Milanezi s Balkana
To je tačno, uvijek ću se sjetit posta: od Beograda do Istanbula Smile
Bilo bi dobro da uzmemo ovo takmičenje, jebes scudetto, nismo to ni tražili vec 4to mjesto, al Europska titula napokon, to je ono što nam treba i preko fali. Jer mi smo Milan, pojam za žabarske klubove kako se igra u Europi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Navodno Tomori i Kajer pocinju veceras... Od teletabisa ce biti samo Hakan i Rebic na terenu...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Svaka cast. Napokon skontao da Tomori mora igrat. Daleko nas najbolji odbrambeni trenutno. Opet igramo s igračem manje (Sales-makers), tako da će biti teško. Idalje mi ne ide u glavu zasto, al zasto, al bas zasto ne pokusa Rebic-Hakan-Leao iza Ibre? Iako moram priznat da je Leao mentalno daleko od terena. Čovjeka fudbal apsolutno ne zanima
Reply
VAR ostao bez signala na penalu za Leao. Žalosno. Cist penal nam oduzet, suti sudija, suti VAR. Al zato kad je protiv nas gleda se po 5 minuta nebi li nekako izvukli penal ili oduzeli nam penal. Zabari, drago mi je da su svi poispadali iz Europe, jos Roma i Juve i taman
Reply
Koja tekma. Svaka im čast. Pitam se gdje je ova ekipa bila u Beogradu ili u četvrtak u Milanu??? Romagnoli nas je stvarno koštao. Pa ovaj Tomori me toliko podsjeća na Stama, sve ql bas sve sklanja i ne možeš ga proc. Obavezno ga odkupit. Svaka cast Maldiniju da je ovog malog našao. A i Salesmaker me iznenadio veceras, jedna od bolji tekmi. Brzo i sigurno.
Ne znam zašto je Hakan izašao, al mislim da je ovo Pioli htio pokazat da ako ne želi novi ugovor uvijek ima izmjena za njega. Tako i treba: svako je zamjeniv. Sad u srijedu Udinese i dobro udaljavanje od 5te pozicije.
Reply
Jako bitna pobeda ,mozda i presudna u borbi za LS. Dobro je da se ekipa sabrala posle mesec dana katastrofalne igre ,samo neka nastave tako...
Kad pomenu penale ,svirano nam je 15 komada ove sezone (samo u Seriji A). Na drugom mestu su Sasuolo i jos neko sa po 6 ,vise nego duplo manje... Plus je bilo jos par komada koji su nam trebali biti svirani a nisu... Ne secam se da li nam je neki nepravedno dosudjen ,ali mislim da nije... Sta rade te protivnicke odbrane protiv nas? Big Grin Valjda ih uhvati panika pa u bunilu prave greske ili ko zna...
Reply
Ibrahimovic navodno bar 20-tak dana pauze zbog povrede.
Reply
Misliš rad San Rema? On je to profesionalno odradio da se ko fole povrijedio da moze na miru bit na San Remu, a da mi mislimo da je povrijeđen. Šteta, ovo mu nije trebalo. Los primjer za ekipu, u smislu boli me briga za tim moji interesi su bitniji
Reply
To nema veze sa mozgom.

Sam Maldini je rekao da je Ibra dogovorio nastup na Sanremu prije nego što je produžio ugovor sa Milanom, jer je računao da će se penzionisati. Tako da bi ga klub svakako pustio na festival i da se nije povrijedio.
Reply
Izasao na San Remo uz pesmu Nade Topcagic... Respekt Big Grin
Reply