Samo neka nam se sto prije oporave Nesta, BOATENG, Aquilani, Flamini i Rino i da nam se nitko više ne ozljeđuje... Tako da sljedeće 2 ligaške utakmice odradimo sa 6 bodova i izbacimo Arsenal normalno...
Juve X, i da je sve bilo normalno bili bi na +6 sada! I to su zabili iz opsajda!
Lecce i Parma 6 bodova, i bez ozljeda. A Juve neka dobije 3 za redom ako moze... A onda finiš sezone i to je to. Imamo sve derbije kod kuce!
Ibra nije normalan...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
Za samo 14 minuta het-trik Ibrahimovica.
Per aspera ad astra!
naravno da alegri nema uvid u sastavjanje ekipi to rade isklucivo galijani braida i berlu. alefri e zelio montolivo ovi mu donesli muntari isto tako e zelio lazzari ali zavrsio u firenzi. Leo e nesto kao zelio on sam da sastavja tim ali ovi nisu slusali
03-04-2012, 07:17 PM
(This post was last modified: 03-04-2012, 07:19 PM by Red and black fan.)
Haha, tek sad došao kući i vidim Juve nerešeno! I to opet na kvarno, gol iz ofsajda... Al šta ćeš. Mi igramo našu igru i pokazujemo da smo najbolji iz utakmice u utakmicu, sa pola tima odsutnog, šta će biti kada budemo kompletni. Imamo i lakši raspored, sad smo i u prednosti jer oni moraju dobiti tu utakmicu da imaju bodova ko mi, ma milina. Prvenstvo se kažu dobija na lakim utakmicama, a oni se tu itekako muče i tu će prosuti još bodova...
Svaka čast i Alegriju, jer toliko igrača otkako su došli kod nas pružaju mnogo bolje partije nego u bivšim ekipama, najskoriji primer Muntari, koji se trudi maksimalno i pruža odlične partije. Dosta igrača u top formi i sigurno je i sam veoma zaslužan za to.
Lepa uvertira pred meč sa Arsenalom, sad otići tamo i pokazati opet da smo itekako ozbiljni i da se Milan vraća u vrh.
A Ibra, samo neka tako nastavi i u lš napokon sa nama ostvari odličan rezultat i valjda će se napokon pričati da je jedan od najboljih na svetu, jer to sigurno jeste.
Za LP u utorak na raspolaganju imamo više nego siromašan sastav od veznih igrača na raspolaganju su samo MVB i Nocerino dok postoji mala šansa da Aquilani bude u Londonu,napad također Ibrahimović,Robinho i Šaravi.
Postoje opcije da Mesbah ili Zambrotta zaigraju u veznom redu po meni ce biti vrlo,vrlo napeto..