10-02-2022, 07:45 PM
Sejlmejker zavrsio godinu, mozda i celu sezonu.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-02-2022, 07:45 PM
Sejlmejker zavrsio godinu, mozda i celu sezonu.
10-08-2022, 07:34 PM
Poceli smo se sprdati sa Juventusima... Bijemo ih kad i kako hocemo...
03-16-2023, 09:55 AM
Evo nas u cetvrt finalu, a ja jos uvek imam neki osecaj da je u pitanju samo izlet posle koga se vracamo borbama za cetvrto meso i muljanju po grupnoj fazi. Ipak svaki put do sada, ovi momci su me izradili. Kad je delovalo da ce da se raspadnu, oni odigraju genijalno, ali stoji i da su uspevali da zaseru neke zicer situacije. Voleo bih da napravimo ponovo jednu legendarnu generaciju, mada mi se cini da za to ne postoji niti mentalitet kod danasnjih igraca, niti sredstva u klubu.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
03-16-2023, 10:04 PM
Gle, ima zivih.
Ovo je neko "slucajno" cetvrtfinale, preko raspalog Totenhema i slabasnih Salzburga i Zagreba. Celzi nas je oducio od fudbala. Mozda ne bi bilo lose sutra izvuci neki Bajern ili tako nesto, da se vidi gde smo u odnosu na jace timove. Cisto da uprava ne kaze: Medju osam najboljih smo u Evropi, ne trebaju nam pojacanja za narednu sezonu.
Jutro momci,
Ja sam iskreno očekivao Real, u smislu ako ispadnemo, onda ispadamo od Reala. Uostalom da bude derbi u Champions Leaguei. Al eto dobili smo Serie A. Bit će teško, ali sa pravim stavom i motivacijom možemo u polufinale, gdje nas čeka Derbi della Madonnina. Kao sto kažeš, igramo toplo-hladno, i to me nervira. Taman se uigrano i nalozimo i onda gubiš od Firenze, ne možeš pobijedit Salernitanu. Haj dobro, ovi za 2-4 mjesto su također loši, al zar moramo opet do zadnjeg kola steijepit hoćemo li igrat Ch League slijedeće godine? Gledaj Juve, oduzeli im 15 bodova i momci idalje u igri za 4to mjesto. Pa to je sramota. Haj danas Udine, pa da okrenemo to pred pauzu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
04-02-2023, 09:18 PM
Malo mi neprijatno sta im uradismo
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
04-02-2023, 09:21 PM
(04-02-2023, 09:18 PM)Jovola Wrote: Malo mi neprijatno sta im uradismo Pokazali su da se mozemo nadat Ch League. Sumnjam da bi OSimhen ista bolje uradio veceras. Zatvorili smo ih. I sad se vidi da je taktika 3-5-2 bila samo radi smotanog Tatarusana, jer covjek ni skolju jaja ne zna cuvat. Sa Mikeom mozemo bez problema igrat 4-2-3-1, tj onako kako smo osvojili ligu prosle sezone. Jao zamisli IStanbul u maju
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
04-02-2023, 10:20 PM
Istanbul nam duguje, mora to da se popravi.
04-03-2023, 11:09 AM
Sad kad se naprze da se svete, ima da nas pometlaju u LS
05-26-2023, 11:05 AM
Znači skroz nam je umra ovaj forum
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|