03-06-2011, 04:30 PM
Hahaha 3 gola u 7 minuta
U svlacionici receno igracima Genove da se ne sale i da ovu utakmicu moraju izgubiti
U svlacionici receno igracima Genove da se ne sale i da ovu utakmicu moraju izgubiti
|
Milanezi s Balkana
|
|
03-06-2011, 04:30 PM
Hahaha 3 gola u 7 minuta
sada će leptirr reć ja kriv za pobjedu intera, sujevjerni gospodin iz šumadije
![]() ljudi ubiše,, 4-1
Paolo Maldini
Namjesteno ili ne, teska situacija imamo tezi raspored do kraja sezone i strah me je
(Milan-Bari------------>Brescia-Inter Palermo-Milan------->Inter-Lecce Milan-Inter----------->Milan-Inter Fiorentina-Milan----->Inter-Chievo Milan-Sampdoria---->Parma-Inter Brescia-Milan-------->Inter-Lazio Milan-Bologna------->Cesena-Inter Roma-Milan--------->Inter-Fiorentina Milan-Caligari------->Napoli-Inter Udinese-Milan------->Inter-Catania
03-06-2011, 05:52 PM
Utakmica izuzetno sumnjiva, pa cak i u prvom poluvremenu igraci Genove se uopste nisu trudili. Kao da su od prve minute znali da trebaju izgubit, pored prvog gola su imali jos par prilika, ali ocito je bilo da su nezainteresovani za go Intera.Dodju do 16 m i onda se tu dodaju dok ne izgube loptu??? Ja odavno nisam vidio da je neko ovako ocito pustio utakmicu...Svaka cast samo malom Paloschiu, jedini je on trco ko lud i cak je u par situacija izgledo smijesan, jer kao da je ubrzan pored onih ostalih mutavaca.
(03-06-2011, 04:49 PM)Rosson3r Wrote: Namjesteno ili ne, teska situacija imamo tezi raspored do kraja sezone i strah me je Da vrlo zeznut nas raspored...mada i Inter ima par teskih utakmica(Parma,Lazio,Fiorentina,Napoli) ali su se vec sad razigrali par tekmi su dobili ne znaju ni oni kako, ali to im je bio ogroman vjetar u ledja...zato su ovih 6 bodova zlata vrijedna...ono sto bi bilo idealno da u naredna dva kola protiv Baria(svakako) i Palerma upisemo po 3 boda a Inter prije derbija da bar jednu kiksa...Brescia je danas iscupala bod Napoliju i tako juznjake vjerovatno otpisali iz utrke, steta sto bar taj Lecce ne igra u gostima kao kuci... Ali sada je definitivno borba izmedju nas i Intera...i samo im mi mozemo dati tu tituli...kao sto je Ibra reko ne smijemo raditi gluposti u naredni 10 kola...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
03-06-2011, 06:31 PM
(03-05-2011, 03:26 PM)ensar7 Wrote:(03-05-2011, 03:13 PM)geoff Wrote: Nista mi ne riskiramo...ove godibe je najbitnija serie a i veceras mora igrati apsolutbo najjaci sastav...ako tottengam i prodjemo,pored engleza i spanjolaca u lp i tako nemamo sanse... Ensare,ensare, evo ti mocni juventus ![]() Inace, ocajno losa utakmica i tri super vazna boda. Mislim, samo ime strijelca odlucujuceg gola ( gattuso kralju!!! ) dovoljno govori o kvaliteti utakmice i napadackim mogucnostima. Sto se tice rasporeda do kraja, cinjenica jest da mi imamo tezi raspored od intera. Ali, najbitnije je uci u derby s 5 bodova prednosti posto ce nam tad i x bit povoljan rezultat, a to kao domacini sasvim sigurni mozemo ostvariti bez obzira na sve ozljede. Sinoc su t.silva i nesta bili maestralni, van bommel me ponovo ugodno iznenadio, ali ostaje cinjenica da s takvom vezom kvalitetna igra ne postoji. Za srijedu ocekujem seedorfa od prve, kako sam prethodno i najavio, flaminia i boatenga u vezi ukoliko potonji bude spreman. Mislim da s boatengom u sredini imamo mnogo vise sansi nego kad igra trequartistu. U napadu onda ostaju robinho, ibra i pato. Idemo maksimalno ofanzivno pa sta bude. Ako ima je wolverhampton danas u poluvremenu zabio dva, najbolje da mi je mozemo u cijeloj utakmici!
03-06-2011, 07:31 PM
AC Milan Official Statement - Confirmed distortion for Boateng
The head of health 'AC Milan, Gianluca Melega, today announced that the day of Kevin Prince Boateng has made instrumental tests have confirmed that the distortion of the right ankle. The player will be monitored daily to assess the evolution of his clinical condition
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
03-06-2011, 10:05 PM
Leonardo srušio Capellov rekord
Rekordne brojke odnose se na prvih trinaest ligaških utakmica za kormilom jedne od momčadi u talijanskom nogometnom prvenstvu. Oko Božića je Leonardo od Rafaela Beniteza preuzeo Interovu klupu i u trinaest utakmica na klupi momčadi osvojio 33 boda, jedan više u odnosu na Capellov start u Juventusu u sezoni 2004/05. Od kada je uveden sistem bodovanja s tri boda za pobjedu, nitko nikada nije bolje startao od njega. Glupi Benitez odmah naredao s porazima pa dobio nogu, trebao je to razvuci na citavu sezonu sad bi se s njim na klupi borili za LP umjesto za scudetto. Imamo sve u nasim rukama i vjerujem da ce nasi momci izdrzati do kraja.
03-07-2011, 10:38 AM
(This post was last modified: 03-07-2011, 10:38 AM by uvijek_rossoner.)
Protiv Totenhema treba staviti Strasera, Markela ( barem ce trcat i borit se) i Jankulovskog sa Flaminiem u vezni red, , u napadu Ibro, Pato, a odbrana, Abate,Nesta, Silva i Zambrota, na golu Abbiati...
Pa šta bude bude...jbg... posto smo desetkovano u veznom redu ovi mladi bi se trudili a na kraju krajeva ne mogu gore odigrat od Slowdorfa
03-07-2011, 11:15 PM
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=47171
jel ko procito ovo ![]() Naovdno je sve vec dogovoreno sa Balotelliem. Samo se ceka kraj juna da se potvrdi transfer. Cijeli posao je rijesio ko drugi vec Mino Raiola (covjek nije normalan hehe), al sve zavisi od MAnicnia i Cassana. Ako Mancini ostane trener City, on bi dovukao Cassana sebi i mi dobili Balotellia za: 15-18 mil €. Ako Cassano ipak odluci da ostane u Milanu onda je cifra fiksirana na 22 mil.€ Eh ako se ovo ostvari, mi smo na pravom putu da stvorimo onaj veliki Milan 90tih. Ovo oko Pata se spominje da ga je Leonardo vec kontaktirao da predje u Inter hehe, smijesno mi malo, jer bi to bila njeogva smrt. Interovci ce ga mrzjet jer je upravo izjavio vjecnu ljubav Milanu. Al haj, zivi bili pa vidjeli
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|