Milanezi s Balkana
(02-14-2012, 07:17 PM)Maji_TZ Wrote:
(02-14-2012, 06:32 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Sad mi bolje znamo od Allegria dal je Boateng spreman od početka ili Pato.. Mislim da je ovo smješno, treniraju samo 3 dana, iskreno i ja sam mislio da ih treba odmah u vatru gurnuti ali.... Sjetite se samo Boatenga protiv Juveta kad je također zaigrao u sličnim okolnostima nakon stanke zbog ozljede pa nije ga bilo nigdje.

Meni je samo problem Seedorf ali dobro neka mu 1 poluvrijeme ! Ambrosini svakako prije Emanulesona (iako je Spock po Gazzeti u prvih 11 i kao Zambrotta dalekoo ispred Antoninia.. Na tu stranu će da napda Walcott znači treba nam taktički pametan bek koji se zna postaviti (kad već nemamo brzog beka).

Pa nije valjda Allegri toliki debil da sutra stavlja nespremne igrače, Seedorf i ako bude krenuo svi dobro znamo zašto ide od 1 minute. Meni je smješna Arsenalova odbrana pa kako god, moramo to da iskoristimo!!

Nista ja ne napadam Max-a....samo kazem svoje misljenje za sastav...prvo ne mora biti da ce biti ovaj sastav...
Moje je misljenje da Ambro ne moze odigrati desnog veznog, pogotovo stalno igra srijeda-vikend...moje je misljenje da bi Urby tu bolje odigrao zato sto je trkacki bolji od njega i lako bi se ubacivao u napad jer je upravo kao sto kazes njihova odbrana smijesna...
Sto se tice izbora izmedji Zambrotte ili Antoninia ja sam za Mesbaha...ako vec mora pasti na prvu dvojicu onda je bolje Zambrotta...
I naravno ne treba se kockat, pogotovo ne sa Patom od prve min...sam ja sam misljenja da je mali Shaarawy zasluzio prvu postavu, radije bi Binha vidio na mjestu Seedorfa a malog u napadu sa Ibrom...Jer igramo kuci, svi ocekuju napadacki nogomet, hocemo pobjedu...
Ali Max ide oprezno nece da primi gol sto je ok...ali ja mislim da je nas napad u stanju i daleko jacim odbranama zabiti 2-3 gola...
Dosta stvari sutra ovisi od Ibre...nekako ne igra dobro u velkim tekmama, vise se krije i nije u formi...ali je odmoran mora sutra pokazati da je pravi i u velkim utakmicama konacno...

Dobar clanak...strucnjaci iznose razloge zbog cega se Pato cesto povrjedjuje....zanimljiv podatak da je narastao cak 8 cm od kako je stigao u Milan i ima 9 kila vise...
http://www.goal.com/en/news/1717/editori...htmare-why-

Bihno i Ibra su 99,9% sigurni naprijed.. Dvojbe su lijevi nek, lijevi vezni i trequatrista postoji mogućnost i da sa Boatengom Allgeri krene, bez obzira šta jer ekao danas na presici! Dobar trening Prince je danas imao..

Ambrosini igra zadnje 4 tekme u 15 dana što i nije toliko mnogo sobzirom da je "presjedio" dobar dio sezone, treba nam njegova visina u veznom redu,njegov blok kao i snaga to Emanuleson nema.. Ima bezglavu trku, Ambro je mnogo pmetniji igrač od njega zato ima prednost i mislim da će on biti dobar oslonac u veznom redu, a prijatelju moj znaš itekako da Ambro može biti opcija i prema naprijed pogotovo u skoku.

Ali kad smo kod tog umora mislim da Nesta,??? (lijevi bek),MVB,Ibrahimovic pa i Nocerino i Robinho imaju veliku dozu svježine i sigurno da nam je to dodatni plus pogotovo u ovakvoj tekmi gdje su trka i pokrivanje terena prvo pa onda sve ostalo.
Reply
@ Tiziano... djeimicno se i slazem...al Ambro moze u napadu samo napraviti u skoku prednost trkom nikako sto bas protiv ovakve ekipe Arsenala bar meni i nije nesto.....samo njegovo igranje mi govori da ce Max ici na to da nikako ne primi gol, sto je ok, opet kazem...vjerovatno da kao sto kazes svojom staminom pravi prednost i pomaze Van Bommelu...
Ja mislim da cemo mi na osnovu sporosti Seedorfa i neucinkovitosti Binha, slabo stvarat sanse sa ovakom postavom, ako bude naravno...jer ako Ibra bude morao dolazit opet na centar nema nista od toga onda...a imamo napad,ponavljam,koji moze svakoj odbrani dat 2-3 gola i mislim da treba pokusat to uraditi na San Siru...
Zato mislim da je na Ibri opet mnogo toga, jedino ako Binho konacno odigra utakmicu kako treba pa da to krene...ili Seedorf se konacno smiluje pa pokaze sto ga zovu Profesor
Ja bi licno volio da Boa pocne susret umjesto Seedorfa pa kolko moze...Jer kao sto vidis sve je ako ovaj ili ako onaj nesto odigra...nikako nismo sigurni...

Dobre vijesti su da je danas Aqua trenirao sa ekipom takodjer, Flamini isto...
Milan je zagrijan za mladog stopera Schalkea Benedikt Höwedes kao i za DM Benfice Javiera Garciu...obojica mnogo kostaju ali izgleda da smo bacili na njih oko...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Abbiati
Abate Nesta Silva Zambrotta
Van Bomel
Nocerino Ambrosini
Seedorf
Ibrahimovic Robinho

To je 99% sastav za sutra, sto znaci uzasno spor vezni red i mucenje dok gledamo kako Ambro i Seedorf prenose loptu citavu vjecnost...Tonguep al treba biti pozitivan Smile)
Reply
http://www.skysports.com/tv_show/story/0...37,00.html
(02-14-2012, 09:59 PM)Tiziano Crudelli Wrote:
(02-14-2012, 07:17 PM)Maji_TZ Wrote: Nista ja ne napadam Max-a....samo kazem svoje misljenje za sastav...prvo ne mora biti da ce biti ovaj sastav...
Moje je misljenje da Ambro ne moze odigrati desnog veznog, pogotovo stalno igra srijeda-vikend...moje je misljenje da bi Urby tu bolje odigrao zato sto je trkacki bolji od njega i lako bi se ubacivao u napad jer je upravo kao sto kazes njihova odbrana smijesna...
Sto se tice izbora izmedji Zambrotte ili Antoninia ja sam za Mesbaha...ako vec mora pasti na prvu dvojicu onda je bolje Zambrotta...
I naravno ne treba se kockat, pogotovo ne sa Patom od prve min...sam ja sam misljenja da je mali Shaarawy zasluzio prvu postavu, radije bi Binha vidio na mjestu Seedorfa a malog u napadu sa Ibrom...Jer igramo kuci, svi ocekuju napadacki nogomet, hocemo pobjedu...
Ali Max ide oprezno nece da primi gol sto je ok...ali ja mislim da je nas napad u stanju i daleko jacim odbranama zabiti 2-3 gola...
Dosta stvari sutra ovisi od Ibre...nekako ne igra dobro u velkim tekmama, vise se krije i nije u formi...ali je odmoran mora sutra pokazati da je pravi i u velkim utakmicama konacno...

Dobar clanak...strucnjaci iznose razloge zbog cega se Pato cesto povrjedjuje....zanimljiv podatak da je narastao cak 8 cm od kako je stigao u Milan i ima 9 kila vise...
http://www.goal.com/en/news/1717/editori...htmare-why-

Bihno i Ibra su 99,9% sigurni naprijed.. Dvojbe su lijevi nek, lijevi vezni i trequatrista postoji mogućnost i da sa Boatengom Allgeri krene, bez obzira šta jer ekao danas na presici! Dobar trening Prince je danas imao..

Ambrosini igra zadnje 4 tekme u 15 dana što i nije toliko mnogo sobzirom da je "presjedio" dobar dio sezone, treba nam njegova visina u veznom redu,njegov blok kao i snaga to Emanuleson nema.. Ima bezglavu trku, Ambro je mnogo pmetniji igrač od njega zato ima prednost i mislim da će on biti dobar oslonac u veznom redu, a prijatelju moj znaš itekako da Ambro može biti opcija i prema naprijed pogotovo u skoku.

Ali kad smo kod tog umora mislim da Nesta,??? (lijevi bek),MVB,Ibrahimovic pa i Nocerino i Robinho imaju veliku dozu svježine i sigurno da nam je to dodatni plus pogotovo u ovakvoj tekmi gdje su trka i pokrivanje terena prvo pa onda sve ostalo.

ja ne vjerujem da normalna osoba ovo moze napisati....jedino pod utjecajem nekih jakih opijata...malo sam grub ali tvoja recenica je zalosna...sorry
Reply
(02-14-2012, 11:06 PM)Maji_TZ Wrote: @ Tiziano... djeimicno se i slazem...al Ambro moze u napadu samo napraviti u skoku prednost trkom nikako sto bas protiv ovakve ekipe Arsenala bar meni i nije nesto.....samo njegovo igranje mi govori da ce Max ici na to da nikako ne primi gol, sto je ok, opet kazem...vjerovatno da kao sto kazes svojom staminom pravi prednost i pomaze Van Bommelu...
Ja mislim da cemo mi na osnovu sporosti Seedorfa i neucinkovitosti Binha, slabo stvarat sanse sa ovakom postavom, ako bude naravno...jer ako Ibra bude morao dolazit opet na centar nema nista od toga onda...a imamo napad,ponavljam,koji moze svakoj odbrani dat 2-3 gola i mislim da treba pokusat to uraditi na San Siru...
Zato mislim da je na Ibri opet mnogo toga, jedino ako Binho konacno odigra utakmicu kako treba pa da to krene...ili Seedorf se konacno smiluje pa pokaze sto ga zovu Profesor
Ja bi licno volio da Boa pocne susret umjesto Seedorfa pa kolko moze...Jer kao sto vidis sve je ako ovaj ili ako onaj nesto odigra...nikako nismo sigurni...

Dobre vijesti su da je danas Aqua trenirao sa ekipom takodjer, Flamini isto...
Milan je zagrijan za mladog stopera Schalkea Benedikt Höwedes kao i za DM Benfice Javiera Garciu...obojica mnogo kostaju ali izgleda da smo bacili na njih oko...

Howedesu istječe ugovor na kraju sezone tako da ne bi ništa koštao...dobar igrač sa još većim potencijalom..
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(02-14-2012, 08:26 PM)MEMO Wrote: Predict uvijek mora biti pozitivan. Hehe. Ma realne sanse su 55-45 za njih. Imaju brzu mladju ekipu, tehnicki potkovaniju, ali to nije onaj mocni Arsenal od prije par godina. Moje misljenje je da ce proci onaj tko iskoristi veci broj svojih prilika. Ista stvar kao i protiv Tottenhama. Moramo zabiti svoje zicere, moramo!

Ne razumijem?!?!?! Zasto tako mislis???

Milan-Arsenal, kvote ("Better"): 1,95 (1), 3,45 (X), 3,75 (2).

Per aspera ad astra!
Reply
(02-14-2012, 11:49 PM)kalla1899 Wrote: http://www.skysports.com/tv_show/story/0...37,00.html
(02-14-2012, 09:59 PM)Tiziano Crudelli Wrote: Bihno i Ibra su 99,9% sigurni naprijed.. Dvojbe su lijevi nek, lijevi vezni i trequatrista postoji mogućnost i da sa Boatengom Allgeri krene, bez obzira šta jer ekao danas na presici! Dobar trening Prince je danas imao..

ja ne vjerujem da normalna osoba ovo moze napisati....jedino pod utjecajem nekih jakih opijata...malo sam grub ali tvoja recenica je zalosna...sorry

Ne razumijem šta sam pogrešno rekao! Ambrosini je standardan u posljednje 4 tekme, znači sve od Caglaria u prvenstvu i djela sezone kada je vezi red cinio Seedorf-MVB-Nocerino i nekad Emanuelson.

Želio sam reći da nije baš toliko umoran jer prvi dio sezone nije se previše naigrao tj početkom sezone imao je ozljedu, a kasnije je više bio na klubi.

Sve ti ovo mogu potvrditi činjenicama. Ne znam zašto napadaš odmah i vrijeđaš ja sam i dalje kultivisan i spreman za diskusiju ali.... :S Ako mi možeš pojasniti šta sam loše rekao ?
Reply
Evo danas novi sastav...Abbiati,Abate,Mexes,Silva,Antonini,Van Bommel,Emanuelson,Nocerino,Seedorf,Robinho,Ibrahimovic...
Vjerovatno ce se to jos koji put izmjeniti u toku dana...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(02-15-2012, 01:41 PM)Maji_TZ Wrote: Evo danas novi sastav...Abbiati,Abate,Mexes,Silva,Antonini,Van Bommel,Emanuelson,Nocerino,Seedorf,Robinho,Ibrahimovic...
Vjerovatno ce se to jos koji put izmjeniti u toku dana...

A prema Corriere dello Sport Mesbah na ljevom beku :-)

Reply
(02-15-2012, 05:20 AM)Mecong Wrote: [quote='MEMO' pid='22863' dateline='1329247575']
Predict uvijek mora biti pozitivan. Hehe. Ma realne sanse su 55-45 za njih. Imaju brzu mladju ekipu, tehnicki potkovaniju, ali to nije onaj mocni Arsenal od prije par godina. Moje misljenje je da ce proci onaj tko iskoristi veci broj svojih prilika. Ista stvar kao i protiv Tottenhama. Moramo zabiti svoje zicere, moramo!

Ne razumijem?!?!?! Zasto tako mislis???

Milan-Arsenal, kvote ("Better"): 1,95 (1), 3,45 (X), 3,75 (2).

Dobro, sta zelis reci, da su sanse 75-25 za Arsenal, ili mozda za nas? Kome dajes vise sansi?

I zelis reci da ovo nece biti slicna utakmica kao onda protiv Tottenhama. Da smo tad zabili jednu svoju priliku mi bi prosli dalje. Lako moguce da ce opet biti tako. Ili zelis reci da prilika uopce nece biti pa ce odlucivati necije greske u obrani, sta?
Reply