Milanezi s Balkana
Samo neka nam se sto prije oporave Nesta, BOATENG, Aquilani, Flamini i Rino i da nam se nitko više ne ozljeđuje... Tako da sljedeće 2 ligaške utakmice odradimo sa 6 bodova i izbacimo Arsenal normalno...

Juve X, i da je sve bilo normalno bili bi na +6 sada! I to su zabili iz opsajda!

Lecce i Parma 6 bodova, i bez ozljeda. A Juve neka dobije 3 za redom ako moze... A onda finiš sezone i to je to. Imamo sve derbije kod kuce!

Ibra nije normalan...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Grande Ibra...
Rossonero Per Sempre...
Reply
vidi se da ovoj ekipi fali Pato Big Grin
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ja ne znam koliki je uticaj Alegria na ove transfere (jer vecina vas smatra da jedino Galiani odlucuje o tome) ali moram primjetit da sve i jednog igraca kojeg je Alegri doveo zadnje dvije godine (jer ja mislim ipak da se i njega nesto pita) pokazo se kao veoma koristan, savrseno tacan i odmjeren potez...evo zadnji primjer je ovaj Muntari koji se pojavio od nikuda i dobrim dijeom unaprijedio nasu igru. A da ne spominjem Nocerina i Emanuelsona i ostale... Bravo Alegri. Fino je biti navijac Milana ovih dana, osjeti se ta neka pozitivna atmosfera u timu i sve mi nekako lici na one godine kad smo osvalaji ligu prvaka Smile Nadam se da ce tako i biti na kraju Smile
Reply
Za samo 14 minuta het-trik Ibrahimovica.
Per aspera ad astra!
Reply
(03-04-2012, 04:37 AM)huss Wrote: Ja ne znam koliki je uticaj Alegria na ove transfere (jer vecina vas smatra da jedino Galiani odlucuje o tome) ali moram primjetit da sve i jednog igraca kojeg je Alegri doveo zadnje dvije godine (jer ja mislim ipak da se i njega nesto pita) pokazo se kao veoma koristan, savrseno tacan i odmjeren potez...evo zadnji primjer je ovaj Muntari koji se pojavio od nikuda i dobrim dijeom unaprijedio nasu igru. A da ne spominjem Nocerina i Emanuelsona i ostale... Bravo Alegri. Fino je biti navijac Milana ovih dana, osjeti se ta neka pozitivna atmosfera u timu i sve mi nekako lici na one godine kad smo osvalaji ligu prvaka Smile Nadam se da ce tako i biti na kraju Smile

Naravno da ga se pita,on je taj koji ih zatraži, a na vodstvu kluba je hoće li mu ih odobriti...ma Allegri dobar trener i za sada se vidi da ima i nos za igrače. Kada su dolazili Boateng, Nocerino, Emanuelson pa i Muntari bilo je dosta skeptičnosti kako oni mogu pomoći klubu,ali eto izgleda da mogu nekako pomoći Okmilan

3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Gol Juvea :/

[Image: 427033_359712030727565_141629532535817_1...1076_n.jpg]

Pogledao sam ih i jučer malo i sve me manje strah, muče se s malim ekipama jednostavno im fali klasa poput Ibre da riješi takve utakmice...
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
[Image: gnk.png]
Reply
naravno da alegri nema uvid u sastavjanje ekipi to rade isklucivo galijani braida i berlu. alefri e zelio montolivo ovi mu donesli muntari isto tako e zelio lazzari ali zavrsio u firenzi. Leo e nesto kao zelio on sam da sastavja tim ali ovi nisu slusali
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Haha, tek sad došao kući i vidim Juve nerešeno! I to opet na kvarno, gol iz ofsajda... Al šta ćeš. Mi igramo našu igru i pokazujemo da smo najbolji iz utakmice u utakmicu, sa pola tima odsutnog, šta će biti kada budemo kompletni. Imamo i lakši raspored, sad smo i u prednosti jer oni moraju dobiti tu utakmicu da imaju bodova ko mi, ma milina. Prvenstvo se kažu dobija na lakim utakmicama, a oni se tu itekako muče i tu će prosuti još bodova...
Svaka čast i Alegriju, jer toliko igrača otkako su došli kod nas pružaju mnogo bolje partije nego u bivšim ekipama, najskoriji primer Muntari, koji se trudi maksimalno i pruža odlične partije. Dosta igrača u top formi i sigurno je i sam veoma zaslužan za to.
Lepa uvertira pred meč sa Arsenalom, sad otići tamo i pokazati opet da smo itekako ozbiljni i da se Milan vraća u vrh.
A Ibra, samo neka tako nastavi i u lš napokon sa nama ostvari odličan rezultat i valjda će se napokon pričati da je jedan od najboljih na svetu, jer to sigurno jeste.
Devilcool
Reply
Za LP u utorak na raspolaganju imamo više nego siromašan sastav od veznih igrača na raspolaganju su samo MVB i Nocerino dok postoji mala šansa da Aquilani bude u Londonu,napad također Ibrahimović,Robinho i Šaravi.

Postoje opcije da Mesbah ili Zambrotta zaigraju u veznom redu po meni ce biti vrlo,vrlo napeto..
Reply