Milanezi s Balkana
Da je na početku drugog dati još jedan. Juve je takva ekipa koja će iz ovakve igre (nikakve) dati i daje golove...
Reply
Par zaključaka iz prvog poluvremena:

1. Robinjo igra svoje najbolje poluvrijeme otkad je igrač Milana
2. Pato je gola kara od igrača
3. Emanuelson postaje fin igrač sredine terena
4. Sudije su majmuni potplaćeni
5. Sramota je da se ovakav tim, kakav je Juventus bori za naslov prvaka Italije
Reply
Eto, od mirnih 2:0 koliko je realno trebalo biti, utakmica je još uvijek na zajebanom rezultatu zbog Saše Matića na mjestu pomoćnog suca koji gleda, a ne vidi ili vidi, a ne želi vidjeti. Svejedno.

[Image: 423080_375611675783861_145620508782980_1...8404_n.jpg]
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
[Image: gnk.png]
Reply
Kakva igra, mnogo smo bolji. Nocerino kralj, Muntari takodje, odličan. Još jedan nadam se koji kod nas eskplodira. Mogli smo voditi i više, samo da u drugom igramo ovako. Urbi i Robinjo su svugde i odlični su, odbrana takodje dobra. Pato po starom ali srećom drugi nadoknadjuju to.
Sudija-jebi se. U liniji si i ne vidiš čist gol, a u pm.
Sad treba zabiti odmah i rešiti ovo....
Devilcool
Reply
Uza sve to, znaci, suci nam poniste cisti gol, igramo s igracem manje (Pato Invisible), i mi opet vodimo. GRANDE MILAN! Da, ako mi iz ovog meca ne izadjemo pobjednici mislim da ce eksplodirati Milanello. Ne mrzim nikoga, ali veceras mi se i Juventus i suci zgadili. Ako onaj gol pomocni koji je bio u liniji nije vidio, onda smo mi svi koji smo to vidjeli retardirani.
Reply
Ne sviđa mi se ovo nikako, pletu mrežu oko našeg gola, previše smo se povukli.

I evo dok sma pisao ovo, kakva prilika za juventus :S
Reply
Kakav promasaj Quagliarele. Bravo Abbiati.
Reply
Ne pušim, ali da imam cigare sad bih zapalio.... Pravo su nas stisnuli
Volio bih ponovo vidjeti onaj Matrijev ofsajd
I šta reći....
Reply
Jebem ti Max majku........Povuci se i brani koda imas 9 igraca....I jos umjesto da ubaci Pipa nakon crvenog kartona da se ima lopta ubacit kome on pokazuje da nasi smire loptu..Nabijem ga na kurac i njega i Pata i Barbaru...
Rossonero Per Sempre...
Reply
preocito je da juventus mora biti prvak.....ja sam danas izgubio vjeru u nogomet....mi telci navijamo a sve se dogovara za stolom...
ovo na terenu je samo za javnost sminka....
Reply