04-29-2012, 02:16 PM
Pa jbg možda Bonera odigra kao Costacurta
MILANO SIAMO NOI!!!!
|
Milanezi s Balkana
|
|
04-29-2012, 02:34 PM
sad smo proigrali...jebo vam pas mater gdje ste bili protiv fiorentine i bologne....mrs u kurac...
04-29-2012, 03:13 PM
nema sta se izgubiti igramo do poslednog daha , pobedimo merdu i tako ostavicemo ih bez LP, zavrsimo sa minus 3 , i tako osporavamo titulu juve, i ako oni slave trecu svezdicu onda i mi treba da slavimo ovu godisni naslov
04-29-2012, 03:48 PM
Allegri je vodio ekipu do ugovora. Sjeti se da je upravo poslije ti 10 tekmi gdje je sjajno sastavio ekipu i pravio odlicne stvari, njemu produzen ugovor poslije dosta komplimenata od strane Galliania. Cim su to ucinili, 2-3 tekme kasnije poceo je po starom. Samnom je zavrsio, pretproslo ljeto sam se svadjao sa Leptirom kako je on bolji izbor trenera nego onaj papak Del Neri, al nije proslo ni mjesec, i vec sam ga od oktobra nazvao panchinom di merda.
A to oko povreda, i on je kriv. On je trener, on ih sprema, a ne Tassoti. Zato, Allegri aj razguli i sto kaze Kalla, sad je nasao igrao, a protiv Bologne i Fiorentine ko picke na terenu. Sto bi vam Edo Maajka porucio: "Mater vam jebeeem...."
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Antonio Cassano je izmislio fudbal za Pata i Robinha i tu bi trebala ici tacka...
Mozda jeste prgavac, mozda jeste pravio probleme u toku karijere, ali je osvoji naslov s Milanom prvi u karijeri i od tad ocigledno samo misli na Milan... Poslje onakve nesrece i mozdanog udara gdje su svi mislili da ce zavrsiti sezonu i propustiti Evropsko on se vratio i prvih 90 min od Novembra...2 asist i gol...svaka cast... FANTANTONIO !!!
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
04-29-2012, 04:20 PM
Upravo tako. Nama je falio Casano nevjerovatno ove sezone, jer je to jedini igrac u ovom Milanu koji ima taj zadnji pas. Dobro zna to i Seedorf uradit u 5 utakmica jednom, ali on je za mene zavrsena prica. Ma nismo ni imali srece ove godine, mislim da se ovakvi pehovi ne mogu i ne smiju vise ponovit i uz neka dobra pojacanja, mislim da i dalje imamo najbolji tim u Italiji. Al naravno kad su svi zdravi, sto mentalno sto fizicki
04-29-2012, 04:20 PM
Da je Cassano bio cijelu sezonu uz Ibru bili bi na + 7 ispred Juventusa...
Rossonero Per Sempre...
04-29-2012, 06:16 PM
nocerino e prosecan igrac on igra ovako posto nosi 22 na dresu i sa vremena na vreme udze kakin duh o njega i prave cuda
. FORZA NOCE !!! onakav gol ni kaka nie zabio ![]() FANTAANTONIO se pokazalo da e nasi glavni igrac uz ibro dirka koj e danas ponovo toplo ladno te mi se igra te ne i zahvaljuce casana postigao dva gola a nista nie odigrao. Abae kolku i da e brz,agilen,borben on e nula u ofanzivi i to se moramo pomiriti i od njega da ne trazemo cuda tako da na ljeto kupimo ofanzivnog levi bocni i remetimo vise levu stranu. a onaj mezbah se ponovo sopnuo od loptu
04-29-2012, 08:14 PM
Ako ovu momčad ostave Allegriu onda smo idioti! Kakav je to trener koji nakon sto cijele sezone zaostaje dobije na poklon +4 i to sjebe u 3 utakmice!
Kako smo to bili pripremljeni za prvu utakmicu kupa? Za SVA gostovanja u LP? Kako to igramo prekide? Vec 2 godine igramo nikako. Svaku sezonu pocinjemo sa 3 poraza pobogu! Onda se kasnije ti bodovi moraju nagrebat! Pripreme su ocajne! I danas kaze kako NAM FALE BODOVI S POČETKA! Ma mars! Ajde ti MAx polako... i evo Don Fabia
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
04-29-2012, 10:53 PM
jedno pitanje: moze li mi neko navest u ove dvije godine ere Allegri, kad je Milan odigrao akciju iz kornera tako sto je lopta nabacena na nekog igraca u petercu ili oko njega?
Bas me zanima, volio bi kad mi neko mogao navest primjer da vidim taj dogadjaj. jer ja kolko gledam mi non stop kornere izvodimo na dodavanja, a kornere nabacujemo uzasno. i tako cijelu sezonu. Samo da napomenem, danas nisam gledao tekmu, tj. jesam je pustio preko sopcasta preko cijelog ekrana al bilo mi je zanimljivije u kuhinji nego gledat ove morone. a narocito lad sam vidio u malom ekranu pored da Juve vodi 0:2, a mi i dalje 0:0 tad me bas nisu zanimali. Jesam ponekad u prolazu bacio oko da vidim koje stanje na scoreboard-u i to je to.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|