Milanezi s Balkana
AJMO KUĆIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

TORES JE SAM TORES JE SAM AAAAAAAAAAAAAAAA

zašto DEBIL nije ubacija pedra, lik je prelomija miiljun važnih utakmica do sad hahahha tello i cuenca u najvažnijoj utakmici sezone
Reply
Oleeee
Jes' mi drago.
Devilcool
Reply
nego ko će igrat chelseau u finalu? pola ekipe im je out. svejedno ja sam za chelsea, izbacili su barcu i imaju moju punu podršku

KO IH JE IZBACIJA HAHAHAHAHHAHA

uups a kad se sitin a nismo ni mi bili tako daleko sa ambrosinijem i seedorfom hahahaha
Reply
Da covjece, malo je falilo da ih mi izbacimo. Sad bi se veceras mozda mi radovali. Al nek je pravda zadovoljena. Ramires - uz Drogbu najjaci igrac Chelseaja. Igrac koji bi nama savrseno dosao. Ali nakon ovoga nema sanse da ga Abramovic proda. Sutra ultra nabrijano navijanje za Bayern i na kraju bi jos moglo biti dobro. I dalje bi mogli ostati daleko ispred svih po broju osvojenih medjunarodnih trofeja.
Reply
Ne mogu da verujem da je Celzi prosao. Nisam gledao, ali vidim da je bio crveni plus penal? Ajde neko ko je gledao da kaze jel bilo zasluzeno ili opet kradja?

A sutra, naravno navijam za Bajern, ne bi valjalo da Real uzme jos jednu LS, pa da poveca broj u odnosu na Milan Smile
Reply
(04-24-2012, 08:53 PM)MEMO Wrote: Da ali Sanchezu nije nista bilo. Jos je sacekao sekund da vidi gdje sudac pa pao. To dovoljno govori. Namjera je bila ali mi se cini da ga je Terry htio sam ocesati malo. Ali ako je Terry zaista htio da ga udari koljenom s ledja onda je kreten i nek mu je. Ostavio je ekipu na cjedilu. AAAAAAAAAAA, DE VIDI OVO. AAAAAAAAAAAAAA, Jebemti 100 mrtvi majki i Barcelonu. Tooooooooooooo, promasaj. A penal, hahaha, lopta mu pobjegla, nikako penal po meni. Sramota. Joj sta bi dao da ispadnu.

daj malo realnosti. i ja mrzim barcu, i njihove padavicare, al ne mogu pobijati ocigledne stvari. cisti crveni i cisti penal, ma koliko mi htjeli da nisu.
Reply
Ma sad me jos vise nervira sto smo mi onako glupo ispali, jer niko me ne moze uvjerit da je onaj drugi penal bio cist. Ok onaj prvi penal je bio, ali drugi pa ono se nikad ne svira....stvarno su nas ove godine razvalili pehovi i u Ligi prvaka i u prvenstvu, ovu sezonu treba zaboravit sto prije i sljedecu krenut ispocetka. Takodje, ovaj penal veceras je bio dosta sumnjiv...
Reply
genijalna taktika: zabit u 45' i zatvorit utakmicu u 2. dijlu. sad kad razmislim koliko je onaj 2. penal njima značio....
Reply
(04-24-2012, 10:12 PM)josip Wrote:
(04-24-2012, 08:53 PM)MEMO Wrote: Da ali Sanchezu nije nista bilo. Jos je sacekao sekund da vidi gdje sudac pa pao. To dovoljno govori. Namjera je bila ali mi se cini da ga je Terry htio sam ocesati malo. Ali ako je Terry zaista htio da ga udari koljenom s ledja onda je kreten i nek mu je. Ostavio je ekipu na cjedilu. AAAAAAAAAAA, DE VIDI OVO. AAAAAAAAAAAAAA, Jebemti 100 mrtvi majki i Barcelonu. Tooooooooooooo, promasaj. A penal, hahaha, lopta mu pobjegla, nikako penal po meni. Sramota. Joj sta bi dao da ispadnu.

daj malo realnosti. i ja mrzim barcu, i njihove padavicare, al ne mogu pobijati ocigledne stvari. cisti crveni i cisti penal, ma koliko mi htjeli da nisu.

Nakon sto sam vidio ponovljenu snimku realno je to da je Terry imao namjeru udariti Sancheza i da je dobio opravdano crveni, ali kao sto netko rece pitanje je da li bi se isti kriterij primijenio na Barcelonu? A sto se tice penala, mislim da nije bio, lopta odlazi predaleko, Drogba ga malo zakacio a ovaj pada kao pokosen i prvi put u povijesti nogometa u Ligi prvaka otkad ju ja pratim a pratim ju veoma dugo, pomocni javlja glavnom sudcu da je penal. Pa mislim ono? Zasto? Zato sto je to Barcelona. Ovaj penal je ista stvar kao Abbiati vs. Sanchez, lopta odlazi predaleko i mali nebitni kontakt je bio.

Sve u svemu, sretan sam zbog Chelseaja, sad imam samo jednu zelju, a to je da Real ne uzme Ligu prvaka. Jer ako ju uzmu onda dolaze na 16 medjunarodnih trofeja, plus europski superkup i svjetsko klupsko prvenstvo i eto ih na 18 kao i mi.

I ajd sad da postavim jedno pitanje vama ovdje na forumu, ali dajte iskreno misljenje, na stranu to sto navijamo za Milan. Sta mislite, jel vrijednije Realovih 9 Ligi prvaka ili nasih 7?
Reply
Ma tesko je sad procjenjivat vrijednost tim titulama koje su oni osvojili 50tih, cini mi se 5 titula u nizu. Ali samo znam da cu svim srcem navijat da ih Bayern sutra izbaci, jer mi je Real uz Juve uvijek bio najomrazeniji tim na svijetu, ah da zaboravio sam i Inter al oni su trenutno jadni pa ih se tesko sjetit Tonguep Pored toga, Bayern stvarno ima dobru ekipu i po meni ako bi osvojili LP bilo bi sasvim zasluzeno...
Reply