Milanezi s Balkana
Montolivo je ok igrač ali nista posebno, dok kazu neki da je taj Acerbi, stoepr Chieva vrlo, vrlo dobar i perspektivan igrač! I da bi mogao biti igračina kod nas. Nadajmo se.

Ugl., slazem se da se financijski nama ne piše dobro, jer Milan nema novca za ulaganje. Juve prakticki baca novac na igrače a za ljeto ce ulagati jos jer je Agnielli odobrio itd. Tj. FIAT.

Fininvest je pokrio 67mln minusa a Galliani ce smanjiti plaće za više od 40-ak mln. Produženje ce dobiti NEsta-Rino-Ambro a svi ostali idu ća: Flamini, Seedorf, Zambro, Yepes, Roma, Pippo, posudbe Merkel, Strasser itd.

To je dobar izbor jer neki igrači kao Rino i Ambro su vazni za Milanello i svlačionicu, ali na njih se ozbiljno vise ne moze racunati. A Emanuelson bih prodao evo ovo popodne!

Dobit cemo i novac od Taiwa, Oliveire, Borriella itd. Robinho bi mogao otici. Tako da bi Galliani mogao imati novca, kako svi ocakuju, za beka, veznog i napadača.

NEka budu pametni pa neka uzmu Gansa za Robinha, Kolarova koji odlazi i jos jednog zadnjeg veznog. I dobro.

Ajmo danas! 3 boda pa držimo fige navečer!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Definitivno mi je Allegri isključivi krivac ako ne uzmemo scudetto,taman sam ga počeo hvalit i čovjek povezao 4-5 tekmi kako treba i vodio ekipu i sve,a sad zadnje 3-4 opet sere sa Seedorfom i Robinhom,pa sve kredite su ispacali ta dva idiota i opet su u 1. sastavu.Ja ne vjerujem u ovo ,majke mi
Reply
jednostavno....imamo kretena na klupi....kako ste me pljuvali kad sam ovo rekao prije mjesec dana......eto vam sad
Reply
Katastrofa...Nijedan igrac Milan nije zasluzio da ga spomenem...Uzas....
Rossonero Per Sempre...
Reply
zlatan vec mjesec dana skroz van forme....abate ne zna potkopat jebenu loptu....do gola je cak to izgledalo na nesto....ali nakon primljenog gola......katastrofa
Reply
Ma sve je nama problem, odbrana ne bi mogla dvije kornjace stic...Ibrahimovic se seta po terenu i 3 lopte mu prolaze ispod noge. Sta su oni mislili samo izac na teren i eto 3 boda. Ma mislim da se danas definitivno oprastamo od titule. Jbte, kad vidim kolko oni smradovi iz Torina ginu na terenu i onda to uporedim sa ovim hodanjem Seedorfa, Ibrahimovica i jos nekih, pa ljudi su zasluzili da budu prvi.
Reply
zalosno za momaka kao straser merkel el sharafi :/ koliko su igraci samo propali poradi taj jebeni seedorf to e strasno
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
nes ti bit trener ekipi koja ima zlatana u formi....aj faco...sad da te vidimo sta znas....zna allegri kurac.....
Reply
sharafi ponovo nie ni na klupi jadno , ajde da se molimo u cudo na leto van alegri in don fabio
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Seedorf jebem li ti mater bahatu i bezobraznu,on nadrkan izlazi van jer ga se mijenja i ne pozdravlja nikog,ni trenera,ni suigrače ni navijače,smeće jedno najobičnije,trunke poštovanja nema,govno odvratno od čovjeka
Reply