Milanezi s Balkana
(06-20-2012, 01:10 PM)MEMO Wrote: Ma kakvi cesi, onakva grupa je sama po sebi sramota. Tko god da je prosao osim Rusije je iznenadjenje, na kraju rusi ispali a prosle dvije sugave ekipe. I zasto bi volio da Portugal ispadne? Ljudi su igrali dobar napadacki nogomet, trebali su i nijemcima uzeti bod. Jos je sad i Ronaldo proradio. Bice tu svega.

Svako ima svoje mišljenje. Portugal ne volim zbog nekih privatnih stvari.

Navodno će Aquilani ostati još godinu sa nama
Reply
[Image: 306931_389491441099498_509150990_n.jpg]
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
[Image: gnk.png]
Reply
After ten years in Milan , the Dutch midfielder Clarence Seedorf has said farewell to the Rossoneri colors. The Dutch star has spoken to say farewell press conference in via Turati, the company headquarters, with the presence of the managing director Adriano Galliani.

"I leave a family - says the Dutch after a brief presentation of Galliani - for the future I will think tomorrow. I have received many proposals, but I have to seriously consider many aspects. Money has never been a problem, talk with your family and decide. " Clarence Seedorf therefore leaves AC Milan after ten years of success: "I thank President Galliani and all those who work at Milanello. I spent half of his career at Milan and the choice of leaving the Rossoneri was made ​​shortly time ago. I am very sorry because it's a real family but I will continue my career with another team. I want to try a new experience because it's time to change but I will always remember these years and the game against Manchester. Tonight There was a stadium that opened an office crazy. "

"Although I am 36 years I have many suggestions. I leave a team that wants to remain competitive even if it is necessary to recreate a team like we were some years ago. Society - continues Seedorf - has the experience to deal with many goodbyes are so important. New Seedorf ? I do not want to make comparisons, but to get what people like me who won or Costacura Maldini, it takes a lot of sacrifices. I hope to see young people who have the character to get and stay on top. "

At the conclusion of the press conference there was the formalization of the step number 10 from Seedorf to Ibrahimovic : "I told that Zlatan has all the qualities to be number 10 of AC Milan."
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Clarence Seedorf - najtrofejniji igrač slavne nizozemske generacije. 4 lige prvaka sa 3 različita kluba, igračina za velike utakmice, GRANDE SEEDORF !!!!!!!
Reply
Svaka njemu cast, jeste bio grande, ali vrijeme je odavno da se pruzi sansa novim i mladjim igracima. Hvala mu na svemu, ali idemo malo podmladit ekipu, dobro su krenuli jos samo da se da vise sanse De Scigliu i El Sharawiu...Mislim, ako se ostvari ovo za Balzaretia sto bi ja iskreno volio, jer je jedan od boljih lijevih bekova u Italiji, uz njega jos jedan kreativac da dodje i ne treba nam nista vise. Nadam se da ce nam se ove sezone vratiti sreca za sve one pehove koje smo imali prosle sezone.
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=APMryrsf1A4

Oprostajni video...strani igrac sa najvise nastupa za Milan...svaka mu cast on je zaista Grande...ali ovaj oprostaj trebao se desiti prosle god nakon osvojene titule tad bi sve bilo tip top...prosle god je dao u 90 min najvazniji gol protiv Chieva za titulu i to kakav Smile
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
koliko ja znam to je bilo u sezoni 2009 2010
Reply
“Kevin Constant was signed yesterday from Genoa to replace the injured Sulley Muntari.”

5 mln vrijednost po transfermarktu
Reply
Joj veceras cu se napit Smile
extra! napokon je dosao i taj dan, kad je Seedorf napustio Milan
hvala mu za sve, al sramota je ovo sta je radio zadnje 3 godine. djubre jedno holandsko. gladan para, nista vise.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Hrvatska je trebala proci skupinu i to smo zasluzili, ali Spanjolska ne moze ispasti jer donosi ocito previse love. Stark je poslan kuci jer nije zadovoljio. Tocnije, on je potpuno zadovoljio i napravio ono sto je trebao napraviti. Da je sudio normalno Spanjolci bi ispali i sutra bi mi igrali sa Francuzima.

Hr je odigrala slabo samo prvih 45min sa Azzurima, takticki krivo smo stajali. KAd su promijenili Talijana nije nigdje bilo u drugom pol.

Talijani trebali dobit Spanjolce? U kojem to akcijskom filmu? Spanjolci kad su uveli spica bili 2 puta 1 na 1 na Buffona... objekvitnost silna ti opada kad se radi o tvojima ha??

Odigrali smo odlicno, sudac nas je razjebo kao djecu na kraju.

A sto se tice kukanja talijana ala Juve 4 dana za redom, plakanja o namjestanju itd., to je dovoljno komicno da ne treba komentirati. Vapaji BUFFONA za pravdom, i opcenito TALIJANA za fair playem OkmilanDevilol boze...

KAzes, nema sanse da Hr zabije Spanjolskoj gol? Post poslije tvrdis kako su Spanjolci ocajni? Igras onoliko koliko ti protivnih dozvoli.

A da su Azzuri toliko jaci od nas, oni bi nas sabili u 90 min i zabili nam 3 komada. Ali nisu, nego su Ircima dali gol IZ KORNERA i jedan u 90.min...

Budi objektivan do kraja ako se trsiš s tim. Inace te volim čitati ovdje.

Svaka čast našim odigrali su svjetski, jos kada se prikljuci Lovren i par igrača proigra u novim klubovima, bit ce super u BRazilu 2014Okmilan

A ovo sto Milan radi s mercatom je ocaj...

(06-18-2012, 06:29 PM)ensar7 Wrote: A sto se tice Hrvata, nigdje ih nema, i onda u 60toj dodje Mandzo, zabije gol, rasiri ruke i ko: ha sta je bilo, vidite sta sam ja... ma nosi se u 3 p.m. nisam te prepozno ronaldo. Nema te nigdje, i na srecu dobijes tu loptu, i jos bolje na srecu pogodi stativu, jer sve druge varijante nebi bio gol. Znaci dobro te je Mandzukicu.

Dobijas -5 bodova od mene za ovu pizdariju.

CEntarsut, primi SVJETSKI loptu, zabije golcinu na prvu...

Da je to napravio Balotelli svi bi rekli kako je kralj, car, bog... A da je, zabio bi kojeg nama, sto nije, jer je zapravo kreten. Nedaj boze da taj debil dođe u moj milan.

Loptu na srecu dobio je zato jer Chiellini nije klasa, eto zasto...

Ali eto ja sam valjda bezobrazan i nemam onu poniznost koju "velike nacije" traže. Da im se svi klanjamo kad igraju, da se za njih sudi i da su uvijek u pravu. Nabijem te talijane i bahatost. 6 puta i nikad nas nisu dobili. Ciao.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply