Milanezi s Balkana
lose......bonera katastrofa....jedino me taiwo pozitivno iznenadio....
Reply
Uzasna utakmica...Nevjerovatno....Taiwo je zalutao u svijet fudbala,Bonera kloc nevidzeni...A jbt...
Rossonero Per Sempre...
Reply
(12-20-2011, 09:32 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: Uzasna utakmica...Nevjerovatno....Taiwo je zalutao u svijet fudbala,Bonera kloc nevidzeni...A jbt...

meni je taiwo danas dosta dobar....
Reply
(12-20-2011, 09:31 PM)kalla1899 Wrote: lose......bonera katastrofa....jedino me taiwo pozitivno iznenadio....

Sta li si ti Kalla gledo majke ti...Pa Taiwo je izgubio 10 Lopti,i jos toliko nabio bezveze...
Stvarno nevidim cime te on iznenadio..
Rossonero Per Sempre...
Reply
Memo mora da se salis....PA OVO JE KATASTROFA !!!
Kakva losa igra 4 pasa ne mogu da uvezu na sredini terena...Boa je tolko los pa ja ne znam jel 2 duela dobio skriva se po terene...igra se svodi na dodavanje stopera i onda nabiju prema Ibri ili vrate Abbiatiu da on nabije...pa ja ne mogu da vjerujem kolko ih je bilo lose gledat...Hvala Bogu na ranom golu i Nocerinu koji sjajno prati igru i ta njegova utrcavanja iz druge linije...Abbiati jedino moze dobit prolaznu ocjenu sa Silvom...
Nismo izveli ni jedan jedini korner ne znam jesmo imal dva faula na njihovoj polovini...Bonera i Taiwo rade takve gluposti a prednjaci Bonera...Mexes se poceo gubiti...Binho trci ljevo desno, on i Aqua nesto i pokusavaju, samo je Aqua strasno nervozan...Ibra hoda izgubi par duela i ne igra mu se...Jos ova svadja na pol izmedju Ibre i Binha je vrhunac...
Fakat ne znam kako vodimo na pol...al uz ovaj pljusak bice cudo pravo da sacuvamo vodstvo...

I onda se javi genije ccccccccc... Bonera: "The field does not allow us short passes"
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Taiwo jest imao krivih dodavanja ali to je sve, u obrani je neprelazan,cak je i naprijed imao nekih pokusaja, po meni on ima prolaznu ocjenu. Da Ibra ili Silva imaju takva kriva dodavanja nitko ne bi spomenuo. Bonera ja najlosija karika definitivno, on kad u napadu ima loptu ja znam da akcija propada, on ne zna sta bi s njom, nema on tu viziju nogometne igre, svaki put vraca nazad i to je to, a i ne zamaram se puno time, samo molim Boga da nesto u obrani ne zezne i da zbog tog primimo gol.

Da, ocajno poluvrijeme, ali krenuli smo dobro, pa zabili smo gol, sta vise trebamo od toga. Bitno je da ne primimo gol i mirno zavrsimo utakmicu zato treba sad odmah napasti i zabiti drugi. Ambrosini bezveze dobio zuti,uklizava ko neki majmun i strah me da ne dobije crveni.

A najgore od svega je to sto je u zadnje vrijeme nasa forma u totalnom padu, mucimo se svaku utakmicu i hvala nebesima sto sad slijedi pauza jer gadno bi bilo. Ne znam sta nam je u zadnje vrijeme, nadam se samo da je to jedini pad ove sezone i da cemo opet proigrati kao onda kad smo imali sve pobjede u nizu i onaj jedan remi s Fiorentinom. E to je bila prava igra.
Reply
ROBINHO SMRADE JEDAN ODVRATNI!!!
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
de robinho bogati.....de se skuliraj malo....ne mozes to radit....
Reply
Ibraa....Nema dalje...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Vi niste normalni, Robinho jedan od boljih u ovom mecu i vi tako. Pa vecina igraca bi pucala u toj situaciji jer svi su bili pokriveni, bio je nas igrac na drugoj ali je taman bio pokriven i nema sanse da lopta dodje do njega. Jedino sto zamjeram jest to sto je profulao citav gol. De vi se skulirajte malo. Ibra majstor!
Reply