odigrali smo odlicno, sudac nas je razjebo kao djecu na kraju.
A sto se tice kukanja talijana ala Juve 4 dana za redom, plakanja o namjestanju itd., to je dovoljno komicno da ne treba komentirati. Vapaji BUFFONA za pravdom, i opcenito TALIJANA za fair playem

boze...
KAzes, nema sanse da Hr zabije Spanjolskoj gol? Post poslije tvrdis kako su Spanjolci ocajni? Igras onoliko koliko ti protivnih dozvoli.
A da su Azzuri toliko jaci od nas, oni bi nas sabili u 90 min i zabili nam 3 komada. Ali nisu, nego su Ircima dali gol IZ KORNERA i jedan u 90.min...
Budi objektivan do kraja ako se trsiš s tim. Inace te volim čitati ovdje.
Svaka čast našim odigrali su svjetski, jos kada se prikljuci Lovren i par igrača proigra u novim klubovima, bit ce super u BRazilu 2014
A ovo sto Milan radi s mercatom je ocaj...
(06-18-2012, 06:29 PM)ensar7 Wrote: A sto se tice Hrvata, nigdje ih nema, i onda u 60toj dodje Mandzo, zabije gol, rasiri ruke i ko: ha sta je bilo, vidite sta sam ja... ma nosi se u 3 p.m. nisam te prepozno ronaldo. Nema te nigdje, i na srecu dobijes tu loptu, i jos bolje na srecu pogodi stativu, jer sve druge varijante nebi bio gol. Znaci dobro te je Mandzukicu.
Dobijas -5 bodova od mene za ovu pizdariju.
CEntarsut, primi SVJETSKI loptu, zabije golcinu na prvu...
Da je to napravio Balotelli svi bi rekli kako je kralj, car, bog... A da je, zabio bi kojeg nama, sto nije, jer je zapravo kreten. Nedaj boze da taj debil dođe u moj milan.
Loptu na srecu dobio je zato jer Chiellini nije klasa, eto zasto...
Ali eto ja sam valjda bezobrazan i nemam onu poniznost koju "velike nacije" traže. Da im se svi klanjamo kad igraju, da se za njih sudi i da su uvijek u pravu. Nabijem te talijane i bahatost. 6 puta i nikad nas nisu dobili. Ciao.