Milanezi s Balkana
Nažalost, ja sam pronašao novi, na sportsport.ba
Ima forum AC Milan i bas je aktivan
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Velika šteta, ovaj forum je više bio nalik nekoj obitelji nego klasičnom forumu... Još kad se sjetim starog foruma, uh kakva nostalgija.
Bome vidim da je ovaj na koji si se prebacio dosta jak, ne samo tema Milana već općenito ima jako puno aktivnih ljudi. Jel to najjači BiH sportski forum? Meni nema smisla baš aktivirati se i tamo jer sam dosta aktivan na sportnetu, ali možda bi mogao ubaciti ga u bookmarke pa doletit koji put, ako ništa samo pročitat.
Reply
ja sam i dalje aktivan ali na engleskom dijelu, ovaj nas je bas zamro...
Reply
zalosno,

ovdje sam upoznao Saleta i Milan Club Rijeka, skojima sam i dan danas u kontaktu. Da niej bilo ovog foruma, nebi nikad otisao na Derbi madonina i ostale Milan tekme. Zao mi je sto nema stari clanova protiv koji sam vodio ratove, jer tad je forum zivio.

jbg, sad sam na ovom sportsport.ba dobar je, objektini su ljudi, i vidim ima zustri rasprava.

enzo777 sam tamo. Idalje sam protiv Diaza i Piolija. Diaz vrati Realu, dovedi Milinkovic Savica, i promijeni Piolija jer je unistio DE Katelaara. Onakav talenat, vidijelo se u septembru, kreten je unistio gurajuci ovog smrdu od Spanca. Spanac je prevara ala Suso, pojavi se samo kad mu se treba dat ugovor. Gdje je veceras???
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Dijaza izgleda vole samo Maldini i Pioli.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ja ne znam sta vise u njemu vide kako je dosao odigrao ie 3-4 dobre utakmice ostale je bio najlošiji na terenu…a sto se Piolija tice od dolaska pa do danas moj stav se nije promjenio najlošiji trener u ligi ubjedljivo
Reply
Ensare brate poguraj me tamo na sportsport.ba
Registrirao sam se prije 5 dana a još nisu aktivirali račun...
Reply
Ode masina, najveca!!!!
Reply
Jedan od onih likova za koje mislis da nikad nece umreti Sad
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Što se osvajalo sa Berluskonijem, osvajalo se. Sa ovim idiotima Milan postaje prosječan klub. Najveći gospodin među svim vlasnicima i predsjednicima klubova.
Reply