Uh, dobro je, to sam i mislio, nego me uplašio ovaj Rosonero...
Biće super izvučemo li ovde bod.
CASSSANNOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MILANO SIAMO NOI!!!!
jeste vidjeli sta znaci jednom krenuti pravolinijski po boku i probiti stranu i nabaciti?to je zakon u nogometu.hvala ti antonini.jos ne vjerujem sta si napravio.
03-13-2011, 02:24 PM
(This post was last modified: 03-13-2011, 02:26 PM by kalla1899.)
cestitam interu naslov prvaka....jadnije od ovog ne moze bit.....sjebali mi cijeli vikend sad...jos ih padnem na kladionici i to zadnji par.....
ovo sto pato igra to nema veze sa nogometom.......nekome ga treba utrpat za nesto love dok se jos moze nesto dobit za njega.....dok i ostali klubovi ne shvate da je truba od igraca.....
Nikad nisam koristio ovu rijec na forumu , ali sad moram , prejaka potreba " JEBEM TI PATO MATER " !!
ABATE !!!!!!!!!!!!!!
Semper fidelis !
!!!!!!!!!!!!!!!! FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MA Ibra ce dobit 3 tekme zabrane. Razlog je Eto i Lavezzi. Obojica su kaznjeni tako. Eto, htio je odmor, sad se moze odmarat...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
03-13-2011, 02:29 PM
(This post was last modified: 03-13-2011, 02:32 PM by Rosson3r.)
Nemogu da vjerujem utakmica koju smo trebali rutinski dobit i pobjec Interu na 7 bodova, ovako pojedemo govno sljedece kolo Palermo u gostima tu su nam sanse za pobjedu ravne 0...i onda inter, sto se Ibrahimovica tice mogu reci da smo puno bolje i brze poceli igrat kad je on izasao, sudije ponistili cist gol ibrahimovicu ramenom je ustopao loptu, a mogli su i na patu svirat penal mirne duse, par puta su prekinuli akciju zbog navodnog ofsajda kojeg nije bilo s glave...ova sedmica nam je nocna mora..
Sto se Ibrahimovica tice ne zelim komentarisat vidi se da je premoren , a zalio se na umor prije 2 mjeseca otad do danas sve je utakmice igrao, i da nije njega nebi ni bili ovdije gdje smo..