Milanezi s Balkana
Sejlmejker zavrsio godinu, mozda i celu sezonu.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Poceli smo se sprdati sa Juventusima... Bijemo ih kad i kako hocemo...
Reply
Evo nas u cetvrt finalu, a ja jos uvek imam neki osecaj da je u pitanju samo izlet posle koga se vracamo borbama za cetvrto meso i muljanju po grupnoj fazi. Ipak svaki put do sada, ovi momci su me izradili. Kad je delovalo da ce da se raspadnu, oni odigraju genijalno, ali stoji i da su uspevali da zaseru neke zicer situacije. Voleo bih da napravimo ponovo jednu legendarnu generaciju, mada mi se cini da za to ne postoji niti mentalitet kod danasnjih igraca, niti sredstva u klubu.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
Gle, ima zivih.
Ovo je neko "slucajno" cetvrtfinale, preko raspalog Totenhema i slabasnih Salzburga i Zagreba. Celzi nas je oducio od fudbala.
Mozda ne bi bilo lose sutra izvuci neki Bajern ili tako nesto, da se vidi gde smo u odnosu na jace timove.
Cisto da uprava ne kaze: Medju osam najboljih smo u Evropi, ne trebaju nam pojacanja za narednu sezonu.
Reply
Jutro momci,
Ja sam iskreno očekivao Real, u smislu ako ispadnemo, onda ispadamo od Reala. Uostalom da bude derbi u Champions Leaguei. Al eto dobili smo Serie A. Bit će teško, ali sa pravim stavom i motivacijom možemo u polufinale, gdje nas čeka Derbi della Madonnina.

Kao sto kažeš, igramo toplo-hladno, i to me nervira. Taman se uigrano i nalozimo i onda gubiš od Firenze, ne možeš pobijedit Salernitanu. Haj dobro, ovi za 2-4 mjesto su također loši, al zar moramo opet do zadnjeg kola steijepit hoćemo li igrat Ch League slijedeće godine? Gledaj Juve, oduzeli im 15 bodova i momci idalje u igri za 4to mjesto. Pa to je sramota.
Haj danas Udine, pa da okrenemo to pred pauzu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Malo mi neprijatno sta im uradismo
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Reply
(04-02-2023, 09:18 PM)Jovola Wrote: Malo mi neprijatno sta im uradismo

Pokazali su da se mozemo nadat Ch League. Sumnjam da bi OSimhen ista bolje uradio veceras. Zatvorili smo ih. I sad se vidi da je taktika 3-5-2 bila samo radi smotanog Tatarusana, jer covjek ni skolju jaja ne zna cuvat. Sa Mikeom mozemo bez problema igrat 4-2-3-1, tj onako kako smo osvojili ligu prosle sezone.

Jao zamisli IStanbul u maju Big Grin
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Istanbul nam duguje, mora to da se popravi.
Reply
Sad kad se naprze da se svete, ima da nas pometlaju u LS Big Grin
Reply
Znači skroz nam je umra ovaj forum Undecided
Reply