Milanezi s Balkana
(03-04-2012, 06:56 PM)DUCO Wrote: naravno da alegri nema uvid u sastavjanje ekipi to rade isklucivo galijani braida i berlu. alefri e zelio montolivo ovi mu donesli muntari isto tako e zelio lazzari ali zavrsio u firenzi. Leo e nesto kao zelio on sam da sastavja tim ali ovi nisu slusali

Allegri je tražio Muntarija i dobio ga je, tražio je Montoliva i on dolazi na ljeto...
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Squad for Tuesday’s match: Abbiati, Amelia, Roma; Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Aquilani, Calvano, Emanuelson, Innocenti, Nocerino, Van Bommel; El Shaarawy, Ganz, Ibrahimovic, Robinho.

Vezni red i vise nego prepolovljen...sva sreca pa je 4-0...sutra treba ih napasti sa Ibrom Binhom i Pharaonom....odma od pocetka...
Vjerovatni sastav...Abbiati,Abate,Mexes,Silva,Mesbah,Bommel,Nocerino,Emanuelson,Robinho,El Shaarawy...
Moguce da ce Mesbah u vezni red ici a Antonini ili Zambrotta na LB....zavisi gdje ce i dali ce Urby igrati....

Sto se tice Lige...konacno da svi vide, da je sve bilo velka laz one subote na San Siru...Milan razbija tabu u Palermu, Juve se muci protiv Chieva i daje gol iz offside...U srijedu igraju protiv Bologne bez Barzaglia i Chellinia i vrlo lako je moguce da ce doziviti prvi poraz...
Meni je zao sto nismo nabili Palerma za sva vremena u sub radi Zamparinia i njegovih izjava...
Sto se tice povreda...Boateng ce se vratit za 14 dana,Nesta je i dalje out i to ne valja jer Yepes nije dovoljno oporavljen...Pato je definitivno izvan sastava cak ni Max ne zna kad ce se vratiti...Cassano je poceo rad s loptom...Flamini i Maxi ce biti u sastavu za ned protiv Leccea...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Meni je uvijek super sastav ako nema Bonere,Antoninija i Seedorfa,svi drugi su mi prihvatljivi i mogu uvijek pokrpat rupe ;-)
Reply
(03-05-2012, 02:11 PM)Maji_TZ Wrote: Squad for Tuesday’s match: Abbiati, Amelia, Roma; Abate, Antonini, Bonera, Mesbah, Mexes, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes; Aquilani, Calvano, Emanuelson, Innocenti, Nocerino, Van Bommel; El Shaarawy, Ganz, Ibrahimovic, Robinho.

Vezni red i vise nego prepolovljen...sva sreca pa je 4-0...sutra treba ih napasti sa Ibrom Binhom i Pharaonom....odma od pocetka...
Vjerovatni sastav...Abbiati,Abate,Mexes,Silva,Mesbah,Bommel,Nocerino,Emanuelson,Robinho,El Shaarawy...
Moguce da ce Mesbah u vezni red ici a Antonini ili Zambrotta na LB....zavisi gdje ce i dali ce Urby igrati....

Sto se tice Lige...konacno da svi vide, da je sve bilo velka laz one subote na San Siru...Milan razbija tabu u Palermu, Juve se muci protiv Chieva i daje gol iz offside...U srijedu igraju protiv Bologne bez Barzaglia i Chellinia i vrlo lako je moguce da ce doziviti prvi poraz...
Meni je zao sto nismo nabili Palerma za sva vremena u sub radi Zamparinia i njegovih izjava...
Sto se tice povreda...Boateng ce se vratit za 14 dana,Nesta je i dalje out i to ne valja jer Yepes nije dovoljno oporavljen...Pato je definitivno izvan sastava cak ni Max ne zna kad ce se vratiti...Cassano je poceo rad s loptom...Flamini i Maxi ce biti u sastavu za ned protiv Leccea...

Prijatelju nedsotaje ti 11-ti igrač u sastavu ja mislim Antonini na beka dok će Mesbah na LM, Ibra kreće 99%.. Opcije za zamjenu Aguilani, Urby... Moramo im dati gol i to je to.. Ja imam nekako cudan predosjećaj koliko nam samo igrača nedostaje..

Reply
moze da igramo klasicnu 4 4 2 da dobro pokriemo bokove i brzu transformaciju u napad
abiati bonera mexses silva antonini
abate noce bomel alzirac
binho-------ibra
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Galijani je optimista kada je u pitanju odbrana skudeta.

"Prekretnica ova sezone bio je naš trijumf u Udinama. Ne pamtim trenutak da sam video toliko radost naših igrača kao na "Friuliju". Taj momenat bi mogao da bude presudan." zaklučio je Galijani.
Reply
Nakon 4-0 protiv Deportiva prije par godina i onog finala sa L'poolom, nemogu opušteno ući u gledanje ovih tekmi (iako sam više nego siguran u prolaz sutra).

Kako vidim i Arsenal ima problema sa povredama

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/.../120305146
Reply
Quote:Nakon 4-0 protiv Deportiva prije par godina i onog finala sa L'poolom, nemogu opušteno ući u gledanje ovih tekmi (iako sam više nego siguran u prolaz sutra).
baš to, i mene je malo strah iako sumnjam da će se ponoviti ali svejedno, ja bi da se branimo u 1. dijelu a da napadnemo u 2. dijelu ali to je samo moje mišljenje, nadam se da će trener donijeti ispravnu odluku Wink
Reply
Benfica - Zenit je otvoren mec i jako zanimljiv sto se tice prolaza i sve ja to shvacam, ali kad u isto vrijeme imas klasik Lige prvaka Arsenal - Milan i ne prenosis to bez obzira na to sto je rezultat neizvjestan, e onda stvarno u pm i sve. Pa kog zanima kako ce one dvije drugorazredne ekipe igrati, zar nije logicnije gledati Arsenal koji ce svim silama napasti i mozda zabiti koji gol i tog probudjenog lava i megagiganta Milana koji ce isto zabiti koji gol. Popisam sve sportske urednike i na Novoj i na Bosanskoj televiziji. Uglavnom, sutra niko ne prenosi nasu utakmicu a da ja mogu uhvatiti signal. A prijenos na internetu mi nije neka opcija, steka mi net. Mislim da cu se sutra navecer isljuciti iz svijeta i pogledati snimku iza 23h.
Reply
(03-05-2012, 09:48 PM)MEMO Wrote: Benfica - Zenit je otvoren mec i jako zanimljiv sto se tice prolaza i sve ja to shvacam, ali kad u isto vrijeme imas klasik Lige prvaka Arsenal - Milan i ne prenosis to bez obzira na to sto je rezultat neizvjestan, e onda stvarno u pm i sve. Pa kog zanima kako ce one dvije drugorazredne ekipe igrati, zar nije logicnije gledati Arsenal koji ce svim silama napasti i mozda zabiti koji gol i tog probudjenog lava i megagiganta Milana koji ce isto zabiti koji gol. Popisam sve sportske urednike i na Novoj i na Bosanskoj televiziji. Uglavnom, sutra niko ne prenosi nasu utakmicu a da ja mogu uhvatiti signal. A prijenos na internetu mi nije neka opcija, steka mi net. Mislim da cu se sutra navecer isljuciti iz svijeta i pogledati snimku iza 23h.

Pokusaj sa intslacijom sopcasta, jako prihvatljiva opcija iako imas sporiji net !! Slika je vrlo dobra tako da sve skuša može proći.. Smile)

Reply