Milanezi s Balkana
interesira me kako to da je mexes onako lako pretrčan od strane del piera?je bio možda prekršaj?mexes ne pada tako lako pogotovo ne u toj situaciji...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Da ,ja sam pokusavao vidjet to ,ali iz svih ponovljenih snimaka nigdje se ne vidi taj dio gdje su oni bili u kontaktu,smrdi jako na faul u toj situaciji,jedino ako s Mexes nije poskliznuo budući da su jučer svi padali zbog lošeg terena pa je i to moguće,a nekako želim i dalje vjerovat da je Del Piero jedan od posljednjih romantika nogometa
Reply
ima jedna slika na fb ali ni se gleda jasno svi kameri nisu obratili paznju na to.
vratili su nam se par igraca nesta prince merkel, bomel . u subota sa roma ne treba da se pusti prince da igra nek ga puste da podere barsu , nesta moze da odmori silvu ili za njega nema predaha, maxsi mora da igra i zasluzio to on tie nalik ibra ali e 10 puta pobrzi i ne komlicira strvari, aqvilani mora da igra i sa roma malo da podigne formu.

jucer navodno braida bio na veceru sa aget Ederson mislim iz liona brazilac sloban na leto.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Ederson je smjesan igrac...Nidze veze,nema mjesta ni u Lionu a kamoli u Milanu..To ce bit jos jedan potez ala Doraso ili Vogel itd...
Rossonero Per Sempre...
Reply
(03-21-2012, 05:49 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Ederson je smjesan igrac...Nidze veze,nema mjesta ni u Lionu a kamoli u Milanu..To ce bit jos jedan potez ala Doraso ili Vogel itd...

ako je besplatan...valja probat....boateng je bio otpadak portsmoutha, a vidi ga sad....
Reply
Del Piero je držao za ruku Mexesa, ja sam to skuzio odmah... Neka im nije vazno sad.
Mexes je ionako preglup da shvati što mu sve Del Piero može napraviti u 5 sekundi.

Aquilani je u ocajnom stanju, a ti naši bekovi su već stara priča. Abate ne igra protiv Barce, i iskreno ja ne vidim način na koji cemo mi odigrati kad su nama bekovi Mesbah i Antonini... Jedino ako Zambrotta ima u nogama 60-70 min pa da malo zakrpa desnu stranu.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Ne znam jeste li primijetili, ali Antonini ima pravo ubojite centaršuteve Big Grin
Reply
(03-21-2012, 07:01 PM)MIRZA Wrote: Ne znam jeste li primijetili, ali Antonini ima pravo ubojite centaršuteve Big Grin

Pa dobro je cantrirao da. Jer ANTONINI JE DEŠNJAK. Samo sto malo ljudi to zna. Kud je sav trapav i ima taj kokoš-stil, tu jos i igra na lijevoj strani...

Sve sto pocne to i zavrsava, to je zakon kosmosa. Tako ce valjda zavrsiti i to da imamo tako ocajne bekove Big Grin Big Grin Sagrin

Kazu da je igrač kojega Allegri želi Asamoah iz Udinesea. Taj tip ima 21 god (!!!). Slažem se s tom investicijom 150%. Ima potencijala da bude prava igračina u sredini.

Što se tiče Rome izgleda da ce protiv nas krenuti sa 3 špice: Totti, Borini i Osvaldo. Ako nam stoperi odigraju dobro razvalit cemo ih jer cemo ih pojesti u sredini. Kada igra Robinho mi praktički igramo 4-3-2-1. Kazu da bi De Rossi mozda mogao igrati stopera čak itd. Najvažniji je scudetto, i da se nagodinu još pojačamo i krenemo po drugu zvijezdu! jedino je to bitno sada.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
A.C. Milan announced that Alexandre Pato, engaged these days in Milanello in its athletic program, will travel next Monday in Atlanta, Georgia, in the South East of the United States, with the assistance of Jean Pierre Meersseman and Athletic Trainer Bruno Dominici. Pato is likely to medical examinations and checkups with professor Frederick Carrick at the Life University of Marietta ".

pa fala bogu sta su cekali do sada :/

svi koi im istice ugovor su nasa meta. pa daj ugurajte te mlade igrace ovi 3 4 godi smo frlili nad 20 mil u te mlade pogone.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(03-21-2012, 10:06 PM)mrki Wrote:
(03-21-2012, 07:01 PM)MIRZA Wrote: Ne znam jeste li primijetili, ali Antonini ima pravo ubojite centaršuteve Big Grin

Pa dobro je cantrirao da. Jer ANTONINI JE DEŠNJAK. Samo sto malo ljudi to zna. Kud je sav trapav i ima taj kokoš-stil, tu jos i igra na lijevoj strani...

Sve sto pocne to i zavrsava, to je zakon kosmosa. Tako ce valjda zavrsiti i to da imamo tako ocajne bekove Big Grin Big Grin Sagrin

Kazu da je igrač kojega Allegri želi Asamoah iz Udinesea. Taj tip ima 21 god (!!!). Slažem se s tom investicijom 150%. Ima potencijala da bude prava igračina u sredini.

Što se tiče Rome izgleda da ce protiv nas krenuti sa 3 špice: Totti, Borini i Osvaldo. Ako nam stoperi odigraju dobro razvalit cemo ih jer cemo ih pojesti u sredini. Kada igra Robinho mi praktički igramo 4-3-2-1. Kazu da bi De Rossi mozda mogao igrati stopera čak itd. Najvažniji je scudetto, i da se nagodinu još pojačamo i krenemo po drugu zvijezdu! jedino je to bitno sada.

E slažem se..mene je taj igrač impresionirao ne samo ove sezone već i prošle, fizički jak, čvrst je na lopti i ako se ne varam ima veoma jak šut...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply