Galliani se sastao sa Sahinovim menadžerom
Glavni operativac Milana Adriano Galliani u srijedu je obavio razgovor sa zastupnikom nogometaša madridskog Reala Nurijem Sahinom kojeg ovog ljeta želi dovesti na San Siro...
Iako je Inter prvi krenuo u akciju, a spominje se i interes Juventusa za turskim veznjakom, čini se da je najdalje otišao Milan u čije ime je Adriano Galliani obavio preliminirane razgovore s menadžerom Nurija Sahina Rezom Fazelijem.
Sahin je 2011. godine osvojio naslov njemačkog prvaka s Borussijom Dortmund, te je proglašen i najboljim igračem Budeslige. Uslijedio je transfer u Real, no 23-godišnji Turčin dugo se mučio s ozljedama i formom, pa je veći dio sezone bio izvan kadra Josea Mourinha.
dali smo merkela genoi za puno vlasnistvo za faraonom....faraon je za merkela maradona......odlican potez uprave....
Za Merkela zainteresovana Roma..
Milan doveo vratara Cruzeira
Talijanski nogometni velikan AC Milan potvrdio je dovođenje 19-godišnjeg brazilskog vratara Cruzeira Gabriela Ferreire...
"Gabriel će biti registriran za Seriju A u sljedećih nekoliko tjedana i priključit će se momčadi na predsezonskim treninzima 9. srpnja", stoji u priopćenju "rossonera".
Ferrerira će u Milanu na početku imati status trećeg vratara, iza Christiana Abbiatija i Marca Amelije.
Riječ je o članu brazilske U20 reprezentacije, a Cruzeiro je klub u kojem je napravio prve nogometne korake.
Malaga ponudila 20 miliona za Binha?!
odma odgovor dat 22 mil€ i vas je, i za te pare dovest nesto kako treba. mislim, ja bi ga dao i za 20 miliona, samo da ga ne gledam vise. jer mi je postao dosadan sa fulanim zicerima.
a City sprema ponudu od 50 miliona € za Thiaga
e to je bas ponuda za razmislit...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!