Milanezi s Balkana
(04-07-2012, 12:01 PM)ensar7 Wrote: cuj, kako ce zamjenit Seedorf, ambro, gattuso, bommel i zambro? pa fino, ko i svake godine. vidjet da nema mozda koji tim da ih hoce, a nece ih niko. pa posto ih ne mogu prodat, a ovi ne zele prekinut, zato ce im kao i svake godine produzit ugovor kao izgovor: to su sampioni i mozda nam zatrebaju.
Jedino je Nesta covjek, i zato i jest moj avatar, pa im fino rekao da nema produzavanja, vec prekida karieru. Dosta mu je vise, ima mladi igraca koji zele igrat i njegovo vrijeme je gotovo. jedino Seedorf jos misli da on moze da igra svi 30 tekmi u sezoni i da se ganja sa malcima. e zalosti... sad shvati slowdorfe da kod mene nikad neces ostat u pamcenju... jer si djubre koje je zeljno para

nemoj se razocarati, ne samo ti već i drugi na forumu ako Nesta na kraju sezone ode u Juventus..nakon Pirla ja pušem sada na svaku spekulaciju oko takvih stvari,iako Pirlo ima facu đubreta i od njega sam očekivao svašta od Neste to ne očekujem ali si pripremam dušu na bol ako se taj transfer dogodi Confused

Pazi nije nemoguće, Nesta je Bog u obrani,ali naša uprava se ne zna ponašati prema legendama (Maldini, Rivera) pa ono...nemoj se iznenaditi ako do toga dođe...
Inače čitao sam negdje na milannews da će svi ti stariji Ambrosini,Gattuso, Seedorf, vjerojatno Van Bommel (želi se umiroviti u Nizozemskoj) dobiti šut kartu, Pato će vjerojatno na posudbu da dobije samopouzdanje i da vide kako će funkcionirati nakon 182920. ozljede u zadnje dvije godine što je prihvatljiv potez jer Milan će osloboditi jedno mjesto u sastavu za spremnijeg i motiviranijeg igrača, a opet ako brazilska prijevara kojim slučajem proigra i natjera me da si opet pljunem u usta, bit će ga lako vratiti nazad u sastav...

Ako se ne varam Galliani je pravu revoluciju i najavio za 2012. godinu još prije par godina...dakle neke stvari bi zaista mogle biti riješene...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(04-07-2012, 12:26 PM)dejo Wrote:
(04-07-2012, 12:01 PM)ensar7 Wrote: cuj, kako ce zamjenit Seedorf, ambro, gattuso, bommel i zambro? pa fino, ko i svake godine. vidjet da nema mozda koji tim da ih hoce, a nece ih niko. pa posto ih ne mogu prodat, a ovi ne zele prekinut, zato ce im kao i svake godine produzit ugovor kao izgovor: to su sampioni i mozda nam zatrebaju.
Jedino je Nesta covjek, i zato i jest moj avatar, pa im fino rekao da nema produzavanja, vec prekida karieru. Dosta mu je vise, ima mladi igraca koji zele igrat i njegovo vrijeme je gotovo. jedino Seedorf jos misli da on moze da igra svi 30 tekmi u sezoni i da se ganja sa malcima. e zalosti... sad shvati slowdorfe da kod mene nikad neces ostat u pamcenju... jer si djubre koje je zeljno para

nemoj se razocarati, ne samo ti već i drugi na forumu ako Nesta na kraju sezone ode u Juventus..nakon Pirla ja pušem sada na svaku spekulaciju oko takvih stvari,iako Pirlo ima facu đubreta i od njega sam očekivao svašta od Neste to ne očekujem ali si pripremam dušu na bol ako se taj transfer dogodi Confused

Pazi nije nemoguće, Nesta je Bog u obrani,ali naša uprava se ne zna ponašati prema legendama (Maldini, Rivera) pa ono...nemoj se iznenaditi ako do toga dođe...

ne znam, nekako mi ne prilici njemu. On kad je odustao od repke, znas da su pokusavali ga vratit, i on ih je redom odbijao i rekao moja odluka je pala. Imate mlade Italiane da igraju i da ih obucavate, sta ste zapeli za mene. Taj covjek ima obraz da shvati kad mu je vrijeme. Kao i IBra koji je rekao da igra do 34 i kraj. Pa po Bogu covjece, ne mozes ti sa 35 godina biti isti kao onaj mladi napadac od 21 zeljan uspijeha i borbe. Zato i dalje vjerujem da ce zavrsit kod nas. A Seedorf i Ambro nek rade sta hoce, samo mi je Ringhio bitan nek napusti fudbal kod nas. Nek bude trener, ipak je on Ringhio koji je doveo mladog CR7 da place na San Siru hehe Smile
al opet kazem, sumnjam da ce i jedan od njih otic. Opet cemo im produzit ugovore. Al haj da vidim tu najavljenu revoluciju od Berlusconia. Jer navodno uzimamo Montolivo, Van Persie, Eriksen, i jos nekog napdaca. Rekao je da pare nisu problem (joj odma mi pade na pamet Nele iz TLN: pare nisu problem, para nema hahaha). Al ovo je sve rekla-kazala, znaci sacekat cu pocetak augusta da vidim sta kontaju za slijedecu sezonu. Za sad daj samo da odbranimo titulu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Seedorf jesti imao par losih trenutaka kod nas i malo je predugo ostao ali ja nikad necu zaboraviti ono sto je on pruzio nasem klubu. On za mene ima visoko mjesto medju veznim igracima ikada. Njegovo gradjenje i mirnocu nije nitko na svijetu imao.

No dobro, okrenimo se mi danasnjoj utakmici. Ja ne znam za vas ali mene hvata neka trema pred utakmicu, vise nego pred susret s Barcelonom sto je za moje pojmove nezamislivo. Ovo moramo dobiti, moramo uzeti tri boda i mirno ici dalje. Fiorentina je losija nego proslih godina ali nema potcjenjivanja. Kao navijac ovog kluba osjecam da ce se momci danas iskaliti na njima zbog ispadanja iz Lige prvaka. Ali potpisao bi odmah i 1-0 za nas.
Reply
pa toooo mister alegri ubacuje Maxi u napad sa ibra idemo ih pojesti Sagrin
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Ensar, Montolivo je već naš igrač...piše na Milannews otprilike ovako "giocatore non potra scendere in campo per giocare contro la sua prossima squadra"
Memo i za mene je Seedorf jedan od najdražih igrača koji je igrao za Milan, ali vrijeme mu je odavno prošlo i šteta što on to ne shvaća...ipak poštujem sve što je dao klubu...osobito ću se sjećati njegovog topa Printeru za preokret sa 0-2 na 3-2
Maxi će pojest Fiorentinu danas!!!!

FORZA MILAN!!!!
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Lopez naprijed! Zasluzio je priliku, bez obzira sto napravi danas.

Ne znam ja da je Berlu bas rekao kako novac nije problem?? Ha?

Mislim da cemo uzeti Teveza, Montoliva i jednog beka a ostalo ce bit skart igrači kao i uvijek. I onda ce pricati kako imamo ekipu za LP, a nemamo.

Ali ako stvarno otjeraju sve te igrače: Ambro, Rino, Seedorf, Bommel, Flamini - to je ipak 5 igrača. Pa onda netko mora i doci! A to ce biti Lampard! Sagrin
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Toooooooooooo!
Reply
Nidje vezze sa penalom ...al eto 1:0...lose igraju...preumorni su ...a Muntari i Urby su losi...vezni red citav lose radi ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(04-07-2012, 02:36 PM)Maji_TZ Wrote: Nidje vezze sa penalom ...al eto 1:0...lose igraju...preumorni su ...a Muntari i Urby su losi...vezni red citav lose radi ...

povuko ga za dres 6 metara od gola...cisti penal
Reply
(04-07-2012, 02:38 PM)kalla1899 Wrote:
(04-07-2012, 02:36 PM)Maji_TZ Wrote: Nidje vezze sa penalom ...al eto 1:0...lose igraju...preumorni su ...a Muntari i Urby su losi...vezni red citav lose radi ...

povuko ga za dres 6 metara od gola...cisti penal

Ja fkt nisam vidio povlacenje na usporenom snimku...iz ponovljenog ugla vidilo se da je Max njega gurao ne znam fkt, volio bi jos da pogledam to povlacenje ....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply