Milanezi s Balkana
Taiwo je na pripremama za africki kup nacija koliko ja znam. zato ga nema
Reply
Ljudi, srećni svima praznici, da vam bude lepa godina i naravno našem klubu da bude još bolja nego prošla!

Što se tiče utakmice, solidna igra na neugodnom gostovanju, bili su bez poraza kući, mi sa par igrača povredjenih i ja sam zadovoljan. 3 boda su tu, to je najbitnije. Ibra sjajan potez, imaće izgleda na polusezoni pogodaka kao na kraju prošle, lepo bi bilo da bude najbolji strelac, međutim ima još dosta. Boa doduše jeste bio malo neprimetan u prvom poluvremenu ali je opet bio u centru pažnje, dao čovek gol.

Juve je tu uz nas, i verovatno od sada do kraja se mi borimo za skudeto, očekujem da nećemo imati puno kikseva i da ćemo onaj period sa najtežim utakmicama odraditi sada bolje i tu pobeći Juveu. Sada ako se ne varam Inter, bio bi red i četvrti put da ih pobedimo. Jesmo bolji trenutno, međutim pred derbi nema nikad velikog favorita.
Ajmo, Forza Milan! Big Grin
Devilcool
Reply
(01-09-2012, 11:15 PM)josip Wrote: Taiwo je na pripremama za africki kup nacija koliko ja znam. zato ga nema
zasto je onda bio na spisku pozvanih ako je na pripremama, ako je na pripremama dobro ce doci da igra malo cesce da mu se vrati samopouzdanje...

Reply

Moze bit da onda ni ne igra na tom kupu. Mislio sam da je na priremama posto taj kup pocinje 21.1.
Ko ce ga znat sta Allegri i ekipa planira s njim, iako ne moze se rec da nije dobivao prilike, koje i nije bas iskoristio. Po meni je onaj Didac Villa u ono malo utakmica sto je igrao pokazao vise od Taiwa. Ne znam taj Taiwo mi jednostavno djeluje izgubljeno, nije bas siguran u obrambenim zadacima, a u napadu mi je nekako sterilan, nista gori niti bolji od Antoninia.
Reply
ljudi po fifi najbolji lijevi full back proglasen sergio ramos......komedija godine...ja se ne prestajem smijati....lik nije igrao na toj poziciji 2 utakmice u karijeri....FIFA RULES
Reply
(01-10-2012, 03:45 PM)josip Wrote: Moze bit da onda ni ne igra na tom kupu. Mislio sam da je na priremama posto taj kup pocinje 21.1.
Ko ce ga znat sta Allegri i ekipa planira s njim, iako ne moze se rec da nije dobivao prilike, koje i nije bas iskoristio. Po meni je onaj Didac Villa u ono malo utakmica sto je igrao pokazao vise od Taiwa. Ne znam taj Taiwo mi jednostavno djeluje izgubljeno, nije bas siguran u obrambenim zadacima, a u napadu mi je nekako sterilan, nista gori niti bolji od Antoninia.

Tacno tako.

Per aspera ad astra!
Reply
(01-10-2012, 06:03 PM)Mecong Wrote:
(01-10-2012, 03:45 PM)josip Wrote: Moze bit da onda ni ne igra na tom kupu. Mislio sam da je na priremama posto taj kup pocinje 21.1.

Tacno tako.

nije dobio sansu kako treba, da odigra 4-5 utakmica u kontinuitetu onda ga treba ocjenjivat u francuskoj ligi je bio najbolje ljevi bek lige tako da igrat zna sigurno..
Reply
taiwo slucaj ne treba vise da se rasprava. moe mislenje e da on ostae barem do leto i da ce se boriti za svoe mesto.
stize nam mezbah od leece 27 god . levi bocni zamena za taiwo navodno posto on ce nastupati sa nigeria na cup africa.

a ovo oko tevez e prava sapunica. navodno mancini e potrazio merkel u te pregovore :/
mali el sharafi na prijatelsku sa psg e delovao dosta mocno bas steta za nejga, mora da ide na posudbi u neki club.
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Psg ponudio za Pata 28 milijuna eura...čeka se odgovor Milana...nadam se pozitivan
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Budimo realni 28 mil eura za Pata je PREMALO kada se pogledaju cifre koje se izdvajaju za pojedine igrače. On ne moze ici ispod 50 milki po meni, ako tamo neki Carol vrijedi 30 mil funti onda Pato vrijedi 50 najmanje...
Reply