03-14-2011, 01:27 AM
svasta..Opet isto sve...
|
Milanezi s Balkana
|
|
03-14-2011, 01:27 AM
svasta..Opet isto sve...
03-14-2011, 02:21 AM
(03-14-2011, 01:16 AM)ensar7 Wrote: ...Ja bi najvise volio da uzmemo i Scudetto i Coppu, jer nam je to moranje. A mislim da je i onaj degenerik na klupi skonto da su odbrojani dani. ... polako, bez tenzija. po cemu je on tebi sad degenerik? da li se događa nesto sto nismo ocekivali? Milan je prvi u serie a 5 bodova ispred intera, u polufinalu je kupa, i ispao iz LP. ako bas hoces, ovog 'degenerika' nije razbio nitko sa 4-0 (citaj inter, man utd) tako da mi na forumu mozemo malo smirenije razgovarati. Milanu fale kreativni veznjaci da bi lakse zabijao golove, i kad nam napadaci nisu u pravoj formi normalno da nam je tesko postizati prvi gol. ovo sto se danas Bariju dogodilo cista je sreca, pa cekaj malo, kako komentiras da u zadnje cetri utakmice nasi suparnici imaju po jedan ili nula udaraca prema golu? Igraju dobro, ali fali te kreativnosti i mirnoće u završnici, a to ce se uvjeren sam popravit kada se vrati pirlo i prorade zlatan i pato. Ne igra ni inter bog zna kako, i oni se muce, i ja se njih ne bojim jer mislim da iako imamo po meni ukupno slabiju ekipu od njih, da imamo puno boljeg trenera, pa se ne bojim za scudetto ![]() i molio bi vas da ne panicarite, nece bit lako, nije ni mourinhu bilo lako prosle godine jer je do 4 mjeseca razlika bila par bodova, pa smo vidjeli sta je na kraju bilo...
03-14-2011, 02:35 AM
treba biti objektivan kako smo mi u ovom kolu napravili veliki kiks ali da moramo biti zadovoljni i s tim bodom.i naravno kiksom intera.5 bodova je fina prednost i dalje drzimo sve u rukama moze se lakse disat.kiks protiv palerma bi vec bio dosta los jer onda bi imali samo jedan cilj:ne izgubiti u derbiju i ocuvati tu prednost od par bodova.i jos da kazem.trenutno se ne bojim intera ni priblizno koliko udinesea.strasno je kako ta ekipa hara ligom u zadnje vrijeme.hvala bogu sto im je nedavno brescia uzela bodove u udinama jer inace bi bilo gusto.i jos im zadnje kolo dolazimo.kad postanemo prvaci mozemo veliko hvala reci ekipi brescie koja je zeznula i inter i udinese.evo ja cu vec reci.HVALA BRESCIA!!!
03-14-2011, 10:10 AM
Udinese se ce ispucat do zadnjeg kola kada mi tamo gostujemo tako da to nece biti problem.
Iako ja ovo protiv baria smatram debaklom,ne treba vec sad povlaciti crtu za sezonu. Treba pricekati jos dva kola,palermo i inter. Ukoliko razlika ostane 5 bodova, scudetto je najvjerojatnije nas. Ukoliko se razlika smanji, scudetto najvjerojatnije nije nas
03-14-2011, 11:19 AM
I dalje je +5 za nas, i mi smo kiks i oni su kiks, dakle bodovno gledajući sve je isto. Biće teže bez Ibre, on je čak i onako "umoran" u poslednjih par tekmi bio jedan od naših glavnih igrača. Možda su sledeće dve tekme odlučujuće, možda ne, ko što kažete do kraja sve su finala, ali smo podsećam pre ove utakmice Napoliju i Juveu dali 2-3 poluprilike da naprave, pobedili obe ekipe i prve razbili 3:0. Dakle, mi smo i dalje isti Milan, ovo je bio ko što reče geoff debakl, imamo teži raspored od Intera ali možemo verujem to progurati.
03-14-2011, 11:20 AM
Allegri nije degenerik,i dobro kaže curki da Milan pod ovim trenerom nije bio pregažen ni od koga...
Što se tiče našeg okretanja činjenica mislim da si se zabunio jer ovdje nitko ne okreće činjenice:porazi protiv Juventusa i Rome bili su nezasluženi,Milan je bio uvjerljivo bolji ali nije pobijedio jer ne pobjeđuje uvijek bolji.Da je tako Liverpool nikad ne bi uzeo Ligu prvaka 2005....u sportu uvijek ima i malo sreće,a naročito u nogometu. Palermo je u lošoj seriji i nadam se da će tako nastaviti.Tradicionalno su neugodan protivnik i ovo je naša šansa da ih napokon dobijemo... Ali imam jedno pitanje za tebe Ensar.Da Allegri dobije otkaz koga bi stavio za trenera?Ali uzmi u obzir najrealniju opciju jer Spalletti neće iz Zenita dok ga plaća Gazprom...prije sezone je stručnjak iz Subotice forsirao Del Nerija prije Allegrija?Je li Allegri pokazao da je bolji izbor...mislim da itekako je.... MILANO SIAMO NOI!!!!
03-14-2011, 11:41 AM
Milan je pod ovim trenerom pregazen od reala iako to rezultat nije pokazao. U serie a nas ove sezone nitko nije nadigrao.
03-14-2011, 01:59 PM
(03-14-2011, 11:20 AM)dejo Wrote: Ali imam jedno pitanje za tebe Ensar.Da Allegri dobije otkaz koga bi stavio za trenera?Ali uzmi u obzir najrealniju opciju jer Spalletti neće iz Zenita dok ga plaća Gazprom...prije sezone je stručnjak iz Subotice forsirao Del Nerija prije Allegrija?Je li Allegri pokazao da je bolji izbor...mislim da itekako je.... Nemam nikog. Kakav Spaletti, i njemu bi trebalo vremena da se navikne. Ne znam trenutno ni jednog ko bi mogao nesto oa da napravi. Sa Allegrijem mozemo radit, al sljedeve godine zaboravi na Ch. Ligu. Volio bi Mourinha, jer zna svoj posao i potpuno mu se preda. On je strasan trener i sa njim bi slijedece godine mogli i uzet Ch. Ligu. Van Gaala bi volio jer bi ratjerao istog trenutka sve ove penzinere, i Merkel, Strasser, Verdi i Albertrazzi bi bili standardni igraci prve 11storke. Taj covjek zna svoj posao, priznajem da nekad grijesi, ali je velemajstor svog zanata. Ali ova dvoica zele potpunu slobodu, i poznati su po tome da su u stanju svadjati se sa direktorima kluba, jer ne dozvoljavaju nikom da im pravi sastav. Al to kod nas ne ide. Ako zelis dugo sjedit na klupi Milana, moras se uvuc u guzicu Silviu i Gallianiu, slusat ih i tako donijet rezultate. To Van Gaal mrzi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(03-14-2011, 02:35 AM)MEMO Wrote: ...kad postanemo prvaci mozemo veliko hvala reci ekipi brescie koja je zeznula i inter i udinese.evo ja cu vec reci.HVALA BRESCIA!!!Pusti zahvaljivanje jos, kad ih mi dobijemo za par kola onda zahvaljuj ....Real nas je zgazio u madridu, to je istina, al vidi se pomak da je od tada allegri puno naucio i sad je momcad puno balansiranija i bolje izgleda na terenu... Svako ima svoje misljenje, a moje je i dalje da je Allegri bolji i od Lea i od Del Nerija... Po meni mi imamo daleko bolju ekipu od Juve, ali i globalno gledajuci slabiju od Intera... Leo je izgubio od Intera na pocetku 4-0, i malo se toga promijenilo kad je dobio cetri komada od man utd. Znaci, bilokoji takticki dobar trener nas je ubio dok je leo vodio milan, sto se sada ne moze reci. Jedna stvar koja nema veze konkretno s Milanom: pretpostavljam da ste gledali Inter-Bayern prije dva tjedna. Kako vi komentirate daInter kod kuce igra prakticki na kontru sa ovom trkackom sredinom koju ima (cambiasso, zanetti, stankovic, motta)? S druge strane, on na Robbena stavi Chivua umjesto Zanettija kod kojeg Robben zadnjih 10ak min nijemgw maknit... I ako imate negdi sazetke utakmice, obratite pozornost na pozicioniranje stopera u toj utakmici, to je katastrofa :/ Ocu reci da je Leonardo vjerojatno odlican motivator i skaut, ali u svojim zamislima malo vremena radi na defanzivnoj fazi. Iskreno bi volio da inter prodje, ali sumnjam.
03-14-2011, 03:19 PM
Merkel je dokazao juce da je daleko od igraca koji je spreman za prvi tim..Emanuelson je u uzasnoj formi,ali je ipak miljama daleko ispred,vidjelo se to juce kada je usao...Antonini je bio uzasam nekih 70 min..onda odjednom poludio,kao da je drogiran,odigrao je 20-tak minuta fenomenalno,a Abate je opet pokazao da imamo dobrog beka za buducnost,mozda medzu 3 u seriji A...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|